تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: IT OR SOFTWARES

راي دهنده
13. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IT

4 30.77%
  • SOFTWARES

9 69.23%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: نرم افزار یا IT////////نظر شما چیست؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

به نظر من سطح علمی دانشگاه ها به طرز فجیعی اومده پایین و الان دیگه رقابتی دانشجوهارو از همدیگه می دزدن و دیگه مدرک ارزشی نداره به نظر خودم IT بهتره چون آسونتره درس خوندن هیچ ارزشی نداره آخرش باید یه چیزی بلد باشین که اونم تو دانشگاه یاد نمیدن مثل شبکه پس نرم افزار نرو که سختتره که عمرتو رو درس خوندن تلف کردی

کاملن باهاتون موافقم ، الان مدرک رو دیگه مث قدیم قبول ندارن و بیشتر به مهارت نگاه میکنن، که البته بهتره ؛
    هفته ی پیش سمینار داشتیم در حوزه ی IT که به پشتیبانی اتاق بازرگانی شهرستان برگزار شده بود.

تمام ملاک این جلسه برای همکاری متخصصین ، بر روی مهارت گذاشته شده بود ، دیگه توی اون جمع دیـــگه
    از بین کارشناسی بود تا دکتری ؛ ولی هیچ توجهی به مدارک این عزیزان نشد ؛ لذا دنبال مدرک نباشید.

جالبه بهتون بگم که رزومه ی بچه های کارشناسی از اون افرادی که دکتری داشتن به مراتب بهتر بود.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

یـــــه نکتــه ی دیگه رو هم بگم ، من دقیقن چارت نرم افزار یادم نیست ولی بعید میدونم مباحث طراحی وب رو به شکل مدرن امروزی یادتون بدن.

- اگه میخواین توی حوزه ی نرم افزار فعــــالیت کنید ، این رو بدونید که دیگه توسعه ی نرم افزار الان تعطیل شده ، برین سراغ برنامه نویسی برای
    برنامه های اندروید که در آینده ی نزدیک پشیمون نمیشین خیلی وضعش خوب میشه.
    - همینطور که میبینید الان بیشتر کسب درامـد افراد متخصص ، داره به سمت برنامه نویسی وب کشیده میشه ، الان وب نویسی اینقدر پیشرفت
    کرده که گاهن میبینیم برنامه هایی که بــــرای وب نـوشته میشه به مراتب قوی تر از برنامه های سیستم عاملی هستش. برای وب نویسی هم
    شک نکنید PHP الان عالیه. در کل من اگه دویست بار دیگه مجبور باشم انتخاب رشته کنم بازم میرم IT

3. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام دوستان.
    من ترم آخر کاردانی فناوری اطلاعات (IT) دانشگاه علمی صنعتی مشهد (دانشگاه علمی کاربردی) هستم و اگر بشه، به امید خدا این ترم آخر کاردانیمه و مدرکمو میگیرم. الان من داشنگاه غیر انتفاعی اسرار مشهد، واسه نرم افزار قبول شدم.
    الانم که دانشگاه آزاد ثبت نام بدون کنکور واسه کارشناسی ناپیوسته داره. چند وقت دیگه هم که ثبت نام کارشناسی ترمی علمی کاربردی شروع میشه.
    حالا من چندتا سئوال دارم.

1. به نظرتون من همین نرم افزار رو که قبول شدم، ثبت نام کنم یا واسه IT کنکور بدم؟
    2. تفاوت دقیق مدرک مهندسی با کارشناسی چیه؟
    3. تفاوت مهدنسی فناوری اطلاعات با مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات به طور دقیق چیه؟
    4. اعتبار مدرک مهدنسی فناوری اطلاعات با مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات یکی هستش؟
    5. مدرک مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات مورد تائید نظام مهندسی هست؟
    6. مهندسی تکنولوژی فناوری اطلاعات رسانه، دقیقاً چیه و کاربردش چیه؟

ممنون میشم اگه به طور کامل و دقیق راهنماییم کنید و اگر ممکنه، سریع لطفاً.
    Last edited by Crespo; 13-01-2013 at 00:59.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •