تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 31 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 303

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در رابطه با مسایل، مشکلات و اختلالات روحی و روانی !

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه منم منظورم این نبود !!! من با خودم فکر کردم خب مقایسه رو ریز تر کنم بهتره ، یعنی بی دین ترین رو در مقابل دیندارترین قرار بدم تا ببینم دقیقا چی میشه ، ولی انگار نه ایران دیندارترینه و نه آمریکا بی دین ترین !
    منظور منم مقایسه ی ایران و امریکا از نظر مذهبی رو میخواستم نه چیز دیگه ...که الان وقتی گفتید کشور آمریکا مذهبیه رفتم و یه سرچ روی آمار زدم دیدم واقعا اینطوره !!
    من توی گوگل دنبال بی دین ترین مردم جهان گشتم و چیزی که پیدا کردم آرام ترین و کم خشونت ترین کشورها بود ، همچنین وقتی یه مقایسه ی عمیق تر روی موضوع کردم دیدم پیشرفت و رفاه هم در این کشورها بیشتره !

ممنون از راهنماییتون ، خیلی جالب بود برام
    کاملا درسته دوست عزیز.......جالبه بدونین که غیر مذهبی ترین کشورها و افرادی که دین و مذهب کمترین نقش رو در زندگیشون داره دقیقا همون کشورهایی هستن که هم شادترین کشورها هستن هم بیشتر سرانه رفاه و ثروت رو دارن و هم امنترین کشورها از لحاظ بزهکاری و امنیت اجتماعی هستن که مربوط میشن به کشورهای اسکاندیناوی مثل دانمارک ، سوئد ، سویس ، اتریش و غیره...........
    ولی چیزی که برای من جالب هست شرایط اب و هوایی این مناطقه که سردسیر و نوع اب هواش که حتما میدونین حتی بعضی جاها 6ماه روز هست 6ماه شب که برای روحیه بسیار باید بد باشه ولی میبینیم شادترین و بدون مشکلترین جوامع اونجا هست که این برای من خودم جای سوال داره.

و در مقابل غمگین ترین و افسرده ترین کشورها و فقر ترین کشورها و نا امن و بزهکارتین کشورها همون کشورهای هستن که مذهبی ترین کشورها هم هستن مثل کشورهای مسلمان منطقه خاورمیانه یا کشورهای افریقایی که در این امار همیشه اولین ها هستن.
    که جالبی موضوع اینه که از لحاظ شرایط اب و هوایی و منابع طبیعی و منابع غنی زیرزمینی این کشورها جزه بهترین مناطق زمین هستن......اما!!!
    Last edited by havzhini; 25-12-2012 at 16:42.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض خانه از پای بست ویران است , صاحبخانه مشغول بنقش ایوان است

به نظر من كسي كه اعتقاداتش ثابت باشه خيلي كمتر دچار مشكلات روحي ميشه !!‌ من خودم مشكلات روحي رواني رو بيشتر به بي ثباتي در انديشه هاي پايه اي فرد ربط ميدم .اما نميشه گفت كسي كه معنويات قوي داره دچار مشكلات روحي و رواني نميشه ! به نظر من چيزي كه جلوي مشكلات روحي رواني رو ميگيره اطلاعات بالاست نه معنويت بالا !!‌ وقتي شخص حالات روحي خودش رو بشناسه و بدونه چي نياز داره انوقت دچار مشكل نميشه !‌
    سلام.
    معنويات چیزی نیست جز علم و دانش .
    مثال :
    سرچشمه ی صبر از امید هست و امید خودش دستاورد و محصولِ علم و دانش و اطلاعات هست .

انسان هر چی امیدش بیشتر میشه صبرش هم بیشتر میشه .
    و امید هم با افزایش علم و دانش و اطلاعات بیشتر و بیشتر میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-12-2012 at 05:43.

3. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام.
    معنويات چیزی نیست جز علم و دانش .
    مثال :
    سرچشمه ی صبر از امید هست و امید خودش دستاورد و محصولِ علم و دانش و اطلاعات هست .
    موافقم و نظرم اینه که مشکل کشورهای مذهبی اینه که معنویاتشون از فکر کردن سرچشمه نمیگیره و فقط نوعی خود آزاریه !

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

موافقم و نظرم اینه که مشکل کشورهای مذهبی اینه که معنویاتشون از فکر کردن سرچشمه نمیگیره و
    فقط نوعی خود آزاریه
    !
    سلام.
    متوجهِ منظورتون نشدم .
    میشه لطف کنید کمی توضیح بدین ؟
    با تشکر

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام.
    متوجهِ منظورتون نشدم .
    میشه لطف کنید کمی توضیح بدین ؟
    با تشکر
    یعنی مذهب باید با فکر درک بشه تا باعث پرورش روح و اخلاقیات بشه وگرنه وابستگی به دستورات یک مذهب فقط وابستگی به یک سری قانون بدون هیچ سودیه !!!
    -----------یک کشور فوق العاده مذهبیه ، ولی فقط مذهبیه نه معنوی ، معنا و مفهوم کمتر اهمیت داده میشه ، چیزی که اهمیت داده میشه مذهبه و معنا و مفهوم زیاد مد نظر نیست !
    به زبان اسلام شیعی ، تقلید در اصول دین حرامه !! باید با فکر دنبال اصول معنوی خودت بگردی و بر پایه ی اون زندگیت رو بنا کنی وگرنه انجام یه سری دستورات فرعی بدون توجه به اصول مفید نیست بلکه مضر هم هست .
    معنویتی که قابل ستایشه معنویتی هستش که پایه ی فلسفیش بیشتر توی ذهن شخص باشه نه فقط دستور مذهبیش !
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 27-12-2012 at 10:44.

7. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان لطفن بحث رو فقط پیرامون موضوع این تاپیک پیش ببرین ، اینجا فقط بحث مرتبط با مسائل
    و اختلالات روانی
    انجام میشه ، از پرداختن به موضوعات سیاسی اجتناب کنید عزیزان من.

- برای یادآوری موضوع این تاپیک:

تاپیک جامع پرسش و پاسخ در رابطه با مسایل، مشکلات و اختلالات روحی و روانی

یک سری از پستهای نامرتبط پاک شدند.

سپاس از شما.
    Last edited by A M ! N; 28-12-2012 at 18:17.

9. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه بهترین راه واسه رهایی از گوشه گیری و منزوی شدن ، تنهایی چیه؟ ممنون میشم کمکم کنین

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه بهترین راه واسه رهایی از گوشه گیری و منزوی شدن ، تنهایی چیه؟ ممنون میشم کمکم کنین
    باید دید دلیل گوشه گیری و منزوی شدن چیه.........ممکنه از افسردگی باشه یا ممکنه از شرایط محیط اطراف باشه یا دلایل دیگه.
    من خودم یه جورایی دکترایی گوشه گیزی و منزوی شدن رو باید بگیرم به حدی که اخرین باری که از خونه رفتم بیرون 2هفته پیش بوده......ولی خب من دلایل خاص خودم رو دارم.

اگه از افسردگی باشه باید افسردگی درمان بشه حالا چه با دارو چه خوددرمانی.........اگه از شرایط محیطی باشه باید محیط زندگی رو تغییر داد.

در کل باید دیده ادم نسبت به زندگی و ادمها عوض بشه تا بتونه با دیگران رابطه برقرار کنه و توی فعالیتهای اجتماعی شرکت کنه.

ولی خب توی این زمانه تنها و گوشه نشستن خیلی بهتر هست تا با خیلیها بودن.

12. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

بیشتر افرادی که گوشه گیر هستن به توجه سایرین نیاز دارن ، گوشه گیری خوب نیست و پیری زودرس میاره.
    برادر من اینقدر آدم شاد و اجتماعیه که الان در سن 28 سالگی هرکی ببینتش خیال میکنه 18 سال سن داره.

ولی خب توی این زمانه تنها و گوشه نشستن خیلی بهتر هست تا با خیلیها بودن.
    شــاید شمــــا طرف بدش برات اتفاق افتاده باشه ، ولی من نظرم کاملن برعکس شماست و خیلی از
    جمع های اجتماعی لذت میبرم تا بوده که خوب بوده ، شاید جاهایی ناراحت شدم ولی زدم به بیخیالی
    اصــولن انسانها باید بتونن یه سری وقتها خیلی راحت از چیزها بگذرن و اصطلاحن Shift + delte انجـام
    بدن. یک داستانی میخوندم به نام "
    لیوان را زمین بگذار". کافیه گوگل کنید جالبه.

14. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دلایل دیگه ای نیست؟چطوری دیدم رو به زندگی تغییر بدم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •