تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین بازی نقش افرینی (Role-Playing) نسل کدام عنوان است؟

راي دهنده
66. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Bastion

1 1.52%
  • Crisis Core: Final Fantasy VII

0 0%
  • Diablo III

1 1.52%
  • Dark Souls

6 9.09%
  • Demon's Souls

0 0%
  • Deus Ex: Human Revolution

3 4.55%
  • Dragon Age: Origins

13 19.70%
  • The Elder Scrolls V: Oblivion

2 3.03%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

21 31.82%
  • Fallout 3

3 4.55%
  • Fable II

0 0%
  • The Last Story

0 0%
  • Mass Effect

2 3.03%
  • Mass Effect 2

6 9.09%
  • Torchlight II

1 1.52%
  • Valkyria Chronicles

0 0%
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

7 10.61%
  • Xenoblade Chronicles

0 0%
صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 69

نام تاپيک: به نظر شما بهترین بازی نقش افرینی (Role-Playing) نسل کدام عنوان است؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کل دنیای دراگون ایج یک طرف، موریگان و خوشگلیش یک طرف این وسط من شیفته Leliana شدم و بس
    ) اگه موریگان نبود سمت این عنوان نمیرفتم لیلیانا هم مهربون بود ...

مطمئنا اونایی که به اسکایرم و بازیای دیگه رای دادن dark souls رو بازی نکرن یا حداقل نشتاختنش
    من همین فردا dark souls رو میخرم آقا ، مخم زده شد
    یعنی میتونه جای اسکایریمو بگیره :-؟

کاشکی المان های یک بازی نقش آفرینی رو لیست میکردید که از روی اونها می سنجیدیم ... الان مثلا من خودم با کاراکتر گرالت خیـــــــلی حال میکنم و نقش آفرینی هایی که کاراکتر اصلی حرف نمیزنه ، این قسمت کمی اذیتم میکنه ...
    خیلی دوست داشتم به گرالت رای بدم یا mass effect .... ولی نمیدونم دقیقا تو نقش آفرینی چی مهم تره .... اینکه بسنجیم ببینیم توو کدوم بازی کاراکتر اصلی نقش بیشتری توو تغییر دادن داستان با انتخاب هاش داره ؟ (چی شد؟ ) ) ینی در کدومش بیشتر نقش آفرین تر بودیم تو سرنوشت انسان ها

اگه اینطور بخوایم بگیم .... شاید سری mass effect رو از بین این هایی که تا الان بازی کردم ، انتخاب کنم.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

توی این نسل Dragon Age Origins،witcher 2،Dark souls واقعا عالی بودن،ولی وقتی باززی های بتزدا توی لیست باشن نمیشه به بازی دیگه ای فکر کرد
    به Fallout 3 رای دادم،چون کمتر بازی رو میشناسم که اتمسفرش شبیه این بازی باشه،داستان پردازی (هم داستان اصلی و مخصوص داستان های فرعی) عالی بودن و برای من که بازی ها و فیلم های post apocalyptic رو خیلی دوست دارم،خیلی خیلی لذت بخش بود.
    ممکنه روی اسکایریم یا oblivion بیشتر وقت گذاشته باشم ولی Fallout 3 برای من یه بازی خاص بود،از کمتر بازی اینقدر لذت بردم.........
    +
    Mass effect رو پرت کنید از نظر سنجی بیرون خواهشا

3. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

2- Skyrim کسی نمیتونه چیز منفی در مورد این ابر بازی بگه!
    اما من میتونم بگم (البته شاید اینجا جاش نباشه، اما خب داریم زیر over-hype شدگی اسکایریم له میشیم)
    به نظرم این بازی تو داستان و اتمسفر لنگ میزنه،داستان کلی دراگن ایج هم تقریبا مثل اینه (قراره یه نفر بیاد و همه چی رو نابود کنه و فقط یه برگزیده میتونه جلوشو بگیره) اما روایت داستان غنی تر و شخصیت های با ارزش تر باعث شده دراگن ایج اتمسفر عالی و شخصیت های به یاموندنی داشته باشه ولی اسکایریم نه،
    در کنارش اسکایریم یه جور جو و اتمسفر مصنوعی داره، بعضی جاهاش واقعا تو ذوق میزنه،
    حس میکنی صرفا به خاطر ویژگی هایی که از قبل بهش به ارث رسیده بزرگ و با ارزش به نظر میاد و از خودش چیز قفلاده و خاصی نداره،
    اینا به کنار، یه سری ساده سازی های بی مورد و آزار دهنده هم داره...
    +
    جدای نظر و سلیقه ی شخصی مون بهتره از بازیا به طور غیر منطقی غول/خدا/افسانه نسازیم و نکات منفی کلی ـشو قبول کنیم...
    همون طور که من به The Witcher 2 رای دادم، این بازی خیلی نقص داره (مبارزه،ویژگی های RPG کم،شخصی سازی محدود و..) و منم اینا رو قبول دارم اما ارزش این بازی برام از بقیه بیشتره و جدای نطرات منتقد ها و امتیازها برای من بهترین RPG نسل محسوب میشه.
    +
    با علی موافقم،متاسفانه بازی مثل mass effect (که فقط شماره 2 ـش قابل قبول بوده) خاطره بدی برای طرفدارای سبک به جا گذاشته که راحت میشه گفت باعث شرم و خجالت علاقه مندان این سری شده، اگه تو لیست قرار نمیگرفت و فراموش میشد خیلی بهتر بود...
    +
    یه مورد دیگه هم که دلم میخواد مطرح کنم اینه که وقتی نظرسنجی برگزار میشه قرار نیس بازیای دیگه رو تحقیر کنیم یا ازشون بد بگیم،
    نمونش کار جالبی که معراج عزیز انجام داد ،اینطوری ارزش بازیای دیگه هم حفظ شده و واقعا قابل ستایشه،
    چون اکثر گیم های تو لیست برترین های سبک هستن و مایع افتخار و سربلندی دنیای گیم که داره با تکرارهای کم ارزش (کسی گفت cod ؟ ) نابود میشه،
    Last edited by The Rover; 18-08-2013 at 09:41.

5. 6 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من Witcher رو نمیدونم چرا جزو RPGها نمیتونم حساب کنم. غیر از عوض شدن ِ خط داستانیش بر اساس ِ انتخاب ِ ما ، یه حس ِ غیر ِ RPGـی دارم بهش.
    Mass Effect 3 هم که کلا" ذهنیتم رو راجع به RPG عوض کرد. شده بود بچه پولداری که از چیزی که باعث شده پولدار بشه فاصله بگیره و کلا" Spoil بشه و آخرشم توی جوب پیداش میکنن.

میمونه Skyrim و Dragon Age. خیلی انتخاب سختیه. واقعا" سخته. من قبل تر هم بحثش رو توی تاپیک اسکایریم کرده بودم.
    شخصیت پردازی : Dragon Age شخصیت پردازی و داستانی داره که منحصر به یک RPG واقعی هست(CRPG یا Classic RPG هست.) به نظر من شخصیت پردازی "در کنار داستان" مهم ترین عنصر هر بازیی هست. کی میتونه Oghren رو یادش بره ؟ با اون دیالوگ های استثناییش ، و نه فقط در کات سین ها ، بلکه در حین ِ بازی و رصد کردن ِ محیط. کی میتونه اون کشش ها و پس زدگی های Morrigan رو یادش بره. کدوم عنوان شخصیت ِ معمولیش Lelilannaست ؟ ( تازه یه ساندترک داشت به اسم Lelianna's Song ... عالی بود )
    داستان : داستان ِ اسکایریم بی سر و ته بود. یعنی اینکه یه آدمی بدون ِ هیچ بک گراند ِ حماسی، هیروییک و یا جادویی از ته ِ یه گاری پیاده میشه و یهو میفهمیم Dovahkin بوده و ماموریتشم کشتن ِ Alduin هست، بدون هیچ پیچیدگی و ابهت و سرّی. دیگه بقیه ش یا Clear کردن ِ غار بود یا خاله زنک بازی! باز DLCها یه مقدار نجات داد این فقدان رو. اما Dragon Age خیلی حماسی بود. تو همیشه احساس ِ خاص بودن رو داشتی. احساس فشار بخاطر شرایط دنیا رو حس میکردی ( یادتون بیاد شهرها که توی بازی نابود میشدن )
    زاویه دید : راستش من زیاد طرفدار دوربین ایزومتریک نیستم. یعنی ایده آل ترین شرایط برام وقتی بود که بتونم توی Origins ، با اول شخص بازی کنم و با کمانم هدشات بزنم برای همین توی این قضیه اسکایریم بهتر عمل کرده برام.
    محیط : محیط ِ اسکایریم بی نظیره. نه اینکه Origins مشکلی داشته باشه. ولی اون صدای باد روی کوه ها همراه با دونه های برف، با یه کمان رو که وقتی تصور میکنم ، میبینم به هر صحنه ای ارجحیت داره. ( البته اگه بخوایم بصورت ِ مصداقی عمل کنیم ویچر2 تک-لوکیشن هاش خیلی از همه ی اینا سر تر بود، یادتون بیاد سقف ِ اونجا که با Triss میافتیم توی استخر ، یه درخت با گلای قرمز بود ، خیلی زیبا بود )
    صداگذاری : Skyrim و واقعا" هم Hands down اسکاریم. همون بوران ِ بالای کوها رو یادتون بیاد. یا اصن وقتی که توی Solitude دم ِ جوب ِ آب قرار میگرفتیم ... صداش ... به به.
    دیالوگ : اینو شاید بشه گذاشت توی کتگوری شخصیت پردازی و داستان ولی فر کنم انقدر مهم باشه که حق ِ جدا کردنشو داشته باشم. بدون ِ شک Dragon Age: Origins
    game play هم به نظرم Skyrim بهتر بود ...

با اینکه Skyrim گزینه های بیشتری رو برده ، ولی Origins به نظرم بهترینه چون چیزایی رو بهتر بوده توش ، که از هر بخش دیگه ای برام مهمترن. شخصیت پردازی ، داستان ، دیالوگ. انتخاب من DA:O هست ولی الان رفتم توی نظر سنجی شرکت کردم اشتباهی زدم رو Skyrim :|

اینم برای تجدید ِ خاطرات ؛ آهنگ ِ منوی DA:O. مدت ها زنگ موبایلم بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 9 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

با علی موافقم،متاسفانه بازی مثل mass effect (که فقط شماره 2 ـش قابل قبول بوده) خاطره بدی برای طرفدارای سبک به جا گذاشته که راحت میشه گفت باعث شرم و خجالت علاقه مندان این سری شده، اگه تو لیست قرار نمیگرفت و فراموش میشد خیلی بهتر بود...
    Mass effect رو پرت کنید از نظر سنجی بیرون خواهشا
    حکم اعدام شما دو تارو همین جا صادر میکنم !

قابل قبول ؟ Jesus Christ ,Gimme a break ! کمتر از لغت "شاهکار" روا نیست برای این بازی ، اولن خوب توجه کنید که بحث سر ME3 نیست ، ME1 رو هم بحث نمی کنم هر چند عمرن اگه بتونین ازونم ایراد بگیرن دی! بریم سراغ ME2 ، با استاندارهای خودم از RPG شروع کنم : انتخاب های تاثیر گزار ، خدایی اسکایرمی که این همه تعریف میکنید ازش انتخاب داشت که "تاثیرگزار" باشه ؟ ! انتخاب های بازیه ME2 واقعا پرجزئیات بود یعنی تو تک تک دیالوگا این مورد رعایت شده بود ، داستان متناسب با انتخاب ها ، پایان بازی و داستان کلن بستگی داشت انتخاب ها (بستگی درست و حسابی نه اسکایرمی!) اصلا خسته کننده نبود(مثل اسکایرم) جذابیت داشت میدونستی هدفت چیه آماده میشدی براش و درنهایت پایان توپی هم داشت (نه مثل اسکایرم که نمیدونستی هدفت چیه و نه مثل Witcher 2 که تازه تو دل داستان بودی Credits اومد !) گیم پلی گسترده ،تنها بخشی که طرفداران اسکایرم بش میبالن ، حق هم میدن اسکایرم واقعا گسترده بود و همینطور به نسبت Witcher 2 اما اما ME2 با اون کامبت زیباش و نداشتن اضافه - کاریهای بیخود گیم پلی (مثل جمع کردن استخون تو اسکایرم!) و همینطور گیم پلی خیلی جمع و جور و متناسب با اتمسفر و دنیای بازی که همشونم واقعا متصل بودن میخوام بگم بازی خیلی پیوسته بود و همه جا پخش شده بود این پیوستگی ، چیزی که من تو اسکایرم و Witcher 2 ندیدم .
    دنیای بازی ، خب تو این مورد اسکایرم شاهکار بود و همینطور Witcher2 و همینطور ME2 و همین نظر رو هم روی Soundtrack دارم
    ops! شخصیت پردازی یادم رفت، اصلا زبان عاجز از گفتن شخصیت پردازی ME2 ، حالا یه نگاه به اسکایرم بندازید و شخصیت پردازیش....من حرفی نمیزنم!
    موندم اصلا چجوری بعضیا GOTY ایش کردن این اسکایرم رو ...
    منظور از" اسکایرم" هم نسخه آخر هست نه Oblivion.

Mass Effect 3
    Mass Effect 2

یه مورد دیگه هم که دلم میخواد مطرح کنم اینه که وقتی نظرسنجی برگزار میشه قرار نیس بازیای دیگه رو تحقیر کنیم یا ازشون بد بگیم،
    You jus did it !

Last edited by mjorh; 18-08-2013 at 12:32.

9. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

حمید من اصلا Mass effect رو rpg نمیدونم که بخوام در موردش نظر بدم
    یه بازی tps بود که توش 4 تا تصمیم گیری هم وجود داشت،یا به عبارتی یه بازی tps بود که توش المان های rpg وجود داشت

11. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

حمید من اصلا Mass effect رو rpg نمیدونم که بخوام در موردش نظر بدم
    یه بازی tps بود که توش 4 تا تصمیم گیری هم وجود داشت،یا به عبارتی یه بازی tps بود که توش المان های rpg وجود داشت
    حکمتو عوض میکنم :

Death by Exile

+

ناجوانمردانس ، حداقل توضیح بده که چرا RPG نمیدونی.چون بیس بازی RPG هرچند اکشن هم داره ولی اینجوری حساب کنی فقط Dragon Age میمونه تو لسیت !
    +
    4 تا تصمیم گیری
    4تا ؟؟؟؟ Holy Batman !
    Last edited by mjorh; 18-08-2013 at 12:30.

13. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

)
    من همین فردا dark souls رو میخرم آقا ، مخم زده شد
    یعنی میتونه جای اسکایریمو بگیره :-؟

کاشکی المان های یک بازی نقش آفرینی رو لیست میکردید که از روی اونها می سنجیدیم ... الان مثلا من خودم با کاراکتر گرالت خیـــــــلی حال میکنم و نقش آفرینی هایی که کاراکتر اصلی حرف نمیزنه ، این قسمت کمی اذیتم میکنه ...
    خیلی دوست داشتم به گرالت رای بدم یا mass effect .... ولی نمیدونم دقیقا تو نقش آفرینی چی مهم تره .... اینکه بسنجیم ببینیم توو کدوم بازی کاراکتر اصلی نقش بیشتری توو تغییر دادن داستان با انتخاب هاش داره ؟ (چی شد؟ ) ) ینی در کدومش بیشتر نقش آفرین تر بودیم تو سرنوشت انسان ها

اگه اینطور بخوایم بگیم .... شاید سری mass effect رو از بین این هایی که تا الان بازی کردم ، انتخاب کنم.
    توصیه من قبل از شروع دارک سولز تهیه چندین بسته قرص روان گردان، و تعدادی کنترلر اضافی هستش. سوال نکن فقط تهیه کن : دی

از مهم ترین نکات یک بازی RPG برای مثال یکی از اولویتهای اصلیش داشتن انتخاب و تصمیم گیری های تاثیرگذار که روی خط داستانی بازی تاثیر مستقیم و محکمی داشته باشه.
    مثلا وقتی الان میبینی که اکثریت از مس افکت 3 ناراضی هستیم و حتا طرفداران دو اتیشه بازی اصلا دوست ندارن دیگه اسمی از این بازی بشنون، فقط و فقط به خاطر تاثیر انتخاب ها
    در چند دقیقه پایانی بازی هستش. در واقع ما در این بازی تاثیر درست و به جایی از انتخاب هایی که انجام دادیم ندیدیم و وقتی برای دور های چندم بازی رو تکرار می کردیم متوجه میشیم
    که بین دیگر انتخاب ها تفاوت انچنانی وجود نداره و اینجاست که یک عنصر مهم این بازی که حق انتخاب های مهم باشه خودشو نشون میده.
    اما در عوض برای مثال DA:O تاثیری که در انتخاب های این بازی روی خط داستانی داشت بی نظیر بود و باعث میشد یک خط داستانی فوق العاده برات ایجاد بشه و بازی رو اون طوری که دلت می خواد ادامه بدی.

حالا این انتخاب ها خودش یک نکته بود (شخصی سازی- تصمیم در نوع مبارزات- تنوع مبارزات - عظیم بودن نقشه - وجود تعداد زیاد ماموریت های فرعی با محتوا-شخصیت پردازی های پرتعداد و غنی و غیره...) از دیگر اولویت های یک RPG هستن.

البته این وسط JRPG ها کلا مقوله کاملا متفاوتی دارن : دی

ولی الان رفتم توی نظر سنجی شرکت کردم اشتباهی زدم رو Skyrim :|
    :|
    اهنگ Lelianna's Song رو صفحه قبل قرار دادم.
    Last edited by Layken; 18-08-2013 at 12:34.

15. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

ناجوانمردانس ، حداقل توضیح بده که چرا RPG نمیدونی.چون بیس بازی RPG هرچند اکشن هم داره ولی اینجوری حساب کنی فقط Dragon Age میمونه تو لسیت !
    چون rpg نیست،شباهت خاصی هم به بقیه بازی های rpg نداره........
    +
    حامد :
    من از همون شماره اول با Mass effect مشکل داشتم
    +
    نظر سنجی قابلیت انتخاب چندتا عنوان رو داشت بهتر میبود،اگه چند انتخابی بود من الان عذاب وجدان نداشتم که چرا به origins رای ندادم

17. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

توصیه من قبل از شروع دارک سولز تهیه چندین بسته قرص روان گردان، و تعدادی کنترلر اضافی هستش. سوال نکن فقط تهیه کن : دی

از مهم ترین نکات یک بازی RPG برای مثال یکی از اولویتهای اصلیش داشتن انتخاب و تصمیم گیری های تاثیرگذار که روی خط داستانی بازی تاثیر مستقیم و محکمی داشته باشه.
    مثلا وقتی الان میبینی که اکثریت از مس افکت 3 ناراضی هستیم و حتا طرفداران دو اتیشه بازی اصلا دوست ندارن دیگه اسمی از این بازی بشنون، فقط و فقط به خاطر تاثیر انتخاب ها
    در چند دقیقه پایانی بازی هستش. در واقع ما در این بازی تاثیر درست و به جایی از انتخاب هایی که انجام دادیم ندیدیم و وقتی برای دور های چندم بازی رو تکرار می کردیم متوجه میشیم
    که بین دیگر انتخاب ها تفاوت انچنانی وجود نداره و اینجاست که یک عنصر مهم این بازی که حق انتخاب های مهم باشه خودشو نشون میده.
    اما در عوض برای مثال DA:O تاثیری که در انتخاب های این بازی روی خط داستانی داشت بی نظیر بود و باعث میشد یک خط داستانی فوق العاده برات ایجاد بشه و بازی رو اون طوری که دلت می خواد ادامه بدی.

حالا این انتخاب ها خودش یک نکته بود (شخصی سازی- تصمیم در نوع مبارزات- تنوع مبارزات - عظیم بودن نقشه - وجود تعداد زیاد ماموریت های فرعی با محتوا-شخصیت پردازی های پرتعداد و غنی و غیره...) از دیگر اولویت های یک RPG هستن.

البته این وسط JRPG ها کلا مقوله کاملا متفاوتی دارن : دی

:|
    اهنگ Lelianna's Song رو صفحه قبل قرار دادم.
    من دارک سولز رو گرفتم ولی کنترلر ندارم یعنی با موس و کیبورد بازی نکنم؟

کلا بهتره در مورد این دو بازی آخر BW حرف نزنیم حالا ME3 که خوب بود
    DA2 که هر کاری بکنی هیچ فرقی در نتیجه بازی نمیکنه و اخرش Anders کار خودشو میکنه و جنگ و میج ها و تمپلار ها شروع میشه
    خیلی مسخره بود من به عنوان Champion میرم به همه میگم یه Apostate داره نقشه میکشه خرابکاری کنه ولی هیچ اقدامی نمیکنند در حالیکه تمپلار ها مهم نیست خبر چقدر معتبر باشه کافیه اسم Apostate بشنوند میرند دنبالش
    یه چیزی هم در مورد مقایسه بین Rpg ها بگم چون Rpg ها subgenre های زیادی دارند مقایسه بینشون خیلی سخته و هر کدومشون روی یه ویژگی خاصی تمرکز کرده و هیچ کدمشون همه چیز رو با هم نداره همین موضوع باعث میشه بعضی ها بعضی بازی هارو اصلا RPG حساب نکنند

19. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •