با سلام و احترام خدمت متخصصان و Master Hardware های عزیز
من مدت 4 تا 5 سال است که سیستمم را خریداری کرده ام و الان هم تقریبا هرچی بلا بگین سرش اومده و هر اروری که بخاین روش داده ( مخصوصا مموری دامپ ) و الان شرایطی که من دارم این هستش که میخام یه لپ تاپ بخرم و تا اون موقع باید این سیستم برای من مثل ساعت کار کنه و من حدودا 100 هزار تومان می تونم براش خرج کنم و حالا با درنظر گرفتن شرایط بالا، راهنمایی لازم را بفرمایید ( محل سکونت : مشهد ) -- لطفا با خواندن حرف های من و نگاه انداختن به گزارش کارایی سیستم که در ویندوز اکس پی گرفته شده، دقیق و کامل توضیح دهید -- با نهایت سپاس از شما
مشکلاتی که تا کنون پیش آمده :
فن پاور ( گریپاچ ) کرد و مجبور شدم تا فن جایگزین براش بذارم و فن رو تعویض کردم سپس سوخت و دوباره عوض کردم و سوخت و دوباره عوض کردم و الانم با این فن سومی دارم کار میکنم و خازن های بزرگ و الکترولیتی پاور ( مایع سفید رنگی روی سطح تخته پاور پخش شده است ) دیده می شود. پاور من ( Viera ) هستش.
البته قبل از اون CPU رو باز کرده بودم که تمیز کنمش متاسفانه یه پایه اش شکسته بود و دادم تعمیرش کردن و CPU من Intel Pentium 4 3.00 GHZ هستش و از خاصیت مولتی تریدینگ هم بهره می بره ولی الان گاهی اوقات ( پر پر ) می کنه و دماش نوسان داره و سی پی یو یوزیجش هم نوسان داره البته قبلا System Idle رو 99 درصد بود که اونو دادم درستش کردن ( متاسفانه دمای محیط بسیار بسیار بالا است )
اکثر اوقات پورت های ( USB و COM و LPT و سایر پورت ها) داغ میشه و علاوه بر فن پاور و فن CPU، یک فن جداگانه هم روی کیس بسته شده از نوع کوچکش.
جدیدا برنامه هایی که قبلا بدون مشکل پردازش میکرده ، الان به سختی و با زور و پر پر اجرا میکنه و دمای سی پی یو توی بایاس 70 به بالاست و همینطور زیاد میشه
واقعا نمودونم باید چیکارش کنم و وقتی که چندتا برنامه باز می کنم موس حالت اسلوموشن میشه و با حالت متقاطع حرکت میکنه و رو سیستم بشدت فشار میاد
البته من کلا سیستم عامل زیاد عوض میکنم و حدودا هر ماه عوض میشه سیستم عاملش - البته نمی دونم عادت خوبیه یا بدیه -- در ضمن همین امروز که میخواستم سی پی یو رو تمیز کنم ، یه مایع کرم مانند و خاکستری بین فن و پوسته ی CPU بود که با دستمال پاکش کردم تا حالا اون رو ندیده بودم نمی دونم چی بود اگه سی پی یو Pentium 4 رو دیده باشین دقیقا زیر دایره فن یه همچین مایعی بود.
من در مورد خمیر سیلیکونی برای پردازنده شنیدم - آیا Intel Pentium 4 این قابلیت را دارد که خمیر بگیرم براش یا نه ؟
نمیخام زیاد خرج کنم و می خام با کم ترین هزینه بهترین کارایی رو ببرم.
با اضافه کردن قطعات اساسی مانند : رم ، گرافیک -- البته همیشه ترسم از این بوده که سی پی یو و یا پاور و یا مادربور جواب نده !!!
حالا منتظر نظر شما متخصصان با تجربه هستم.
در ادامه اطلاعات مورد نیاز برای تشخیص مشکل سیستم رو گذاشتم . لطف کنید ، روی سر بنده منت بگذارید و دانلودشون کنید تا تشخیص دقیق تری داشته باشیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس فراوان از همکاری، همیاری، همدردی شما هموطن گرامی.gif)
.gif)

نمی دونم مشکل از چیه !!!
 نمی دونم مشکل از چیه !!!
				.gif)

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول