تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 9 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 87

نام تاپيک: کدوم شرکت خارجی رو واسه استخدام پیشنهاد می کنین ؟

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی lord arthas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنده هم پارسا هستم

2. این کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Homunculus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من با این قسمتش خیلی موافقم ، همون بازی سازی هم که تو GameDev با ادم فضایی اشتباه میگیرنش فک نکنم یهو بیاد بزنه تو کار Rockstar و Blizzard و خیلیا دیگه ، از استودیو های کوچیک شروع میکنن تا رزومه و تجربه کسب کنن ، مثلا من موقعی که داشتم شرایط کاری Blizzard رو میخوندم برای هرکاریش از 2 - 5 سال سابقه ی کاری معتبر میخواست که حتا اشاره کرده بود سابقه کاری براشون خیلی مهمه ، بنظرمن یک سرچی هم برای استودیو های بازی سازیه کوچک بزن ، یادمه یکی از این استودیو ها که یکی از این بازی قوی ها ( یک RPG بود که صدا کرد الان اسمش یادم نیست ) رو ساخته استودیوشون تو قزاقستانه ! پس حتما لازم نیست راهه دور بری و بری سمت اروپا و امریکا
    با حرفات کاملا موافقم به همین خاطر برام مهم نیست که کدوم شرکت باشه و اینکه اولش "valve" رو انتخاب کردم به خاطر پیشنهاد اون دوستمون بود. بعدش تحقیق کردم و دیدم که درسته. واقعیتش اصلا دوست ندارم آمریکا رو انتخاب کنم با اینکه عشقم آمریکاس چون دغدغه سفارت و غیره رو داره که ممکنه کلی هزینه بشه و بعدش مامور سفارت به دلایلی موافقت نکنه و ... پس نمی خوام زیاد ریسک کنم. همونطور که گفتم حاضرم تو یه شرکت خارجی یه سال اولشو مجونی کار کنم. من عاشق بازی سازیم و همون محیطش یه دنیا برام ارزش داره. با این حساب اگه شرکت خاصی مد نظرته حتی تو خود همین آسیا می تونی پیشنهاد بدی.
    بازم ممنونم بابت نظرات خوبت پارسا

4. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

حرفای این دوستمون پارسارو زیاد توجه هی یهش نمی کنم چون از رو حدس وگمان بود احساس می کنم.
    من با یکی صحبت کردم قبل از خروجش به کالیفرنیا می خواست بره یوبی سافت به عنوان ایده پرداز
    بازار آهنی بود و اصلا تخصص دیگه ای نداشت . بهش گفتن ما فقط به تو جای خاب میدیم برای یک سال
    نه حقوقی نه چیز دیگه ای ( اینم شرایطی که هیچ کدوممون دوست نداریم )

راستی یکی از سیاست های اصلی امریکا برای خروج از بحران مالی صادرات بازی بود و سینما
    برای همین به بازی سازا و سینما کارا شرایط خیلی خاص میدن یادم نیست تاریخ دقیقشو اما اون موقع
    پر در آمد ترین صنغت سینما بود بد بازی ویدویی بود بعد آب بود . سر همین اقامت میدن کشکی به بازی و مسائل مربوطش

راستی تو ایرانم در امد بازی سازی بالای صد تا دویست ملیونه با کارای آب هویجی چه اسراری داری به خراج رفتن

راستی شرکت کوچیک هم خوبه مثلا بعضی هاشون فیزیک میزنن این فیزیک اگه تو انجین یه بازی معروف استفاده بشه اسم همه بچه های سازنده ( تو شرایط لایسنس مشخص میشه ) به عنوان تیم سازنده بازی میاد تو کار

این شرکت تولید گیم یوبی سافت رو هم که تو دوبی هتسو اس ام اس دادم ادرسو مشخصاتشو رفیقم بهم بگه تو نت هرچی سرچ کردم پیداش نکردم

در آخر چون من دبستانو ایران نبودم دیکته فارسی رو بلد نیستم شرمنه الفبای فارسی واقا سخته

6. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حرفای این دوستمون پارسارو زیاد توجه هی یهش نمی کنم چون از رو حدس وگمان بود احساس می کنم.
    نه برا اینا سند دارم

Blizzard Careers :

• RDBMS development experience (MySQL, Oracle)
    • Excellent communication skills and strong leadership experience
    • Bachelor's or Master's degree in Computer Science, Mathematics, or equivalent experience
    • RDBMS development experience (MySQL, Oracle)
    • Excellent communication skills and strong leadership experience
    • Bachelor's or Master's degree in Computer Science, Mathematics, or equivalent experience

این فقط برای یک جابش هست که وقتی تماس بگیری زیر 1 سال اسن Xp به حساب نمیارن

• A minimum of 5 years’ game programming experience

تـازه اینایی که اینجا پست کردم بجز اخریه فقط ماله سایته Battle.net هست
    Last edited by ehsan_wwe; 02-07-2013 at 10:32.

8. این کاربر از lord arthas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

این قصمت حرفتو قبول دارم منظورم اون تیکش بود که غولای گیم دو همون غولای بازی سازی هستن اکسرشون هسته های اصلی راکستار تی اچ کیو و ... ( البطه این اسکور انیکس هم خیلیاشون تو گیم دو هستن )
    تو هر موقع یه بازیو تموم کنی یه پرینت بگیری از هسته اصلیا بعد اسمشونو بزنی تو اینترنت همشون تو پروفایلاشون یه لینک از پروفایل گیم دو هم دارن ( یه جواریی این هیولاها سر کل کی که با هم تو فروم گیم دو دارن کیفیت کار خودشونو میبرن بالا )

ازت سابقه کار تو شرکت نخواسته سابقه کار خواسته الان من
    10 ساله دارم برنامه نویسی هوش مصنوعی میکنم
    یه جورایی تجربه کاری خواستن

10. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب به هر حال نمیشه بیای همینجوری بگی من 10 ساله برناه نویسی میکنم ، باید یک پروفی داشته باشی حتما

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من با یکی صحبت کردم قبل از خروجش به کالیفرنیا می خواست بره یوبی سافت به عنوان ایده پرداز
    بازار آهنی بود و اصلا تخصص دیگه ای نداشت . بهش گفتن ما فقط به تو جای خاب میدیم برای یک سال
    نه حقوقی نه چیز دیگه ای ( اینم شرایطی که هیچ کدوممون دوست نداریم )
    نکته جالب بود.مرسی

راستی یکی از سیاست های اصلی امریکا برای خروج از بحران مالی صادرات بازی بود و سینما
    برای همین به بازی سازا و سینما کارا شرایط خیلی خاص میدن یادم نیست تاریخ دقیقشو اما اون موقع
    پر در آمد ترین صنغت سینما بود بد بازی ویدویی بود بعد آب بود . سر همین اقامت میدن کشکی به بازی و مسائل مربوطش
    باهات موافقم. پرقدرت ترین صنعت بازی دست آمریکاس. و اینکه دومین صنعت جهانه شکی درش نیست. دلیل موافقتم با پارسا این بود که بگم من آدم قانعی هستم و بلند پروازانه و احساساتی عمل نمی کنم.

راستی تو ایرانم در امد بازی سازی بالای صد تا دویست ملیونه با کارای آب هویجی چه اسراری داری به خراج رفتن
    والا ما که ندیدیم. با هر کی که تماس می گیریم همه شون دچار بحرانن و همونطوری که گفتم کاملا سفارشی کار می کنن و از طرف دولت هم حمایت میشن.

این شرکت تولید گیم یوبی سافت رو هم که تو دوبی هتسو اس ام اس دادم ادرسو مشخصاتشو رفیقم بهم بگه تو نت هرچی سرچ کردم پیداش نکردم
    لطف کردی.
    در آخر چون من دبستانو ایران نبودم دیکته فارسی رو بلد نیستم شرمنه الفبای فارسی واقا سخته
    احسااااااااااااان از تیکه کلامات خیلی خوشم میاد

خب به هر حال نمیشه بیای همینجوری بگی من 10 ساله برناه نویسی میکنم ، باید یک پروفی داشته باشی حتما
    خب اگه ده سال برنامه نویس بودی مطمئنا وقتی نمونه کار مربوطه رو ارائه میدی 10 سال سابقه تو ثابت می کنه. درسته ؟ همه چیز به ارائه توانایی بستگی داره. توانایی موجود زبان بسته درونه.
    Last edited by Homunculus; 02-07-2013 at 16:45.

13. این کاربر از Homunculus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

والا ما که ندیدیم. با هر کی که تماس می گیریم همه شون دچار بحرانن و همونطوری که گفتم کاملا سفارشی کار می کنن و از طرف دولت هم حمایت میشن.
    ایرانیارو نشناختی ؟
    طرف با اولین پروژه مزدا می خره میره مهمونی میده پیش خونواده زنش آسمونی یا نه زن میگیره ( اینا واقعی هستن ) خو دیگه پولیو که در میاره رو به گند میکشه برا بازی بعدی هم خودشو نابود میکنه
    یکی از ابکی تریناشون 180 ملیون پریروز فهمیدم در امد داشته
    راستی هیچ وقت نمیگن که در امد واقعیشون چقدره تا دست رو دستشون نیاد ( سیاست مسخره و خاک برسری ایرانیاس دیگه )
    مثلا من یکی از بازیارو که تو تیمش بودم دیدم چقدر در اورد به مجله گفت 30 ملیون در امد داشته در حقیقت در امدش پنج برابر این بود

آدرس شرکت بازی سازی یوبی سافت تو دبی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اسم یارو هم فک کنم
    Yannick Theler باشه اس ام اسش معلوم نبود چی نوشته
    Last edited by ehsan_wwe; 02-07-2013 at 13:59.

15. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

ایرانیارو نشناختی ؟
    طرف با اولین پروژه مزدا می خره میره مهمونی میده پیش خونواده زنش آسمونی یا نه زن میگیره ( اینا واقعی هستن ) خو دیگه پولیو که در میاره رو به گند میکشه برا بازی بعدی هم خودشو نابود میکنه
    یکی از ابکی تریناشون 180 ملیون پریروز فهمیدم در امد داشته
    راستی هیچ وقت نمیگن که در امد واقعیشون چقدره تا دست رو دستشون نیاد ( سیاست مسخره و خاک برسری ایرانیاس دیگه )
    مثلا من یکی از بازیارو که تو تیمش بودم دیدم چقدر در اورد به مجله گفت 30 ملیون در امد داشته در حقیقت در امدش پنج برابر این بود
    ناقلا نگوکه خودت جزء اون دسته از میلیونرا نیستی. اینا که هیچی بارشون نیست حقوق میلیونی دارن اونوقت یو که این همه استعداد داری اگه بگی نه باورم نمیشه.

اما جدا... اینا تو کدوم شرکت کار می کنن یا چه کسایی هستن که پروژه شونو به راحتی قبول می کنن و میلیونر میشن؟ مگه صنعت بازی سازی تو ایران چقدر رونق داره ؟ قانون مانون کپی رایتم م که کرکره ش پایینه. Just beats me

آدرس شرکت بازی سازی یوبی سافت تو دبی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وای احسان ممنونم ازت. اما این شرکت چه نوع تخصصی رو میخواد ؟ سابقه کار و آدم فضایی که نمی خوان ؟

ویرایش: اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم دیرکتورش: Yannick Theler

راستی من یه اصطلاحی شنیدم تو مایه های --- ، EDB یا یه همچین چیزی که در واقع چهارچوبای آماده کردن نمونه کار تو این قالب سنجیده میشه مثل طریقه آماده کردن داستان (شخصیت از کجا شروع می کنه و به کجا میره ) یا تو مدلسازی و گرافیک (بازی مون چند مرحله داره و چه مدلایی باس ساخته شه و گرافیکش در چه حده) و غیره... می خوام در این موراد کمی تحقیق کنم اما اون کلمه اختصارش یادم نمیاد. می تونی بگی اون کلمه ش چیه اگه درست متوجه شده باشم ؟

اسم یارو هم فک کنم
    Yannick Theler باشه اس ام اسش معلوم نبود چی نوشته
    WOW, you rock man
    Last edited by Homunculus; 02-07-2013 at 16:40.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

قیافه یارو رو نگگا انگار با ماهی تابه کوبیدن پشت سرش )) بد بخت قدمت کارش از تو صورتش معلومه از بس بی خوابی کشیده داره می میره
    نمی دونم رفقم میگفت اینا گروه بازی سازن پس هرچیزی که مربوط به ساخت و تولید میشه ( نه پخشو بازاریابیو ./... )

لبنک شرکتو از کجا پیدا کردی گشته بودم نبود باور کن
    اجتمالا بخواد با یوبی سافت شانگهای کل کل کنه برای همین باید کیفیت فضایی داشته باشی ( البطه اگه درست خدس زده باشم )
    الان شانگهای سه تا بازی پر فروش ساخته rayman و یکی دیگه و i am alive
    اینا هیچی

18. 2 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •