بله!شما کاملا درست میگید
متاسفانه در موارد ماورایی هیچکسی باور نمیکنه
چون فقط خود شخصه که اونو تجربه میکنه و مثل پرواز کردن نمیشه
اثباتشون کردو
اصولا در آخر میگن: به یک روانپزشک مراجعه کنید![]()
بله!شما کاملا درست میگید
اثباتشون کردو
اصولا در آخر میگن: به یک روانپزشک مراجعه کنید![]()
درودبله!شما کاملا درست میگید
اثباتشون کردو
اصولا در آخر میگن: به یک روانپزشک مراجعه کنید
این موارد ماورایی مورد نظر شما باید برای بقیه هم قابل تجربه باشه . نه این که در حد یک سری ادعا باشه .
من از احضار روح روی تخته و صفحه الفبا تا احضار روحی که بشه به اصطلاح اونو دید رو تجربه و شرکت کردم و نه پاسخ به سولاتم درست بود (با توجه به این که میگن روح و جن از عالم غیب باخبره ) و نه روح و جن یا اثراتش رو مشاهده کردیم .
همونطور که گفتم از زودباوری و عدم اطلاع مردم سو استفاده میشه و اینطوری به بازی گرفته میشن .
شما که تجربه کردین و میدونین درسته بهتره مدرک قابل لمس تری ارائه بدین نه این که بگین که بهش باور دارین چون توی فلان کتاب گفته شده !
قرار نيست اينجا چيزي اثبات يا تكذيب بشه . الان فعلا در مرحله ي جمع آوري اطلاعات هستيم . وقتي تحقيق تموم شد ، نتيجه گيري كرديم ، اونوقت نتيجه رو به هركس كه خواست اثبات هم ميكنيم ، همينجا و با دلايل علمي .
من گزارشاتي داشتم كه نشون ميده اين روش عمل كرده و به دنبال نمونه هاي بيشتري هستم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انكار نكرده اين موضوع رو توي پستش ، فقط پرسيده كسي انجام داده يا نه .
( حذف شد )
Last edited by A M ! N; 05-02-2013 at 18:59. دليل: مسائل دینی رو مطرح نکنید خواهشن
اکتوپلاسم ماده خامی است که در وجود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و ارواح برای برقراری ارتباط و نشان دادن کارهای خود از آن ماده استفاده میکنند. این ماده لطیفترین و نیرومندترین ماده فیزیکی میباشد که از جهت ارتعاش موجی بالاتر از ارتعاش امواج فیزیکی است. بوسیله همین ماده است که ارواح میتوانند به خرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیره شوند و بر شعور و ادراک او اثر بگذارند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این ماده برحسب تعریف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخشی مجزا شده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که در تمام سلولهای تشکیلدهنده جسم فیزیکی انسان وجود دارند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کتاب رو کسی مطالعه کرده ؟
![]()
صبر کردم تا شاید گفتگوی علمی بشه در این مورد. نشد و به جاش تاپیک تبدیل شد به ترویج یک سری مسایل.
قفل شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)