عجب کتابهای خفنی داری پسر!
معلومه کرات درسته. راستش من نمیخوام ++c یا بگیرم چون هم خیلی سخته هم که کاربردش کم شده. بیشتر دنبال سی شارپ و مسائل جدیدم.
من واقعا حاضرم هزینه کنم ولی متاسفانه کسی پیدا نمیشه که خصوصی و حضوری کمکم کنه![]()
عجب کتابهای خفنی داری پسر!
معلومه کرات درسته. راستش من نمیخوام ++c یا بگیرم چون هم خیلی سخته هم که کاربردش کم شده. بیشتر دنبال سی شارپ و مسائل جدیدم.
من واقعا حاضرم هزینه کنم ولی متاسفانه کسی پیدا نمیشه که خصوصی و حضوری کمکم کنه![]()
دایتل ها خوبن.دوست عزیز من خودم کاری که میکنم اینه:یه ایده میزنم برنامشو مینویسم.بعضی جاهاش به مشکل بر میخورم مسلما و اونجاهاست که میرم منابع دیگه!(سایتای برنامه نویسی خارجی به خصوص.اگه زبانتون خوبه حتما برید)
سایت زیر هم برید فیلم آموزشی های خوبی داره فقط انگلیسین.
p30learni*ng.com
ستاره رو بردار.
در باره مقایسه زبانها و فریم ورک ها زیاد بحث شده بهتره قبل از انتخاب یک نگاهی به تاپیک هایی که قبلا بحث شده بندازید.عجب کتابهای خفنی داری پسر!
و یه موضوعی هم هست اینه که اصلا نباید یک زبان رو با تاریخ سنجید مثلا گفت #C مربوط به مسائل روز هست اما ++C تاریخ گذشته هست.هر دو هم مسائل روز رو در بر میگیرند هم تاریخچه خودشونو دارند حالا کم یا زیاد.
کتابها هم قابل شمارو نداره![]()
مطمئن باش همه بحث های گذشته رو خوندم
البته خیلی هاش رو نمیفهمیدم ولی بازم خوندم
من کوچکتر از این حرفام که بخوام در مورد زبون های مختلف قضاوت کنم. منظورم از جدید بودن اینه که الان تو بورسه. یه نگاه بندازید به نیازمندی های همشهری میبینید که اکثرا سی شارپ کار میکنن. من نمیدونم علت انتخاب اونها چیه ولی بهرحال حتما یه چیزی تو سی شارپ هست دیگه.
----------------------------------------------------------------
کاش یکی از بچه های تهران پایه میشد بصورت ملموس تر کمکم کنه
----------------------------------------------------------------
صفحه قبل را نیز ببینید. با تشکر![]()
اره این مطلقا مناسب ترین روش برنامه نویس واقعی شدنه از نظر من!! همیشه وقتی یکی دیگه بهت بگه،هزار تا بهونه برا خودت جور میکنی، ولی وقتی برا نیاز های خودت، یا ایده های خودت برنامه نوشتی،حساب کار دستت میاد...دوست عزیز من خودم کاری که میکنم اینه:یه ایده میزنم برنامشو مینویسم
از همون ماشین حساب و نوت پد گرفته تا برنامه ی معروف کتاب خونه که خیلی از ماها نوشتیم یا داریم می نویسیم،تجربه های ما رو تشکیل میدن....
و همچنان منتظر حضور دوستان خصوصا آقا پیمان هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)