تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 29 از 33 اولاول ... 19252627282930313233 آخرآخر
نمايش نتايج 281 به 290 از 329

نام تاپيک: حیوانات خانگی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا به سگ هرچی بدی میخوره غذا مخصوص نمیخاد
    ممنون از راهنمایی . حالا این همه چیز چیه ؟! من خیلی چیزها دادم که نخورده !
    ولی این مدت گردن مرغ میخریدم که خوشبختانه با افزایش روز افزون قیمت مرغ , قیمت گردن هم زیاد شد . یک مدت هم پای مرغ میگرفتم و میدادم .
    دیدم که یک سری کنسرو و بسکویت برای سگ هست . میخواستم ببینم از کجا میشه گیر آورد و قیمتش در چه حده ؟!

دوستان کسی قیمت همستر یا خوکچه داره؟
    من خودم همین تابستان دو تا همستر خریدم که یکی 8 تومان بود و اون یکی 10 تومان . قیمت ثابت نداره . از 10 تومان دیدم تا 30 تومان .
    Last edited by B3HZ@D; 03-10-2012 at 18:28.

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من چند وقت پیش خواهرم یه اردک خیلی کوچولو خریده بود و این اردک همیشه پیش من بود (البته فرق اردک و مرغابی رو نمیدونم شاید مرغابی بود) خلاصه به من عادت کرده بود و همیشه وقتی پای کامپیوتر بودم میومد رو پام می شست
    تا اینکه بزرگ شد و وابستگی شدیدی به من داشت جوری که همیشه دنبالم راه می افتاد و اگه از پیشش می رفتم حسابی شلوغ میکرد و اربده می کشید

محل نگهداریش خیلی خوب نبود و کوچیک بود و خودش اصلا اونجا رو دوست نداشت

خلاصه علاقه شدیدی به من داشت و هر وقت تو اتاق بود اگه از پیشش می رفتم شلوغ میکرد و صدام میکرد و فقط هم منو صدا میکرد و هرکس دیگه ای از اتاق می رفت بیرون براش مهم نبود اما من تا
    دو دقیقه میخواستم برم دستشویی و حموم و ... میومد پشت در و هی صدا میزد که بیا بیرون

بعد از یه مدت هر وقت میخواستم برم از بالکن بیارمش بیرون دستم رو گاز میگرفتم و همینجوری نگه می داشت و تا زمانی که نوکش خسته نمی شد همینجوری دست منو گاز گرفته نگه می داشت !!!!
    میخوام بدون چرا ؟ با اینکه به من خیلی وابسته بود و دوست نداشت از پیشش برم چرا فقط دست منو با تمام قدرت گاز می گرفت ؟ دست هیچ کس دیگه رو گاز نمی گرفت ...

حالا اگه سگی چیزی بود چی ؟ دستم قطع میشد که

3. 2 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

اقا این فنچ های ما رو تخم نمیخوابن چرا؟ 5تا گذاشتن

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

اقا این فنچ های ما رو تخم نمیخوابن چرا؟ 5تا گذاشتن
    شاید بالغ نیستن

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان...

می خواستم بگم حیوانات مثل همستر یا کلا حیوانات حساس رو حواستون باشه قفسش رو جلوی تابش مستقیم نور خورشید نزارید....باورتون نمیشه همستری که 1 سال بزرگش کردم برای نیم ساعت چند روز پیش گذاشتمش قفسش رو جلوی آفتاب وقتی گفتم ویتامین داشته باشه آفتاب براش مفید باشه..

بعد نیم ساعت که برگشتم دیدم افتاده رو زمین و داره میمیره...یعن بیهوش شده بود...بعدش سریع آوردمش تو اتاق زیر سایه...و روش آب ریختم...4 لیوان آب ریختم که داخل دهنشم نفوز کرد..بعد از نیم ساعت به هوش اومد و تازه امروز سرحال شده..

کلا خیلی حیوونها هستن که بدنشون ضعیفه و جلو نور آفتاب پر پر میشن..حواستون باشه...

7. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NONE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه حیوون تو بالکن نگهداری کنم
    چه گزینه هایی هست ؟
    بلدرچین میشه ؟
    حیوونی ک صداشم کم باشه
    ممنون/

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

دوستان من میخوام یه مستر خوشگل بگیرم از کجا میتونم پیدا کنم ؟ کسی داره ؟

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

دوستان من میخوام یه مستر خوشگل بگیرم از کجا میتونم پیدا کنم ؟ کسی داره ؟
    احتمالا کسایی که تعداد زیادی دارن واگذار میکنن
    توی سایتای واگذاری حیوانات یه چرخی بزنید احتمالا پیدا میشه
    شما کدوم شهر زندگی میکنید ؟؟؟

پروفشنال 8nights&7days's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    nella citta

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه حیوون تو بالکن نگهداری کنم
    چه گزینه هایی هست ؟
    بلدرچین میشه ؟
    حیوونی ک صداشم کم باشه
    ممنون/
    من مرغ عشق دارم
    ولی زمستونا میرمشون تو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

11

من چند وقت پیش خواهرم یه اردک خیلی کوچولو خریده بود و این اردک همیشه پیش من بود (البته فرق اردک و مرغابی رو نمیدونم شاید مرغابی بود) خلاصه به من عادت کرده بود و همیشه وقتی پای کامپیوتر بودم میومد رو پام می شست
    تا اینکه بزرگ شد و وابستگی شدیدی به من داشت جوری که همیشه دنبالم راه می افتاد و اگه از پیشش می رفتم حسابی شلوغ میکرد و اربده می کشید

محل نگهداریش خیلی خوب نبود و کوچیک بود و خودش اصلا اونجا رو دوست نداشت

خلاصه علاقه شدیدی به من داشت و هر وقت تو اتاق بود اگه از پیشش می رفتم شلوغ میکرد و صدام میکرد و فقط هم منو صدا میکرد و هرکس دیگه ای از اتاق می رفت بیرون براش مهم نبود اما من تا
    دو دقیقه میخواستم برم دستشویی و حموم و ... میومد پشت در و هی صدا میزد که بیا بیرون

بعد از یه مدت هر وقت میخواستم برم از بالکن بیارمش بیرون دستم رو گاز میگرفتم و همینجوری نگه می داشت و تا زمانی که نوکش خسته نمی شد همینجوری دست منو گاز گرفته نگه می داشت !!!!
    میخوام بدون چرا ؟ با اینکه به من خیلی وابسته بود و دوست نداشت از پیشش برم چرا فقط دست منو با تمام قدرت گاز می گرفت ؟ دست هیچ کس دیگه رو گاز نمی گرفت ...

حالا اگه سگی چیزی بود چی ؟ دستم قطع میشد که
    سلام
    باید از یه شخص حرفه ای ( دامپزشک ، پرورش دهنده و ... ) بپرسید.
    .
    ولی این گاز گرفتن نیست ، محبت ، علاقه و وابستگی شدیدش به شماست ، میخواسته شما رو پیش خودش نگه داره .
    .
    یا اینکه داره با شما بازی میکنه ، نوعی سرگرمی و بازی و واکنش به محیط اطراف و اشخاصی که میشناسه .
    .
    یا خیلی احتمال و دلیل های دیگه میتونه باشه .

. معمولا خیلی بازی و سرگرمی رو دوست دارند ، باید براشون محیط یا سرگرمی های جدید بسازید.
    .
    چند وقت یکبار بذارید در حموم یا یه محیط مناسب آبتنی و آب بازی کنه ، البته خیلی مواظب باشید سرما نخوره یا خدایی نکرده مریض نشه ، اگه لازم بود بعد از آب بازی و آبتنی با حوله یا اینکه با سشوار که نه خیلی داغ و نه سرد باشه یعنی با دمای گرم معمولی خشکش کنید ، نه کامل خشک خشک ، یه کمی خیس باشه تا هم لذت آبتنی رو ببره و هم روبه خشکی باشه که سرمانخوره، سشوار رو هم خیلی به سر و صورتش نزدیک نکنید ، بیشتر به اطراف بدنش بگیرید ، بپرسید بازم حتما از یه حرفه ای تر حتما بپرسید .
    .
    ببنید جنسش چیه ( نر یا ماده ) بعد اگه تونستید یه جفت مناسب و هم سن خودش رو بیارید ، هم سرگرم میشه و هم از تنهایی در میاد و دوست و یار جدید و مناسب خودش رو پیدا میکنه و خیلی خوبه ، ثواب هم داره.
    .

اگه تهران هستید انجمن حمایت از جانداران هم هست ، اون ها هم اطلاعات مفید و خوبی دارند.
    .
    از افراد حرفه ای بپرسید ، مواظب باشید کلاه بردار هم زیاده و اینکه بعضی ها هم اطلاعات اشتباه دارند ، بعد از پرسیدن و پرس و جو از افراد حرفه ای خودتون تصمیم بگیرد ، موفق باشید.
    .
    Last edited by M A T R I X; 01-11-2012 at 14:07.

13. 2 کاربر از M A T R I X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •