سلام
تشکر از زحمات شما دوست عزیز . خلاصه طبق راهنمایی شما تونستم از پروفایل کپی بگیرم . ممنون
برای تغییر اسم یوزر این روش پایین میتونید برین
مرحله اول
به کنترل پنل برین بعدشم طبق شکل پایین به مسیر شکل شماره 1 برین بعد در قسمت شماره 2 یک اسم به دلخواه وارد اینتر کنید بعد گزینه شماره 3 فعال کنید گزینه شماره 4 آخر سر انتخاب که یک یوزر طبق شکل دوم به اسمی که شمامشخص کردین درست میشود سیستم lof off کنید با این یوزری که درست کردین بالا بیاین
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
مرحله دوم
بعد که وارد همین یوزری که درست کردین شدین همون پوشه یوزر خودتون بطور مثال اگر که D هست اسمش اول به هراسمی که مایل هستین تغییر بدین من برفرض به M تغییر دادم طبق شماره 7
کد:
مرحله سوم
بعد منوی run اجرا داخلش دستور regedit وارد اینتر کنید به مسیر پایین از رحیستری برین اول
کد:
بعد طبق شکل پایین گزینه شماره 9 انتخاب کنید البته شاید از شما حروفش تفاوت داشته باشد بعدشم گزینه شماره 10 روش دبل کلیک کنید که همینطور که دورش با کادر قرمز مشخص کردم مربوط به به یوزری که میخوای تغییر نامش بدم میشود بعد در کادری که باز میشود من D رو به M تغییر دادم بعدم روی گزینه شماره 12 باید کلیک کنید وقتی اسم یوزر تغییر دادین آخر سرم با همون یوزر قبلی بالا بیاین میبینید که پوشه یوزر تغییر نام داده شده.
کد:
کد: