تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 62 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 613

نام تاپيک: Call of Duty: Black Ops II

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان ممنون میشم از بچه های کرجی و تهرانی هر کس بازی رو خریده آدرس رو برام توی پیغام خصوصی بزاره

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

چر انقدر صدا گذاریش بد شده صدای اسلحه خودم خیلی خیلی ضعیف در میاد انگار صدا خفه کن داره؟!

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

دوستان یه چیز جالب تو مرحله افغانستان که فکر کنم مرحله سوم میشه
    بعد از این که از اسب پیاده میشی دو نفر رو زمین نشستند دارند قلیون میکشند

جالبش اینه که اسم یکی شون حضرت و اسم اون یکی یوسف که اسمشون در مجموع میشه حضرت یوسف

البته اونی که اسمش یوسف دقیقا نوشته yusufzai که احتمالا میخواسته بنویسه یوزارسیف ولی اشتباه شده

4. 3 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

1

تو مرحله افغانستان وقتی زیر اسب گیر میکنه....هرررکاری میکنم نمیاد بیرون

راهنمایی کنید...

+

باید دو تا دکمه رو نگه میداشتم! فک کردم باید یکیش رو نگه دارم ....
    Last edited by sourena; 16-11-2012 at 14:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا داستان این بازیو کجا میتونم پیدا کنم؟

ببینم اصلا چی داریم بازی میکنیم

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نظرم درباره بازی به طور کلی اینه که چهره ها خوب کار شده اما طراحی مناظر و اسلحه ها خوب نیست و حتی به پای گرافیک مدرن1 هم نمیرسه یا مثلاً روند خورد شدن شیشه ها و ... خیلی ابتدایی تر از مدروارفر کار شده من بلک اپس 1 رو هنوز ندیدم ولی این بازی نقطه منفیش تکستورها هستن و شاید تو بعضی زمینه ها حتی در حد کال اف دیوتی2 هستش که این واقعاً یه شکسته
    اما در بخش داستانیش خیلی کیفیت بالایی داره
    در مورد صدا هم که اصلاً خوب نیست رودربایستی که نداریم حقایق رو باید گفت یکی از بچه ها هم همین نظرو داده که دیدم درسته واقعاً انگار صداشون از ته چاه میاد !
    اما خوبی گیمپلی همین تخیلی بودن و تنوع سلاحاس و توانمندیهایی که ساخته ذهن سازنده های بازیه هیجان انگیزه و به عقیده اونها ما میتونیم شاهد وقوع همچین تواناییهایی در 12 سال آینده باشیم !
    البته من هنوز در ابتدای بازی هستم نظر کاملترمو دوباره وقتی مراحل بیشتری رو طی کردم میگم امیدوارم نظر مثبت تری باشه واقعاً امیدوارم
    Last edited by dashmojtaba; 16-11-2012 at 15:40.

8. 3 کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان یه چیز جالب تو مرحله افغانستان که فکر کنم مرحله سوم میشه
    بعد از این که از اسب پیاده میشی دو نفر رو زمین نشستند دارند قلیون میکشند

جالبش اینه که اسم یکی شون حضرت و اسم اون یکی یوسف که اسمشون در مجموع میشه حضرت یوسف

البته اونی که اسمش یوسف دقیقا نوشته yusufzai که احتمالا میخواسته بنویسه یوزارسیف ولی اشتباه شده
    اسم ها فقط به اونجا ختم نمیشه....

فرید
    مسعود
    جمال
    ناصر
    امین
    یوسف

و چندین اسم دیگه که موقع مراحل افغانستان و موقعی که با شخصیت فرید داریم میریم به رفقامون دقت کنیم اسم هاشون معلومه و جالب

10. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

نظرم درباره بازی به طور کلی اینه که چهره ها خوب کار شده اما طراحی مناظر و اسلحه ها خوب نیست و حتی به پای گرافیک مدرن1 هم نمیرسه یا مثلاً روند خورد شدن شیشه ها و ... خیلی ابتدایی تر از مدروارفر کار شده من بلک اپس 1 رو هنوز ندیدم ولی این بازی نقطه منفیش تکستورها هستن و شاید تو بعضی زمینه ها حتی در حد کال اف دیوتی2 هستش که این واقعاً یه شکسته
    اما در بخش داستانیش خیلی کیفیت بالایی داره
    در مورد صدا هم که اصلاً خوب نیست رودربایستی که نداریم حقایق رو باید گفت یکی از بچه ها هم همین نظرو داده که دیدم درسته واقعاً انگار صداشون از ته چاه میاد !
    اما خوبی گیمپلی همین تخیلی بودن و تنوع سلاحاس و توانمندیهایی که ساخته ذهن سازنده های بازیه هیجان انگیزه و به عقیده اونها ما میتونیم شاهد وقوع همچین تواناییهایی در 12 سال آینده باشیم !
    البته من هنوز در ابتدای بازی هستم نظر کاملترمو دوباره وقتی مراحل بیشتری رو طی کردم میگم امیدوارم نظر مثبت تری باشه واقعاً امیدوارم
    با چه کرکی و با چه سطح گرافیکی اجراش کردی؟
    تکسچر ها بعیده پایینتر از cod باشه. البته چون شرکت سازنده ی ایندو با هم متفاوته یک مقدار حرف شما قابل قبول میتونه باشه.
    بنظر من آمریکاییها خیال کردند به هر اسم فارسی یه پسوند زای اضافه کنن میشه افغانی!

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با چه کرکی و با چه سطح گرافیکی اجراش کردی؟
    تکسچر ها بعیده پایینتر از cod باشه. البته چون شرکت سازنده ی ایندو با هم متفاوته یک مقدار حرف شما قابل قبول میتونه باشه.

بنظر من آمریکاییها خیال کردند به هر اسم فارسی یه پسوند زای اضافه کنن میشه افغانی!
    ببین هم تنظیماتشو روی highقرار دادم هم دایرکت ایکسم به روزه الانم از سایت ماکروسافت چکش کردم هم کارت گرافیکمو آپدیت کردم نمیدونم چرا کیفیت اینجوریه هرچی جلوتر میرم مطمئنتر میشم

البته خودمم شک کردم یعنی چطور ممکنه همچین بازی با این حجمش تو این چیزا مشکل داشته باشه ولی باور کنید بعضی چیزاش مثلاً موی سر افراد خیلی ابتدایی هست یا تو اول مرحله افغانستان که به سمت غار میری همونجا که از اسب پیاده میشی یه کم جلوتر سمت راستت یه برج کوچکه که بالاش دیده بانی ایستاده این دیده بان کلاً یه شکل کلاً سیاهرنگه ! یعنی هیچ گرافیکی درش نیست سیاهش کردن اونم سیاه تک رنگ که در نوع خودش خیلی ابتداییه

نمیدونم شایدم من دایرکت ایکسم بروز نیست که البته خیلی محاله در ضمن اشتباه املاییم کاملاً سهوی بود و از روی عادته چون منم میدونم کلماتی که اخرش ture نوشته چر خونده میشه

به هرحال من بازی رو دوست دارم و تونستم تا حدی باهاش تا این لحظه ارتباط برقرار کنم ضمن اینکه خیلی تعریف بلک آپس یک رو شنیدم و به طرفداراش احترام میگذارم حتی فکر میکنم منم به عنوان یه هوادارا مدروارفر نیاز داشتم یه تنوع بکنم و تو فضای عجیب این بازی قرار بگیرم تا حالاش که بد نبوده
    ضمناً این اولین بازی رایانه ای بوده تا این لحظه که توش مکالماتی به زبان شیرین فارسی هم شنیدم و خیلی برام جالب بود
    Last edited by dashmojtaba; 16-11-2012 at 20:15.

13. این کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ضمن اینکه خیلی تعریف بلک آپس یک رو شنیدم و به طرفداراش احترام میگذارم حتی فکر میکنم منم به عنوان یه هوادارا مدروارفر نیاز داشتم یه تنوع بکنم و تو فضای عجیب این بازی قرار بگیرم تا حالاش که بد نبوده
    ضمناً این اولین بازی رایانه ای بوده تا این لحظه که توش مکالماتی به زبان شیرین فارسی هم شنیدم و خیلی برام جالب بود
    BO1 گرافیک بالاتری نسبت به cod داشت ولی پر از باگ بود. بخاطر همون باگهاش برای من از مرحله ی انفجار ماشین ناتموم ماند.
    باز جای شکر هست که درBO2 مکالمات فارسی شیرین بوده .
    چون مکالمات فارسی BF3 بدجور رکیک و شرم آور بود.
    وقتی EA برای صداگذاری فارسی دست بدامن دو نفر ایرانی نمای وطن فروش بشه میشه BF3. (برای یکبار هم که شده تیریپ وطن پرستی اومدم ها )

15. این کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •