تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: فوری:مبارزه با سوسک و سایر حشرات موذی!

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

خدا خیرت بده اسپیدی عزیز
    خیلی وقت بود یه دل سیر نخندیده بودیم!
    یکی از خنده دار ترین تاپیکارو زدی داداش
    یاد یه خاطره افتادم بگم با بچه ها خونه مجردی داشتیم و ما هم همین مشکلو داشتیم و صبحا که بلند می شدیم می دیدیم سوسکا زیر این بچه ها موندنو له شدن!!!!!!می مردیم از خنده!!!
    حالا جواب های احتمالی که اسپم نشه:همونطور که دستمون اسی هم گفتن محل زندگی سوسک ها چای توالت، حمام و سیفون ظرفشویی هست. مهمترین جاها که در می یان از همین جا ها هست.سعی کن با موادی که گفتن داخل چاه بریزین. این کار زیاد انجام بدین تا نسلشون زده بشه. چون جانورای سخت جانینو به راحتی نمی میرن.امیدوارم موفق باشی.

بازم ممنون بابت تاپیک باحالت!
    Last edited by a6543210; 09-07-2012 at 18:16.

2. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تار و مار قرمز و سوسک کش ام ها رو تو کابینت که زدم میتونم ظرفهارو روز بعد بذارم توش دوباره..؟من یکی دو تا سوسک ریز تو کابینت دیدم..نمیخوام زیاد بشن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی میشد اگه کل تاپیکا یه همچین نگارش خوبی داشتن ادم لذت میبرد بخونش
    در مورد مشکلت راه حلی ندارم چون تجربه ای ندارم..7 8 سالی هست سوسک ندیدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

دوستان سوسک خونه ما از کولر میاد لامصب. چند شب پیش اومد کولر هم رو زیاد بود پرت شد نزدیک بود بیوفته رو سرم توری میشه زد دریچه کولر رو؟

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سری مایع هست اسمش قهرمان بود فکر کنم . چند تا بگیر هر شب آخر شبا که دیگه از دستشویی استفاده نمیکنی به صورت مداوم بریز . یک ماه انجام بده درست میشه . هر شب نصف یه قوطی رو بریز.

اگه همه همسایه ها هم با هم انجام بدن که چه بهتر.

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

راستش من اعتقاد دارم بهترین اسلحه اونه که فقط یکبار ازش استفاده کنید (نقل قولی از تونی استارک در Iron Man 1 )
    یکبار که توی حیاط خونه ی قبلی سوسک دیدم و متوجه شدم از چاه حیاط اومدن بیرون، کاری کردم کارستون که هیچکس تابحال نکرده و احتمالاً هم نخواهد کرد ولی حداقل باعث شد تا مدتها اثری ازشون نبینم
    حدود دو لیوان بنزین ریختم داخل چاه و یک دقیه منتظر موندم
    بعد کبریت رو آتش کردم و انداختم داخل چاه و سریع کشیدم عقب
    سر چاه تا شعاع یک متر به ارتفاع فکر کنم یک متر و نیم مثل کوه آتشفشان اومد بالا و چاه منفجر شد با صداهای خاصی(اول مثل صدای سوت قطارهای ذغالی قدیمی و بعد به گفته ی همسایه ی ما با صدایی مثل افتادن بشکه از ارتفاع)
    البته مقداری هزینه ی روی دستم گذاشت که دادم تعمیرش کنند ولی حداقل باعث شد اون سوسکها بدبخت حساب کار دستشون بیاد که توی این خونه با کی طرفن

یادتون نره : بهترین اسلحه اونه که فقط یکبار ازش استفاده کنید

8. 4 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منهای اینکه تاپیک مال یه سال پیشه و تا به حال یا مشکل حل شده و یا کار به طلاق و طلاق کشی کشیده، خطاب به دوست بالایی میگم انجام همپین کاری تو آپارتمان عاقبتی جز زندان نداره
    چون با این هزینه ها تعمیر کل لوله کشی آپارتمان و هزیه های جانبی تقریبا امکان ناپذیره!

10. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خطاب به دوست بالایی! منم بگم مگه توی آپارتمان میشه زندگی کرد؟
    من توی آپارتمان که نگفتم اینکار رو بکنی! ضمن اینکه تأکید هر کردم هیچکس اینکار رو نه قبل و نه بعد از من تکرار نکرده و نخواهد کرد... چون راهش این نیست
    اجرای اون آزمایش بیشتر برای من جنبه ی سرگرمی و یک کنجکاوی علمی دست اول برای دیدن قدرت و توان بخار منبسط شده در کسری از ثانیه رو داشت.
    Last edited by NorthBridge; 08-06-2013 at 23:39.

12. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

راستش من اعتقاد دارم بهترین اسلحه اونه که فقط یکبار ازش استفاده کنید (نقل قولی از تونی استارک در Iron Man 1 )
    یکبار که توی حیاط خونه ی قبلی سوسک دیدم و متوجه شدم از چاه حیاط اومدن بیرون، کاری کردم کارستون که هیچکس تابحال نکرده و احتمالاً هم نخواهد کرد ولی حداقل باعث شد تا مدتها اثری ازشون نبینم
    حدود دو لیوان بنزین ریختم داخل چاه و یک دقیه منتظر موندم
    بعد کبریت رو آتش کردم و انداختم داخل چاه و سریع کشیدم عقب
    سر چاه تا شعاع یک متر به ارتفاع فکر کنم یک متر و نیم مثل کوه آتشفشان اومد بالا و چاه منفجر شد با صداهای خاصی(اول مثل صدای سوت قطارهای ذغالی قدیمی و بعد به گفته ی همسایه ی ما با صدایی مثل افتادن بشکه از ارتفاع)
    البته مقداری هزینه ی روی دستم گذاشت که دادم تعمیرش کنند ولی حداقل باعث شد اون سوسکها بدبخت حساب کار دستشون بیاد که توی این خونه با کی طرفن

یادتون نره : بهترین اسلحه اونه که فقط یکبار ازش استفاده کنید
    خطاب به دوست بالایی! منم بگم مگه توی آپارتمان میشه زندگی کرد؟
    من توی آپارتمان که نگفتم اینکار رو بکنی! ضمن اینکه تأکید هر کردم هیچکس اینکار رو نه قبل و نه بعد از من تکرار نکرده و نخواهد کرد... چون راهش این نیست
    اجرای اون آزمایش بیشتر برای من جنبه ی سرگرمی و یک کنجکاوی علمی دست اول برای دیدن قدرت و توان بخار منبسط شده در کسری از ثانیه رو داشت.
    دمت گرم داداش ... بازم از این ازمایش های علمی بکن و اینجا تعریف کن ... بسی لذت بردیم کنجکاو شدم برم جایی تست کنم اینبار با 4 لیوان چرا که به قولی بهترین اسلحه اونه که فقط یکبار ازش استفاده کنید

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

محتویات چاه اومد بیرون؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •