تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 39 از 39

نام تاپيک: اعجاز قرآن کریم

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

با چه سندی این حرف رو مطرح می کنید در حالی که مخالفان قرآن بارها و بارها جملات و گفتارهایی رو برای رد این تحدی ارائه کرده اند و ادعا کرده اند که این مطالب در حد قرآن هست؟ اصولا این «مثل» بودن در چه زمینه ای باید باشه و آیا چه کسی صلاحیت داره قضاوت کنه که آیا متن مورد نظر «مثل» قرآن هست یا نه؟ داوری این تحدی با کیست؟ با مسلمانان یا غیر مسلمانان؟ به علاوه در این تحدی این متن جدید از چه زاویه ای باید بررسی بشه؟ این تحدی کلا از بیخ و بن مشکل دار است و خود یکی از اشتباهات قرآنی است.
    تحدی یک مبارزه ثابت شدست.شما که با قرآن عناد دارید و اون رو شامل اشتباه میدونید(در حالیکه در حقیقت مصون از اشتباه هست) باید با کسی بحث کنید که در زمینه دین تخصص داره
    من اگه بخوام با شما بحث کنم فقط دین خودم رو کوچیک میکنم چون اطلاعات کافی برای بحث های دینی ندارم.سایتهای معتبری برای این کار هست.انشا الله بزودی یک سایت خوب میزارم یا یک ایمیل میزارم که سوالاتتون رو از متخصص بپرسید
    اگر کسی میتونست آیه ای مثل قرآن بیاره قطعا ساکت نمیموند و قطعا دشمنان اسلام از اون استفاده میکردن برای تخریب این دین بزرگ!!

2. 6 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

با چه رویی حرکت رو در جمله ی بالا به حرکت وضعی و انتقالی زمین تعبیر می کنید؟ چطور می تونید این مفاهیم عملی و دقیق رو به جمله به این کوتاهی تحمیل کنید و بعد بگید از این گفتار این سه نکته به دست می آید؟ می تونید توضیح بدید چرا این سه نکته به دست می‌آید؟
    چرا که نه،اتفاقا میتونه یکی از تعابیرش همین حرکت وضعیه زمین باشه.زمین با اینکه هر شبانه روز یکبار دور خودش میچرخه از هم نمیپاشه که هیچی از مدارش هم خارج نمیشه!!!

4. 3 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

گذشته از اینکه آیا این موضوع در اون زمان جنبه ی علمی داشته یا نه، آیا می تونید ثابت کنید که هیچ بشری این دشواری تنفس در ارتفاعات بالاتر رو احساس نکرده بوده که بخواد به دیگران منتقل کنه؟ آیا ممکن نیست این تنگی نفس یک تجربه ی انسانی بوده باشد؟
    اگر فرض کنیم در اون زمان هم کسی این تجربه رو به دست میاورده قطعا اطلاع رسانی و علم در حد الان نبوده که بتونه به همه منتقل کنه که وقتی از ارتفاع میرم بالا نفسم تنگ میشه!!
    بالفرض هم که میشده در زمان جاهلیت اگر کسی این اتفاق هم براش میوفتاده بعید میدونم فهمیده باشه ارتفاع باعث تنگی نفسش شده.قرآن در عصر جاهلیت نازل شده
    حــــــــــدود 1400 سال پیش!!!
    خدایا ، چه گم کرد آنکه تو را یافت ، و چه یافت آنکه تو را گم کرد ؟؟؟
    Last edited by رستگار15; 26-12-2012 at 21:12.

6. 6 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

دوستان مستحضر هستید که علم ثابت کرده اولین مولکولهایی که در نتیجه ی به هم پیوستن کوارک ها تشکیل شده اند هیدروژن هست نه آب که خودش تشکیل شده از هیدروژن و اتم سنگین تر اکسیژن باشه.

باقی ایرادات بماند که مربوط به جهانشناسی بطلمیوسی و ... است. بد نیست که انسان اندکی فکر کند. خود قرآن شما هم انسان رو همیشه به تفکر دعوت کرده ولی می دونسته که اکثرتون این کار رو نمی کنید و به صورت طعنه آمیزی این مسئله رو بارها بهتون گوشزد کرده.
    دوست عزیز علم رو بشر طی تجربه و حدس به دست آورده و قرآن رو خداوند فرموده،من علمی که کلام خدا رو نقض کنه قبول ندارم!به پشیزی نمی ارزه
    کسی که جهان رو آفریده بهتر میدونه اول چه چیز رو آفریده
    آنچه ما کردیم با خود هیچ نابینا نکرد................در میان خانه گم کردیم صاحبخانه را
    Last edited by رستگار15; 26-12-2012 at 21:11.

8. 6 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

تحدی یک مبارزه ثابت شدست.شما که با قرآن عناد دارید و اون رو شامل اشتباه میدونید(در حالیکه در حقیقت مصون از اشتباه هست) باید با کسی بحث کنید که در زمینه دین تخصص داره
    من اگه بخوام با شما بحث کنم فقط دین خودم رو کوچیک میکنم چون اطلاعات کافی برای بحث های دینی ندارم.سایتهای معتبری برای این کار هست.انشا الله بزودی یک سایت خوب میزارم یا یک ایمیل میزارم که سوالاتتون رو از متخصص بپرسید
    اگر کسی میتونست آیه ای مثل قرآن بیاره قطعا ساکت نمیموند و قطعا دشمنان اسلام از اون استفاده میکردن برای تخریب این دین بزرگ!!
    اصولا شما بهتره راجع به چیزی که درش تخصص ندارید حرفی نزنید که منجر به پیتوک های شدیدی میشه. بهتره بدونید کتابتون سوای از اینکه سرشار از اشتباه هست، بارها از سوی دگراندیشان و مخالفان مورد نقد قرار گرفته و کتاب ها و نوشته های بسیاری هست که برای پاسخ به این تحدی ارائه شده. اما چون داوری این بین موجود نیست، غیر مسلمون ها میگن کتاب ما بهتره مسلمون ها میگن قرآن بهتره. و کتاب شما اگه از سمت خدایی حکیم نازل شده بود حتما ادعای خودش رو طوری مطرح می کرد که این اختلاف به وجود نیاد. ضمنا پرسش من بی پاسخ موند: این «مثل» بودن در چه زمینه ای باید باشه و چه کسی قراره تشخیص بده که این «مثل» بودن الان برقرار شده یا نه؟

چرا که نه،اتفاقا میتونه یکی از تعابیرش همین حرکت وضعیه زمین باشه.زمین با اینکه هر شبانه روز یکبار دور خودش میچرخه از هم نمیپاشه که هیچی از مدارش هم خارج نمیشه!!!
    بله امروزه توی قرن 21م میتنونه یکی از تعابیرش همین باشه ولی اون دوران جهانشناسی بطلمیوسی به جهان حاکم بوده و این برداشت شما اسمش هست تحمیل مفهوم به کلام. برای آشنایی با دانش اندک و سطحی علی ابن ابی طالب در مورد نجوم، به خطبه ی 79 نهج البلاغه مراجعه کنید. اتفاقا زمین بخاطر اینکه به دور خودش و خورشید می چرخه از هم نمیپاشه. بهتره عین امام اولتون جای علت و معلول رو باهم عوض نکنید. ضمنا اگه یه خورده تحقیق کنید می بینید که زمین درحال خارج شدن از مدار خودش هست. سالی 13 سانتی متر از خورشید بیشتر فاصله می گیره و این باعث میشه که طی دو میلیارد سال آینده کلا از مدار خودش خارج بشه.

اگر فرض کنیم در اون زمان هم کسی این تجربه رو به دست میاورده قطعا اطلاع رسانی و علم در حد الان نبوده که بتونه به همه منتقل کنه که وقتی از ارتفاع میرم بالا نفسم تنگ میشه!!
    بالفرض هم که میشده در زمان جاهلیت اگر کسی این اتفاق هم براش میوفتاده بعید میدونم فهمیده باشه ارتفاع باعث تنگی نفسش شده.قرآن در عصر جاهلیت نازل شده
    حــــــــــدود 1400 سال پیش!!!
    خدایا ، چه گم کرد آنکه تو را یافت ، و چه یافت آنکه تو را گم کرد ؟؟؟
    بعید ندون عزیزم. بهتره بدونید تو اون دوران فقط اعراب تو عصر جاهلیت به سر می بردن. توی همون زمان اروپا و یونان و آسیای صغیر می فهمیدن علم چیه و هزار سال قبل از اسلام (یعنی 2400 سال پیش) افرادی مانند ارسطو عمر خودشون رو در راه پیشبرد علم صرف می کردن و بر خلاف عرب ها می دونستن کتاب چیه و دانش خودشون رو به صورت مکتوب در می آوردن. محمد ابن عبدالله هم آدم دنیا دیده ای بوده و با رومی ها و یونانی ها ارتباطات نزدیکی داشته. بهتره یکم تاریخ بخونید. این احتمال هست که همچین مطلبی رو از اونها یاد گرفته باشه. ضمن اینکه شما که انقد اطلاعات تاریخیت کمه از کجا می دونی این موضوع تو اون زمان یه موضوع همه گیر نبوده و همه همون اعراب زبون نفهم هم از این موضوع اطلاع نداشتن؟ بنا رو گذاشتید بر اینکه اون زمان هیچ علمی وجود نداشته و قرآن اومده یه چیزایی گفته و این خود یک مغلطه ی منطقی به حساب میاد.
    آنکه خدای شما را یافت خرد و منطق را گم کرد و آنکه خرد و منطق و تفکر و تعقل را یافت خدای شما را به دور انداخت.

دوست عزیز علم رو بشر طی تجربه و حدس به دست آورده و قرآن رو خداوند فرموده،من علمی که کلام خدا رو نقض کنه قبول ندارم!به پشیزی نمی ارزه
    کسی که جهان رو آفریده بهتر میدونه اول چه چیز رو آفریده
    آنچه ما کردیم با خود هیچ نابینا نکرد................در میان خانه گم کردیم صاحبخانه را
    ضمنا علم رو بشر طی مشاهده و آزمایش به دست آورده و خیلی معقول تر و مستحکم تر و منطقی تر از کتابیه که توش پر از اشکالات لاینحل هست و حالا شما با علم قرن بیست و یکمی میای بعضی از مطالب بی سند اون کتاب رو ماست مالی می کنید.واقعا کاری که شما با خودتون کردید هیچ نابینایی نکرده. شما چشم عقل خودتون رو کور کردید و چسبیدید به یک سری خرافه که مال 1400 سال قبل هست. همونطور که زئوس و هرکول و آفرودیته و ثور و اودن و .... که هزاران سال در بین مردم پرستیده می شدند از بین رفتند، الله شما هم خواه و ناخواه با پیشرفت علم از بین خواهد رفت. فکر نکنید 1400 سال زمان طولانییه چون ایشتار بالای 3000 سال پرستش می شد. الان کجاست؟
    Last edited by keykavoos; 27-12-2012 at 14:47.

10. 11 کاربر از keykavoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اصولا شما بهتره راجع به چیزی که درش تخصص ندارید حرفی نزنید که منجر به پیتوک های شدیدی میشه. بهتره بدونید کتابتون سوای از اینکه سرشار از اشتباه هست، بارها از سوی دگراندیشان و مخالفان مورد نقد قرار گرفته و کتاب ها و نوشته های بسیاری هست که برای پاسخ به این تحدی ارائه شده. اما چون داوری این بین موجود نیست، غیر مسلمون ها میگن کتاب ما بهتره مسلمون ها میگن قرآن بهتره. و کتاب شما اگه از سمت خدایی حکیم نازل شده بود حتما ادعای خودش رو طوری مطرح می کرد که این اختلاف به وجود نیاد. ضمنا پرسش من بی پاسخ موند: این «مثل» بودن در چه زمینه ای باید باشه و چه کسی قراره تشخیص بده که این «مثل» بودن الان برقرار شده یا نه؟
    دوست عزیز شما چه اصراری دارید انسانهارو به چند دسته تقسیم کنید؟ شما با توجه به قوانین مندرج در سازمان ملل حق این رو دارید غلط یا اشتباهی رو به چیز یا کسی وارد کنید و نیز باید ادامه داده و به آگاهی برسید نه اینکه نیمه کاره رها کنید و الفرار.
    مثله ایکنه مرجع ضمایر شما دو دسته ی مسلمونا و غیر مسلمونا نیستن.بلکه دو دسته عناد گوش و چشم بسته اند که حرف همدیگه تو کت هم نمیره.خوده مسلمانان الان چندین فرقه هستن و بینشون دعوا و بزن بکوب هست.وهابی و علی اللاهی و گوران و شیعه و سنی و ... که به خون هم تشنن. دوست عزیز زمانی که منافع شخصی به وسط میان ، قرآن و علم و معرفت و اسلام و مسیحیت و ... همگی مانند توپ برای پرکردن میدون به وسط میان.

بحث دوم سر اینه که اگه ادعاهای مدنظر شما مطرح میشد دیگه چیزی بنام "اختیار" از صحنه ی روزگار محو میشد.و شما اینبار میفرمودید که قران دیکتاتوره و به ما دستور داده و من این کتاب رو دوست ندارم

بحث سوم هم اینکه یکی از رفقا درمورد اعجاز پیامبر اسلام گفت که ایشان جادوگر بوده و برای فریب عموم از فسفر استفاده کرده.یعنی اینکه فسفر رو به دستش مالیده و اونو نورانی کرده.منم در جوابش با استناد به زمان کشف فسفر که در سال 1669 توسط یک كيمياگر هامبورگي کشف شد یعنی حدود 340 سال پیش در حالی که پیامبر اسلام این کار رو در 1400 سال پیش انجام داده گفتم پس پیامبر اسلام واقعا قابل ستایش هست و گفته هایش مستحق عمل داره.

همچنین در یاد داشته باشید در آیندهای بسیار دور اگه پدیده های جدیدی کشف بشه بار بعضی از مسلمونا زود خواهند گفت که نه ما 1000 سال پیش تو سال 2012 که گفته بودیم منظور قران فلان چیز بوده ، نه الان منظورش اینه و اون نیست.شاید قرآن اینچنین حرف زده تا تا ابد پیشگویی تمامی رخداد ها رو به اسم خود ثبت کنه .اگه اینطور باشه نویسندش واقعا یک اعجوبه هست و بسیار زیرک و قابل ستایش
    یه عده میان یه چیزی میگن و حرفشون به حساب قرآن و امام و پیغمبر باید گذاشته بشه؟؟
    داستانهای بر علیه رو باورکنیم اما داستانهای بر نفع رو نه؟؟ چرا؟؟ آیا عمیقا عقده ای داریم؟

بله امروزه توی قرن 21م میتنونه یکی از تعابیرش همین باشه ولی اون دوران جهانشناسی بطلمیوسی به جهان حاکم بوده و این برداشت شما اسمش هست تحمیل مفهوم به کلام. برای آشنایی با دانش اندک و سطحی علی ابن ابی طالب در مورد نجوم، به خطبه ی 79 نهج البلاغه مراجعه کنید. اتفاقا زمین بخاطر اینکه به دور خودش و خورشید می چرخه از هم نمیپاشه. بهتره عین امام اولتون جای علت و معلول رو باهم عوض نکنید. ضمنا اگه یه خورده تحقیق کنید می بینید که زمین درحال خارج شدن از مدار خودش هست. سالی 13 سانتی متر از خورشید بیشتر فاصله می گیره و این باعث میشه که طی دو میلیارد سال آینده کلا از مدار خودش خارج بشه.
    این خطبه ای که فرمودید در جنگ جمل ذکر شده و درمورد زنان بوده.در جواب ، علتهاشم گفته : بدانيد كه زنان را ايمان ناقص است و بهره‏منديهايشان ناقص است و عقلهايشان ناقص است اما ناقص بودن ايمانشان از آن روست كه در ايام حيض از خواندن نماز و گرفتن روزه معذورند و ناقص بودن عقلهايشان ، بدان دليل است كه شهادت دو زن برابر شهادت يك مرد است و نقصان بهره‏منديشان در اين است كه ميراث زنان نصف ميراث مردان است . از زنان بد بپرهيزيد و از زنان خوب حذر كنيد و كار نيك را به خاطر اطاعت از آنان انجام مدهيد ، تا به كارهاى زشت طمع نكنند .

آیا قبول ندارید؟ واقعا اینطور نیست؟ اقل اقلش هزاران مورد رو داریم میبینیم و میشنویم و تجربه میکنیم. زنان بد! امان از این موجودات (حالا حتما منم به کل زنها توهین کردم.یا فقط به زنان شیطان صفت؟)

سخن آخر اینکه نه شما عالم هستید و نه مخاطبتون مفسر و دانشمند دینی و نه من .در اصل میشه در رده ی عوام با سواد جا داد.حرف های همدیگه رو طوری منجر به نتیجه گیری میکنید که هم در حق علم ظلم میشه و هم در حق دین.در این برهه از زمان آدم با مشکلات روحی احساس پوچی و گم شده گی روبرو هستش که واسه برطرف کردنش دست به دامن دین میشه و قبول داره که راه دیگری به جز این نداره.یعنی شما که میفرمائید قرآن پر از اشکالات و فلان هست پس لابد مریدانشون هم آدمای ابلهن و این یعنی قضاوت جاهلانه! نظرتون چیه؟
    با تشکر

12. 3 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keykavoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سر کلاس

پيش فرض

دوست عزیز شما چه اصراری دارید انسانهارو به چند دسته تقسیم کنید؟ شما با توجه به قوانین مندرج در سازمان ملل حق این رو دارید غلط یا اشتباهی رو به چیز یا کسی وارد کنید و نیز باید ادامه داده و به آگاهی برسید نه اینکه نیمه کاره رها کنید و الفرار.
    دوست عزیز من کجا فرار کردم؟ منکه همینجا هستم و به پاسخ های اون دوست عزیزمون بازهم ایراد وارد کردم! هنوز هم که هستم.

خوده مسلمانان الان چندین فرقه هستن و بینشون دعوا و بزن بکوب هست.وهابی و علی اللاهی و گوران و شیعه و سنی و ... که به خون هم تشنن
    همین نشان از الهی نبودن این دین داره. از یک خدای حکیم به دور هست که دینی به زمین بفرسته که انقدر ولنگار باشه و بشه ازش اینهمه سوءاستفاده کرد.

بحث دوم سر اینه که اگه ادعاهای مدنظر شما مطرح میشد دیگه چیزی بنام "اختیار" از صحنه ی روزگار محو میشد.و شما اینبار میفرمودید که قران دیکتاتوره و به ما دستور داده و من این کتاب رو دوست ندارم
    اتفاقا قرآن الان دیکتاتور هست که اجازه انتخاب در دین رو به انسانها نداده. یه کم فکر کن ببین به چه نتیجه ای می رسی.

شاید قرآن اینچنین حرف زده تا تا ابد پیشگویی تمامی رخداد ها رو به اسم خود ثبت کنه
    شاید هم یه عده ای دارن برداشت خودشون رو به قرآن تحمیل می کنند. برای بررسی بیشتر بخوانید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این خطبه ای که فرمودید در جنگ جمل ذکر شده و درمورد زنان بوده.در جواب ، علتهاشم گفته : بدانيد كه زنان را ايمان ناقص است و بهره‏منديهايشان ناقص است و عقلهايشان ناقص است ا
    ما ناقص بودن ايمانشان از آن روست كه در ايام حيض از خواندن نماز و گرفتن روزه معذورند و ناقص بودن عقلهايشان ، بدان دليل است كه شهادت دو زن برابر شهادت يك مرد است و نقصان بهره‏منديشان در اين است كه ميراث زنان نصف ميراث مردان است . از زنان بد بپرهيزيد و از زنان خوب حذر كنيد و كار نيك را به خاطر اطاعت از آنان انجام مدهيد ، تا به كارهاى زشت طمع نكنند .

آیا قبول ندارید؟ واقعا اینطور نیست؟ اقل اقلش هزاران مورد رو داریم میبینیم و میشنویم و تجربه میکنیم. زنان بد! امان از این موجودات (حالا حتما منم به کل زنها توهین کردم.یا فقط به زنان شیطان صفت؟)
    دوست عزیز من خطبه ی 79 رو معرفی کردم ولی شما خطبه ی 80 رو خوندید. البته بد کاری هم نکردید این همون جابجایی علت و معلوله پسر خوب. شما باید اول ثابت کنی عقل زن ناقصه بعد ادعا کنی که حالا شهادت دوتا زن برابر یک مرد باشه. هر آدمی که یه ذره منطق بلد باشه می فهمه که جای محمول و موضوع قابل تعویض نیست. اون جمله ی آخرشم که یک شاهکار ضد زنه. دقیقا نشون میده که دیدگاه اسلام نسبت به زن چیه.

سخن آخر اینکه نه شما عالم هستید و نه مخاطبتون مفسر و دانشمند دینی و نه من .در اصل میشه در رده ی عوام با سواد جا داد.حرف های همدیگه رو طوری منجر به نتیجه گیری میکنید که هم در حق علم ظلم میشه و هم در حق دین.در این برهه از زمان آدم با مشکلات روحی احساس پوچی و گم شده گی روبرو هستش که واسه برطرف کردنش دست به دامن دین میشه و قبول داره که راه دیگری به جز این نداره.یعنی شما که میفرمائید قرآن پر از اشکالات و فلان هست پس لابد مریدانشون هم آدمای ابلهن و این یعنی قضاوت جاهلانه! نظرتون چیه؟
    الان این بخش رو واسه خندوندن من نوشتید؟ ممکنه شما عالم نباشید ولی من تا حدی که بتونم با شما حرف منطقی بزنم عالم هستم. سخنانتون خیلی پراکنده و غیر منطقی هست. بله از نظر من پیروان ادیان انسانهایی هستند که حاضر نیستند راجع به تفکرات خودشون فکر کنند. یه چیزایی رو از قبل در بست قبول کردند و حاضر نیستند بررسی کنن ببینن چی درسته چی غلط. مثل چیزی که اون دوستمون گفت:

من علمی که کلام خدا رو نقض کنه قبول ندارم!به پشیزی نمی ارزه

14. 12 کاربر از keykavoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز من کجا فرار کردم؟ منکه همینجا هستم و به پاسخ های اون دوست عزیزمون بازهم ایراد وارد کردم! هنوز هم که هستم.

همین نشان از الهی نبودن این دین داره. از یک خدای حکیم به دور هست که دینی به زمین بفرسته که انقدر ولنگار باشه و بشه ازش اینهمه سوءاستفاده کرد.

اتفاقا قرآن الان دیکتاتور هست که اجازه انتخاب در دین رو به انسانها نداده. یه کم فکر کن ببین به چه نتیجه ای می رسی.

شاید هم یه عده ای دارن برداشت خودشون رو به قرآن تحمیل می کنند. برای بررسی بیشتر بخوانید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز من خطبه ی 79 رو معرفی کردم ولی شما خطبه ی 80 رو خوندید. البته بد کاری هم نکردید این همون جابجایی علت و معلوله پسر خوب. شما باید اول ثابت کنی عقل زن ناقصه بعد ادعا کنی که حالا شهادت دوتا زن برابر یک مرد باشه. هر آدمی که یه ذره منطق بلد باشه می فهمه که جای محمول و موضوع قابل تعویض نیست. اون جمله ی آخرشم که یک شاهکار ضد زنه. دقیقا نشون میده که دیدگاه اسلام نسبت به زن چیه.

الان این بخش رو واسه خندوندن من نوشتید؟ ممکنه شما عالم نباشید ولی من تا حدی که بتونم با شما حرف منطقی بزنم عالم هستم. سخنانتون خیلی پراکنده و غیر منطقی هست. بله از نظر من پیروان ادیان انسانهایی هستند که حاضر نیستند راجع به تفکرات خودشون فکر کنند. یه چیزایی رو از قبل در بست قبول کردند و حاضر نیستند بررسی کنن ببینن چی درسته چی غلط. مثل چیزی که اون دوستمون گفت:
    ببینید دوست خوبم کاربرا اینجا برای پاسخگویی به شبهات من و شما جمع نشدن . الان شما یه سری سوالات و شبهاتی دارید از کسی انتظار نداشته باشید که بیاد دربست خدمتتون باشه و هر سوالی که داشتید جواب بده چون در این صورت اصلا تحقیق و پژوهش و مطالعه و اینچیزا بی معنی میشه . اگه واقعا بدون بغض و هر گونه کینه و ... دارید نگاه میکنید و حتما هم اینطوره، برید منابع مختلف رو مطالعه کنید.مثلا دوتا از مخالفا و دوتام از موافقا یا صدتا از مخالفا صدتام از موافقا .اینطوری بهترین نتیجه رو میگیرید.نه اینکه هزاران مطالب مخالف رو پیگیر باشید و در مقابل یه مقاله هم از طرف موافقاش بخونید.این نمیشه . خودتون هم میدونید تو یه مباحثه افرادی هستن که فقط رو گفه ی خودشون می ایستن چون نمیخوان کم بیارن و کنف بشن پس میرن سراغ مطالب نزدیک به نظر خودشون تا حرفای جدیدی کشف کنن .ولی اگه طرف دنبال حقیقت باشه و از کنف شدنش نترسه و مغرور نباشه بدون شک به مطلب درست و حقیقت دست پیدا میکنه.من خودم به قرآن ایمان دارم و فقط به حس مثبتی که با شنیدن و خوندن و مطالعه ی قرآن بهم دست میده و مطالب مفید و کلیدیش اکتفا میکنم(مثلا نمونش سوره ی حجرات که پر از پند و اندرزه مثلا همدیگه رو مسخره نکنید به هم توهین نکنید و لقب های زشت ندهید و...خب این کجاش بده؟؟چه عیبی داره؟)و این حس رو نمیشه به کسی تحمیل یا توضیح و توصیف کرد.

16. 6 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

جناب كيكاووس محترم شما اول يه چند تا از اشكالات قرآن رو كن تا بعد بيا با هم بحث كنيم.....

18. 10 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •