تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 36 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 351

نام تاپيک: Slender

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheilarfaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

به هیچ وجه برای افرادی که بیماری قلبی دارند این بازی توصیه نمی شود !
    برای افراد زیر 18 سال این بازی به هیچ وجه توصیه نمی شود !
    ( لطفا توصیه ها را جدی بگیرید )

نام بازی : Slender
    حجم : MB 55.rar
    دانلود از مدیا فایر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by soheilarfaei; 09-10-2012 at 13:33.

2. 5 کاربر از soheilarfaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

اینم یه عکس 4 & 3 از Slender Man

4. 5 کاربر از soheilarfaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من حقیقتش دانلود کردم...اجرا هم کردم ولی از همون اولش ترسیدم بازی کنم...واسه همین برنامه fraps رو باز کردم و فیلمبرداری کردم از بازی و مانیتور رو نگاه نمی کردم همینطوری فقط دستم رو کیبرد میرفتم جلو فقط ..بعد آخرش رسیدم به یه ماشین و یک خونه دیگه همونجا اومدم بیرون از بازی...

بعدش فیلمش رو که ظبط شده بود دیدم...یعن یاز اول بازی تا دم اون خونه هیچ جنی نیومد یا روح...خلاصه خیلی ترسنامه تم بازی ..صدای پا روی خش خش چوبهای ریز رو زمین و تاریکی جنگل سیاه و صدای جغد و فقط 1 چراغ قوه خیلی خیلی ترسناکه...

خلاصه وایسادم دادا شکوچیکم بیاد بازی کنه ببینم چه طوریه بازیش...

6. 8 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

من حقیقتش دانلود کردم...اجرا هم کردم ولی از همون اولش ترسیدم بازی کنم...واسه همین برنامه fraps رو باز کردم و فیلمبرداری کردم از بازی و مانیتور رو نگاه نمی کردم همینطوری فقط دستم رو کیبرد میرفتم جلو فقط ..بعد آخرش رسیدم به یه ماشین و یک خونه دیگه همونجا اومدم بیرون از بازی...

بعدش فیلمش رو که ظبط شده بود دیدم...یعن یاز اول بازی تا دم اون خونه هیچ جنی نیومد یا روح...خلاصه خیلی ترسنامه تم بازی ..صدای پا روی خش خش چوبهای ریز رو زمین و تاریکی جنگل سیاه و صدای جغد و فقط 1 چراغ قوه خیلی خیلی ترسناکه...

شما بزنم به تخته دیگه خیلی میترسی ! مثل مرد برو جلو حالشو ببر !
    اصلا مزه ی بازی به ترسیدنشه ! اینجوری بازی میکنی مزه ی بازی هم میپره
    Last edited by 251251; 10-10-2012 at 01:06.

8. 8 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران بچه ایران

پيش فرض

به قول دوستمون 251251 درسته آدم میترسه ولی مث مرد بازی کن .... داداش کوچیکت زیر 18 سال نباشه ها ...... خوب نیست براش . . . . .

این بازی رو فقط یک گیمر خارجی تا الان تونسته 8 تا یادداشت رو پیدا کرده و تموم کرده . . ..

شما تلاش کنید دومین نفر یا سومین نفر باشید که بر ترس تون علبه می کنید !

راستی از اولش بترسی دیگه وای به حال وقتی که سه تا یادداشت رو پیدا کردی که پسر !

تازه اولین یادداشت رو که پیدا کردی تازه صداها شروع میشه !
    من خودم که به شخصه وقتی 4 تا یادداشت رو پیدا کردم دستی دستی داشتم سکته می کردم . . .. .
    Last edited by soheilarfaei; 09-10-2012 at 19:13.

10. 4 کاربر از soheilarfaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این که حجمش 55 مگابایته به دلیل آزمایشی بودن بازیه یا بازی کلا کم حجمه؟ سری قبلی بازی هم همینجوری بود؟

12. این کاربر از kiar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

انصافا دمت گرم که این بازیو گذاشتی !!! واقعا میشه ترس رو دقیقا حس کرد ......
    بعد از گرفتن نامه اول یه آهنگ نسبتا ترسناک زده میشه ... بعد از گرفتن نامه سوم آهنگ بازی ترسناک تر و سریع تر میشه .... نامه سوم رو گرفتم همینطوری داشتم میرفتم آهنگ هم داشت میزد . یه لحظه وایسادم یه چرخ دور خودم زدم همچین آهنگ تیزی زد که واقعا ترسیدم و سریع با سرعت فرار کردم
    بازی عالیه حتما دوستان بازی کنید . با تمام سادگیش و گرافیک و سطح پایینش ، ترسش 100 برابر بازی مثل resident evil یا بازیهای ترسناک دیگه هست.

14. 6 کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

برای من که به آهنگ ترسناک هم نرسید اصلا ! هنوز نامه ی اول رو نگرفته بودم یه جا تو جاده وایسادم ( میخواستم جواب موبایلم رو بدم رفیقم زنگ زد ) یه 10-15 ثانیه ساکن وایساده بودم یهو همون قضیه اتفاق افتاد ! اصلا به آهنگ توجه نکنید بی آهنگ هم .... !

16. 5 کاربر از 251251 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

برای من که به آهنگ ترسناک هم نرسید اصلا ! هنوز نامه ی اول رو نگرفته بودم یه جا تو جاده وایسادم ( میخواستم جواب موبایلم رو بدم رفیقم زنگ زد ) یه 10-15 ثانیه ساکن وایساده بودم یهو همون قضیه اتفاق افتاد ! اصلا به آهنگ توجه نکنید بی آهنگ هم .... !
    اتفاقا اصل کار آهنگه که آدم رو هول میکنه ..... حواس آدم رو پرت میکنه بعد یدفعه رفتی تو حس آهنگ همچین آهنگی میزنه میگی زودتر از اونجا فرار کنم.. البته بعد از گرفتن نامه سوم اصل کار شروع میشه.

18. 3 کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چندتا توصیه:
    حتماً قبل از شروع بازی برید دستشویی.نه نه اینکه موقع بازی از شدت ترس...نه چون بعد بازی شاید نیاز به دستشویی رفتن داشته باشید یه لحظه از جلوی آینه رد بشید...نه اون خودتون نترسید slender man تو دستشویی شما؟؟؟!!تجربه شده
    اگر می خواهید برید حموم حتماً قبل از بازی برید.درسته تو حموم آینه بزرگ نیست اما بدبختی وقتی شروع میشه که شستن کله و صورت شروع بشه اونوقته که شاید با یه صدای کوچیک یا یه خارش کوچیک رو بدنتون مجبور میشید از ترس یهو چشماتونو باز کنید و باز کردن چشم همان و سوختن همان...تجربه...نه نشده اما قبلاً اینجوری چشمم زیاد سوخته
    بعد بازی نرید تو حیاط
    مراقب باشید تو اطاق وارد شدید چوب لباسی رو با slender man اشتباه نگیرید میگن تجربه شده اون کت و شلوار باباتونه نه دستای اسلندر
    من چون موقع ترس و استرس ضربان قلبم به شدت میره بالا قبل بازی یه پرانول 10 خوردم کمی کمک کرد
    Last edited by وین رونی; 09-10-2012 at 21:59.

20. 10 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •