از اسپری یا مایع حشره کش. کامن استفاده کنید.
یعنی اینور خانه یه ذره اسپری کنید با اینکه بویی نداره مایعش یا اسپریش. سوکسا اونور خانه همسایه فراری شدن و میگن کامن اومد"
Sent by Tapatalk
از اسپری یا مایع حشره کش. کامن استفاده کنید.
یعنی اینور خانه یه ذره اسپری کنید با اینکه بویی نداره مایعش یا اسپریش. سوکسا اونور خانه همسایه فراری شدن و میگن کامن اومد"
Sent by Tapatalk
بهترین چیزی که من تا به حال دیدم برای کشتن سوسک های درون چاهی مایع قهرمان و مبارز هست.بریزی تو چاه میره تو چشمشون کور میشن نمی تونن غذا پیدا کنن می میرن.ولی جداً بگیر چند شب بریز البته طبقات دیگه هم باید همکاری کنن
![]()
باریک . این قهرمان همونیه که گفتم : دی
هیچوقت این اتفاق نمیفته
فشار شدید ناگهانی در اثر انبساط بخار آب که در چاه ایجاد میشه هم به ته چاه فشار وارد میکنه و هم به سر چاه. اما این سر چاه هست که مثل یک مرمی گلوله به بیرون پرتاب میشه!
آزمایش خیلی خیلی جالبیه فقط پیشنهاد میکنم خونه ی یکی که باهاش خصومت دارید اجراش کنید!
تشریف بیارید در خدمت باشیم!دمت گرم داداش ... بازم از این ازمایش های علمی بکن و اینجا تعریف کن ... بسی لذت بردیم کنجکاو شدم برم جایی تست کنم اینبار با 4 لیوان چرا که به قولی بهترین اسلحه اونه که فقط یکبار ازش استفاده کنید
من از روی علاقه یک آزمایشگاه تقریباً مجهز از سخت افزار گرفته تا فیزیک و شیمی و ... توی خونه دارم که مدتیه بحال خودش رها کردم و نیاز به یک وردست علاقمند مثل شما هم دارم![]()
سلام .
هر چی مواد غذائی بدونِ پوشش بیشتر باشه , سوسکها هم بیشتر میشند چون فقط برای غذا خوردن میان و به بوی غذا ( برای اونها ) خیلی حساسند .
مواد غذائی سر باز , قابلمه ها و ظرفهای شسته نشده , خورده غذاها و روغن و مایعاتِ روی گاز و میز و کف آشپزخانه , سطل آشغال سر باز که بوی بد میده و سوسکها رو جذب میکنه , دستشوئی کثیف که با مایع ضدعفونی کننده شسته و تمیز نمیشه , اسفنج ظرفشوئی که پر از خورده های غذا هست و بو گرفته , نگه داشتن کیسه زباله ی پُر در خانه برای چند روز و فاسد شدن مواد غذائی توش و غیره .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-06-2013 at 10:00.
این سوسکها و موشها که مردم دنیا سالانه صدها میلیون دلار خرج کشتنشون میکنند , توی طبیعت داشتند زندگیشون رو میکردند مثل بقیه ی حشرات و حیوانات .
ما روستا ساختیم , شهر ساختیم , بهداشت رو رعایت نکردیم , چاههای فاضلاب و شبکه ی فاضلاب ساختیم و محیط بسیار مناسبی پر از مواد غذائی در خانه هامون و انبارهامون و محلهای جمع آوری زباله براشون درست کردیم .
اونها هم کاری رو که باید انجام بدند به نحو احسن انجام دادن ( خوردن و زاد و ولد ) . هی زیاد و زیاد تر شدند تا اینکه شدند مزاحم و خطری برای زندگی ما درصورتیکه خودمون باعث شدیم کارشون به اینجا بکشه .
از ماست که بر ماست .
سوسکها و موشها و مگسها و میکروبها گناهی ندارند .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-06-2013 at 09:58.
آقا ما يه خاطره بگيم يه روز تو آشپز خونه از سر زن ذليليداشتيم ظرف ميشستيم خب طبق معمول دستمون پر از كف بود اين سوسك هاي ريز از جلوي ما يه وقتهاي رژه ميرفتن
و من هم اينها را نفرين ميكردم آقا اين قباحت و پر رويي هم اندازه داره حوصله ام از دست اينها سر رفته بود ديگه كلافه شده بودم يكهو از روي ناراحتي به يكي از اين سوسك ريزها كه اتفاقا از جلوي من رد شده بود مقداري كف مايع ظرف شوئي پاشيدم
ديدم اين سوسكه هي دور خودش چرخيد و چرخيد زارپ پشت رو شدمن و ميگي شاخ از بلاي سرم سبز شد و رفتم يه سوسك ديگه پيدا كردم همين عمل را روي اون انجام دادم ديدم هي ليز خورد و ليز خورد يهو اينم همونطور شد آقا از اون روز به بعد من كارم شده مايع ظرفشوئي
آي بهشون من ميخندم آي اينها منو ميبينن نفرينم ميكنن با همه اين مطالب الان من صاحب دو عدد شاخ خوشگل رو سرم شدم اينم بگم اين روي سوسك كوچيك از اين سوسك فرانسوي تاثير داشت ولي يك بار روي يه سوسك بزرگ اتوبوسي تست كردم نامرد منو دنبال كرد آي كتك خوردم ازش هنوز تنم درد ميكنه اگه بهش نميگفتم سير داغ دست از سرم بر نميداشت
بازم ميگم با اين سوسك بزرگها از اين شوخيها نكنين جنبه ندارن
Last edited by hosein2600; 10-04-2014 at 22:09.
به شخصه با هیچ سوسکی درگیری پیدا نمی کنم مخصوصا سوسک های بزرگ که پرواز می کنن ..
بهترین راه حل برای اینکه اصلا با سوسک روبرو نشین یا ریشه کنی انواع سوسک اینه که علاوه بر اینکه داخل خونه از وجود تخم، نوزاد و حشره بالغ پاکسازی بشه با سموم خاصی تمام چاهها و راه های فاضلابی کل آپارتمان یا ساختمان اوایل تا اواسط اردیبهشت یکبار از طبقه های بالا به سمت پایین سم پاشی بشن.
در کل مبارزه با سوسک نمی تونه فقط محدود به یه واحد ساختمانی بشه یا فقط محدود به داخل خونه بشه .. چون بالاخره از راه فاضلاب وارد خونه میشن و دوباره تخمگذاری میکنن باید کل واحد هایی که فاضلابشون به هم مربوط میشه برای مبارزه با سوسک اقدام کنن.
این سموم هم فقط باید از شرکت هایی که تو این زمینه فعالیت دارن خریداری بشه. معمولا هم 1-2 ساعت آب تو راه های فاضلابی نباید وارد بشه و بعد از سم پاشی سوسک ها ریشه کن میشن.
برای مقابله با پشه ها اگه ادکلن بزننین کمتر نیش میزنن
دوستان شرمنده تاپیک قدیمی میارم بالا
خونه ما دو طبقس منم طبقه دوم هستم
تو طبقه دوم نه حموم هست نه دستشویی نه جاه فاضللاب که سوسک بخواد داشته باشه ولی گاهی اوقات از طبقه اول سوسک میاد بالا منم نمیدونم چند ساله چم شده که میترسم بکشمشون
هیچی دیگه میرم بابامو صدا میکنم اون میاد میکشتشون
اگه سمی خمیری نمیدونم هر چیزی که باعث بشه این سوسک ها از پله ها نیان بالا بگید تا بریزم رو این پله ها تا سوسکا نیان بالا منم راحت بخوابم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)