با برداشتن گرافیک سیستم روشن میشه یا با کشیدن سیم فن گرافیک از روی بردش سیستم روشن میشه ؟
با برداشتن گرافیک سیستم روشن میشه یا با کشیدن سیم فن گرافیک از روی بردش سیستم روشن میشه ؟
بله دوست عزیز با برداشتن کارت سیستم روشن میشه با یه کات گرافیک دیگه هم امتهان کردم سیستم روشن میشه سیم فن گرافیک رو کشیدم بازم سیستم روشن نمیشه ؟ حالا خواهشا بگید چی کار کنم به نظر خودم که نسوخته ؟
یک جایی در برد اتصالی داره یا خازن یا gpu یا ماسفت ها یا چوک یا pwm یا رگولاتور یا بایوس فکر کنم ببرید بیرون قابل تعمیر باشه
ممنون من شهرستانم ینی باید پیش کی ببرم ؟ اگه وسیله ی ارزونی برای تست داره میتونم بگیرم (ینی خودم درست کنم)؟
برای تعمیر گرافیک نیاز به وسایلی دارید که بتونید تعمیر کنید و تجربه اینکارو هم باید داشته باشین بهتره به یک تعمیر کار نشون بدین
کلا فن گرافیک رو از روی برد گرافیک بردارین و به همون صورت روی سیستم نصب کنید ببینید سیستم روشن میشه یا نه
از شما دوست عزیز به خاطر وقتی که برای من گذاشتید سپاسگذارم پس باید بگردم ببینم تو شهرمون یه تعمیرکار پیدا میشه بازم ممنون
باطری مین را دربیاروسیستم رادیفالت کنید ودقت کنید که سیم فن گرافیک را درست زده باشید چون مثبت ومنفی دارد یکباردیگه چسب سیلیکون را به چیپ گرافیک بزنید وفن آن را نصب کنید با اهمتر سیمها را مشخص کنید و جابزنید وسیستم را روشن کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)