تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 86 از 97 اولاول ... 367682838485868788899096 ... آخرآخر
نمايش نتايج 851 به 860 از 968

نام تاپيک: Assassin's Creed III

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

نسخه بعدی این بازی و FC تایید شده ! سال 2014 نسخه ی جدید با تیم جدید . کرکتر جدید ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این خبر فعلا" موسق نیست برا من! چون نه توفروم های یوبی خبریه و نه تو خود سایت !
    این ماجرا هم اگه اتفاق بیوفته یه ذره اعتبارشو خراب میکنه!
    من که یه طرفدار همه جانبه ی یوبی هستم اگه این کارو بکنه خیلی ناراحت میشم!
    چون مثل یه مرد اومد تو قسمت آخر دنیا رو نابود کرد اگه الان بیاد بگه که نه نابود نشد یه چیز دیگه شد انگار زده زیر همه چی!
    چون تو AC II هم اگه اون تیکه فیلما رو اگه کامل میکردین میدیدین که اشاره به پایان دنیا و نابودی کامل دنیا داره!

2. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من هر چی کوئست رو نقشه بوده و تمام ماموریت های دریایی رو رفتم اما هنوز یه چیز هایی هست که نشون میده صفر درصده.
    اینا چی هستن و چه جوری باید برم ؟

داره خودمونی میشه hacpdvp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخه این چه حرفیه میزنی! داستان این بازی بده ؟ چرا بد بودن زبان انگلیسی خودمون و متوجه نشدن بازی رو میندازیم گردن داستان بازی ؟

سری اساسین کرید همیشه داستان خیلی قشنگ و پیچیده و درگیر کننده ای داشته و واقعا دوست داشتنی و پیچیده بوده و اگه از نسخه اول بازی
    کرده باشی متوجه این موضوع میشی که چقدر داستان این بازی عمیق و قشنگه

داستان تو نسخه سوم هم ادامه نسخه های دیگه بود و خیلی عالی کار شده بود و کشش خیلی زیادی داشت که بازی رو تمومش کنی
    خداییش داستانش از قبلیا ضعیف تر بود ، یکی که انگلیسیش قویه بگه که چی شد پدر دزموند گیر ویدیچ افتاد .
    سبک بازی اکشن ادونچره ، اونوقت من بیام برم مقدمات ازدواج نوریس و اون دختره میریام رو فراهم کنم
    یا هی تو گفتگو های مختلف تو بازی به کانر میگن چرا زن نمیگیری!!!بابا شما به بچه مردم چیکار دارید آخه!
    اینم از این شخصیت پردازی جدیدشون! اتزیو نجیب زاده بود ، کانر ... زاده!
    hyatam پرستیژش به اساسین بودن بیشتر میخورد تا کانر
    هم ویدیچ و هم چالز لی رو احمق درست کرده بودن ، آخه ویدیچ که میدونه سیب دست دزمونده و اون سیبم قدرت خفنی داره نباید یه لحظه به مخش خطور میکرد که حریف دزموند با سیب نمیشه ، اونم با اون مامورین امنیتی آیکیو پایینش!
    طرز کشتن چارز لی هم خیلی مسخره بود ، آخه طرف زخمی و در مونده میشینه تو کافه تا تو بری کنارش بشینی در کمال آرامش بکشیش؟! نه به اون یورتمه فرار کردنش نه به این خونسرد نشستنش

حتی ایشیومنت هاش هم مسخره بود ، اینهمه پر جمع کردیم آخرش لباس زیبا و فاخر دوران زندانی بودن کانر رو آزاد کرد که قابلیت های ویژه ای هم داشت!
    گنجینه کاپتین کید هم که سر کاری بود حداقل بعد گرفتنش یه قابلیت جدید به کانر اضافه میشد ؛ دلم خوش بود ازون حلقه یه استفاده ای تو گیم پلی میکنم.
    فقط گیم پلی بازی پیشرفت کرده بود بقیه آیتم ها یا ثابت بودن یا پسرفت داشتن!

من تعصبی نیستم ، چیزیو که بازی کردم میگم ؛ اینا هم نظر شخصیمه
    Last edited by hacpdvp; 09-02-2013 at 01:37.

5. این کاربر از hacpdvp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من هر چی کوئست رو نقشه بوده و تمام ماموریت های دریایی رو رفتم اما هنوز یه چیز هایی هست که نشون میده صفر درصده.
    اینا چی هستن و چه جوری باید برم ؟
    یه سری آیتم تو خونه achilles هست مثلا باید تو دهکده ات محصولات جدید با کمک اهالی تولید کنی
    یه سری کار هم هست باید انجام بدی تا صددرصد سینک بشه ، مثلا با استفاده از اسموک بمب پنج نفرو به سرفه بندازی بعد اساسینیت کنی!
    تو قسمت نقشه تو دو تا آیتم آخر این کارا رو نوشته
    انجام دادن بعضیاشم کار راحتی نیست سر درد میگیری!(حداقل واسه من که سردردآور بود)

7. این کاربر از hacpdvp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این خبر فعلا" موسق نیست برا من! چون نه توفروم های یوبی خبریه و نه تو خود سایت !
    این ماجرا هم اگه اتفاق بیوفته یه ذره اعتبارشو خراب میکنه!
    من که یه طرفدار همه جانبه ی یوبی هستم اگه این کارو بکنه خیلی ناراحت میشم!
    چون مثل یه مرد اومد تو قسمت آخر دنیا رو نابود کرد اگه الان بیاد بگه که نه نابود نشد یه چیز دیگه شد انگار زده زیر همه چی!
    چون تو AC II هم اگه اون تیکه فیلما رو اگه کامل میکردین میدیدین که اشاره به پایان دنیا و نابودی کامل دنیا داره!
    از یوبی بعید نیست ، اون فیلم یه جورایی مفهوم تناسخ رو بیان میکرد ، ولی یهو دیدی دزموند تو قسمت بعد بلند شد و دید کارش درست بوده و دنیارو گلستان کرده!

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

چقدر این نسخه خسته کننده است.!! چیکارش کنم ؟ شیطونه میگه پاکش کنم ..
    همش از این سر نقشه برو اون سر نقشه......fast travel هاش هم اصلا جای خوبی نیست..بعضی وقت ها یه اسب هم پیدا نمیشه سوار بشی بری به مقصد برسی...
    مراحلش هم هیچ جذابیتی نداره و خیلی کسل کننده است..چرا این نخسه اینجوریه..؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

تو این نسخه حرکات پارکور به خوبی کار شده

همچنین قشنگ میدوه. دی

عجیبه ها چرا وقتی میری تو یه اتاقی که درش بازه یا پنجرش سریع میاد بیرون اونم به صورت حرفه ای؟! ما شاید خواستیم توش بگردیم.
    Last edited by Ghaioom; 15-02-2013 at 08:51.

11. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام . دوستان من یه جا گیر کردم تقریبا اوایلش هستم اونجایی که باید زندانی ها رو ازاد کنم . زندانی که داخل کشتی هست رو نمیدونم چه
    جوری باید ازاد کرد سرباز جایی نمیره تکون نمیخوره که من دست به کار شم و موندم . دوستان راهنمایی کنید

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام . دوستان من یه جا گیر کردم تقریبا اوایلش هستم اونجایی که باید زندانی ها رو ازاد کنم . زندانی که داخل کشتی هست رو نمیدونم چه
    جوری باید ازاد کرد سرباز جایی نمیره تکون نمیخوره که من دست به کار شم و موندم . دوستان راهنمایی کنید
    من تازه انیجا رو ردیدم. باید داغونش کنی بعد آزاد کنی.

14. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من تازه انیجا رو ردیدم. باید داغونش کنی بعد آزاد کنی.
    دمت گرم رفتم . ولی جلوتر دوباره گیر کردم بعد از ازاد کردن زندانی ها فرمانده کت قرمز رو میکشم
    این مرحله تموم میشه ولی در مرحله جدید نمیگه باید چی کار کرد همین جور دارم جیب مردم رو فقط میزنم
    کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •