تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: درخواست راهنمایی فوری از کسانی که ASUS ML239h دارن

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

باید بگم این سری 2 تا مشکل داره که از نظر من مشکل نیست( خودم دارمش)

1- دکمه های لمسیش که قلق داره کار باهاش ولی اینجوری نیست که کار نکنه !!! و فقط اون دکمه S/A یکم جنگولک بازی در میاره که که مهم نیست

2- سوزش چشم در هفته اول استفاده که چشم که بهش عادت میکنه این سوزش از بین میره البته دلیل اصلیش اینه که باید نور صفحه نمایش رو روی نصف بزارید چون پیش فرض خودش خیلی خیلی زیاده و چشم عادت نداره

راستی برای اطلاع بگم کنتراست واقعی این مانیتور 1 به 3000 هست که برای مانیتور های دیگه 1 به 1000 هست

فقط یک سول:
    کسی کیفیت تصویر این ML239H رو با ML248H مقایسه کرده یا از نزدیک دیده ؟ واقعا فرقشون زیاده ؟

راستی اون آقایی که نمایندگی مانیتور ایسوس رو داره تو طبقه 3 واحد 308 پساژ رضا خیلی آدم باحالی هست هم برام تست کامل کرد قبل اینکه بهش پول بدم هم 450 رو بهم 400 داد ... خیلی هم وقت گذاشت نزدیک 30 دقیقه باهم کپ زدیم
    اما رفتم قبلش نمایندگیش تو پاساژ ایرانیان طبقه 8 اگر یادم باشه تست که نمی کرد !!! 450 کمتر نمیداد !!! تحویل هم نمی گرفتن !!! منم پیچوندمشون
    Last edited by dooste.man83; 21-02-2012 at 15:37.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

راستی دوستانی که ML239H دارن کدومشون کارت گرافیک جیفورس دارن چون سوالی ازشون دارم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

امروز مانیتور دومی رو بردم پس دادم باز. هم موقع کار با منو ها فریز میکرد و هم هاله سفید توی قسمت پایین سمت چپ صفحه وجود داشت و هم گارانتیش 1 ماه زود تر تموم میشد. بردم دادم ماله خودم که اونجا بود رو برداشتم آوردم. چون دیدم همونطور که دوستمون گفت این مشکل نداشته و مدلشه همینه که کلیداش بازی در میاره. بیخودی بردم یه مانیتور خرابو آورده بودم.

به ایسوز تایوان هم که داره خوشو میکشه که چی شد، گفتم ساپورتتون از اونور دنیا خوبه. ولی بایدباید برید از این محصول رفع ایراد کنید که کلیداش مثل همون 229 کار کنه

- دکمه های لمسیش که قلق داره کار باهاش ولی اینجوری نیست که کار نکنه !!! و فقط اون دکمه S/A یکم جنگولک بازی در میاره که که مهم نیست

2- سوزش چشم در هفته اول استفاده که چشم که بهش عادت میکنه این سوزش از بین میره البته دلیل اصلیش اینه که باید نور صفحه نمایش رو روی نصف بزارید چون پیش فرض خودش خیلی خیلی زیاده و چشم عادت نداره
    بهترین قلقش اینه که با شصت باهاش کار کنی. (بیشتر در مورد همون S/A که بازی داره). Color Temp هم پیش فرض روی User Mode هست که RGB روی 100 گذاشته شده. من باهاش مشکلی ندارم. ولی برای کسای که اذیت میشن و طبیعی هم هست بهتره روی Normal باشه. در کل بهترین کار اینه که برای کارای مختلف از حالت های مختلف مانیتور گذاشته استفاده کرد.

راستی اون آقایی که نمایندگی مانیتور ایسوس رو داره تو طبقه 3 واحد 308 پساژ رضا خیلی آدم باحالی هست هم برام تست کامل کرد قبل اینکه بهش پول بدم هم 450 رو بهم 400 داد ... خیلی هم وقت گذاشت نزدیک 30 دقیقه باهم کپ زدیم
    اما رفتم قبلش نمایندگیش تو پاساژ ایرانیان طبقه 8 اگر یادم باشه تست که نمی کرد !!! 450 کمتر نمیداد !!! تحویل هم نمی گرفتن !!! منم پیچوندمشون
    دقیقاً باهات موافقم. البته پاساژ ایران طبقه سوم (طبقه آخر) وحد 308 و پاساژ رضا طبقه 4 واحد 406 یا 403 بود اگه اشتباه نکنم. بازار رضا روش کارش دسته من اومده یه لیسته قیمته بالا درست میکنه که به مشتری نشون بده بگه ببین بالاس. بعد قیمتو پایین میزنه. ولی تو فاکتور بالا میزنه که خیالت راحت شه ارزون خریدی. ولی آدم خیلی باحال و منصفیه و از اون ارزونتر کسی نیست. اما پاساژ ایرانیه که چی بگم

راستی دوستانی که ML239H دارن کدومشون کارت گرافیک جیفورس دارن چون سوالی ازشون دارم ؟
    GeForce 9500GT

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

امروز مانیتور دومی رو بردم پس دادم باز. هم موقع کار با منو ها فریز میکرد و هم هاله سفید توی قسمت پایین سمت چپ صفحه وجود داشت و هم گارانتیش 1 ماه زود تر تموم میشد. بردم دادم ماله خودم که اونجا بود رو برداشتم آوردم. چون دیدم همونطور که دوستمون گفت این مشکل نداشته و مدلشه همینه که کلیداش بازی در میاره. بیخودی بردم یه مانیتور خرابو آورده بودم.

به ایسوز تایوان هم که داره خوشو میکشه که چی شد، گفتم ساپورتتون از اونور دنیا خوبه. ولی بایدباید برید از این محصول رفع ایراد کنید که کلیداش مثل همون 229 کار کنه

بهترین قلقش اینه که با شصت باهاش کار کنی. (بیشتر در مورد همون S/A که بازی داره). Color Temp هم پیش فرض روی User Mode هست که RGB روی 100 گذاشته شده. من باهاش مشکلی ندارم. ولی برای کسای که اذیت میشن و طبیعی هم هست بهتره روی Normal باشه. در کل بهترین کار اینه که برای کارای مختلف از حالت های مختلف مانیتور گذاشته استفاده کرد.

دقیقاً باهات موافقم. البته پاساژ ایران طبقه سوم (طبقه آخر) وحد 308 و پاساژ رضا طبقه 4 واحد 406 یا 403 بود اگه اشتباه نکنم. بازار رضا روش کارش دسته من اومده یه لیسته قیمته بالا درست میکنه که به مشتری نشون بده بگه ببین بالاس. بعد قیمتو پایین میزنه. ولی تو فاکتور بالا میزنه که خیالت راحت شه ارزون خریدی. ولی آدم خیلی باحال و منصفیه و از اون ارزونتر کسی نیست. اما پاساژ ایرانیه که چی بگم

GeForce 9500GT
    آقا در مورد اون پاساژ رضاییه که راست میگی الان فاکتور منم 450 زد اما 400 گرفت البته یکم ناز هم کرد اما میدونین بعضی از این مغازه دار ها موقع خرید شما داری نیم میلیون از یارو جنس می خری اما نه محل میده کار خودش رو میکنه و می خواد در عرض 2 دقیقه از مغازش بری بیرون و جواب سوالی هم نمیدن
    من برام این موضوع مهمه ببینم یکم فروشنده شعورش کمه وسط حرف میزارم میام بیرون تا بفهمه شعور چیز خوبیه و احترام به مشتری

در مورد دکمه ها هم حساسیت زیاد نباید داشته باشی با شصت کار کنی بدون مشکل کار میکنه و اینکه تو ایران اصلا جنس رو اگر مشکلش جدی نبود پس ندین باور کنین یکی دیگه ای که بهتون میده قبلا دست یکی دیگه بوده که احتمالا عیبش از مال شما خیلی بیشتره
    شما که فکر نمیکنید اینا جنس رو از شما بگیرن بفرستن دبی با این هزینه های زیاد ... باز همون رو به یکی دیگه میده
    من موقع خرید دقت کردم کارتون دو تا چسب رو درش نخورده باشه که نشون دهنده این باشه که قبلا باز شده

بهم گفت تو این مونیتور ها کلا خرابی بسیار بسیار کمه که راست هم میگه البته یک سری جنس استوک قاطی این مانیتور ها بوده مثل مانیتور دومی که شما خریدی یا اونی که آرمش کج بوده و برای دوستی دیگه بود
    البته دیگه از این بهتر مانیتور فکر نکنم وجود داشته باشه در ایران ...
    و یک مطلب دیگه گرافیکت رو ارتقاء بدی احتمالا تاثیر محسوسی در رنگها و تصویرت ببینی ... البته این موضوع مطلب بهش زیاد همینجا گفته شده
    شاید الان با این گرافیک اون تصویری که باید داشته باشی رو نداشته باشی

راستی داداش شما این مانیتور رو با HDMI متصل کردی به گرافیکت ... تصویر تمام صفحه بود یا در دورش خالی بود و سیاه ؟ و شما در تنظیمات گرافیکت درستش کردی ؟
    موقع بالا اومدن سیستم هم همون اولش گوشه های تصویر خالیه درسته ؟
    چون توی ATI که اینطوریه و باید یکی از تنظیمات کارت گرافیک رو تغییر بدی
    Last edited by dooste.man83; 21-02-2012 at 21:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من موقع خرید دقت کردم کارتون دو تا چسب رو درش نخورده باشه که نشون دهنده این باشه که قبلا باز شده
    بهم گفت تو این مونیتور ها کلا خرابی بسیار بسیار کمه که راست هم میگه البته یک سری جنس استوک قاطی این مانیتور ها بوده مثل مانیتور دومی که شما خریدی یا اونی که آرمش کج بوده و برای دوستی دیگه بود
    منظورت از استوک چیه دوست عزیز؟ فکر نمیکنم اینطوری که میگی باشه . چون مانیتور من به جز کج بودن آرمش هیچ مشکل دیگه ای نداره. کیفیت تصویرشم عالیه. و به نظر هم نمیرسید که قبلا باز شده باشه.

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

تا اونجا که من میدونم نماینده های ولیعصر یکی طبقه چهارم بازار رضاس و یکی هم طبقه سوم پاساژ ایران (واحد 308) من دو ماه پیش اون مانیتور رو توی پاساژ ایران دیدم وقتی رفتم 229 بگیرم که اونم از رضا گرفتم در نهایت. ولی نه پشت ویترین نمایندگی. درست یادم نیست. یا پشت ویترینه یه فروشگاه تو طبقه اول بود. همونی که تا از پله برقی میری بالا جلوته. یا فروشگاهی که همونجاست ولی بالاش (طبقه دوم جلو پله برقی). البته همین 239 رو نمایندگی پاساژ ایران هفته پیش میداد 450 تومان. من از پاُساژ رضا خریدم 410 تومان که فرداش رضا هم گرون کرد. ایران عالیه، فقط ایسوز تو اون پاساژ جو پشت شهرداری رو درست کرده. اگه برا شما مشکله تصویر نداره اصلاً به آرمش توجه نکن. به این فکر کن که خیلی ها وفتی همونو ببینن میگن کاشکی ما هم ایسوزو گرفته بودیم
    بله طبقه سوم بود . اشتباه فکر کردم دومه.
    حالا به هر حال مانیتورم جز آرم مشکل دیگه ای نداره و از نظر پیکسل هم سالمه.
    مرسی از توجهت دوست من.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

منظورت از استوک چیه دوست عزیز؟ فکر نمیکنم اینطوری که میگی باشه . چون مانیتور من به جز کج بودن آرمش هیچ مشکل دیگه ای نداره. کیفیت تصویرشم عالیه. و به نظر هم نمیرسید که قبلا باز شده باشه.
    خوب حساس نشید رو کلمه ی استوک
    ببینید تو کارخانه بعد از ساخت کالا اونا چک میشن دونه به دونه
    مثلا وقتی جنسی آرمش کج نصب شده اونا دیگه نمیتونن بکنن و صاف بکننش چون قاب آسیب میبینه برای همین میره جزو سری های استوک که برای کشور هایی امسال ایران فرستاده میشه و تنها ایرادش همینه نه ایراد د یگه ای
    اتفاقا شما بای خوشحال باشی که حداقل عیب دیگه ای نداره
    من هم متاسفانه از این قبیل وسایل زیاد خریدم البته اگر طرف تو خارج باشه درجا پس میده اما اینجا ایران دیگه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا در مورد اون پاساژ رضاییه که راست میگی الان فاکتور منم 450 زد اما 400 گرفت البته یکم ناز هم کرد اما میدونین بعضی از این مغازه دار ها موقع خرید شما داری نیم میلیون از یارو جنس می خری اما نه محل میده کار خودش رو میکنه و می خواد در عرض 2 دقیقه از مغازش بری بیرون و جواب سوالی هم نمیدن
    من برام این موضوع مهمه ببینم یکم فروشنده شعورش کمه وسط حرف میزارم میام بیرون تا بفهمه شعور چیز خوبیه و احترام به مشتری

در مورد دکمه ها هم حساسیت زیاد نباید داشته باشی با شصت کار کنی بدون مشکل کار میکنه و اینکه تو ایران اصلا جنس رو اگر مشکلش جدی نبود پس ندین باور کنین یکی دیگه ای که بهتون میده قبلا دست یکی دیگه بوده که احتمالا عیبش از مال شما خیلی بیشتره
    شما که فکر نمیکنید اینا جنس رو از شما بگیرن بفرستن دبی با این هزینه های زیاد ... باز همون رو به یکی دیگه میده

و یک مطلب دیگه گرافیکت رو ارتقاء بدی احتمالا تاثیر محسوسی در رنگها و تصویرت ببینی ... البته این موضوع مطلب بهش زیاد همینجا گفته شده
    شاید الان با این گرافیک اون تصویری که باید داشته باشی رو نداشته باشی

راستی داداش شما این مانیتور رو با HDMI متصل کردی به گرافیکت ... تصویر تمام صفحه بود یا در دورش خالی بود و سیاه ؟ و شما در تنظیمات گرافیکت درستش کردی ؟
    موقع بالا اومدن سیستم هم همون اولش گوشه های تصویر خالیه درسته ؟
    چون توی ATI که اینطوریه و باید یکی از تنظیمات کارت گرافیک رو تغییر بدی
    بازم کلاً موافقم. در مورد گرافیک با کابل HDMI به DVI وصلش کردم و دست به هیچی نزدم. تصویر که اومد توی ویندوز کاملاً فیت صفحه بود. ولی اول که میخواد بالا بیاد همونجا که ورژن بایوس و اینجور چیزارو چک میکنه برای من هم دوره صفحه از هر طرف حدوده 1.5 اینچ خالیه (سیاهه). توی اسپلش اسکرین ویندوز هم چون زمینه مشکیه نمیدونم فیت میکنه یا دورش خالیه. به ویندوز و لاگین هم که میرسه کاملاً فیته صفحه ست. این طبیعیه. چون تا شما سیستم عامل نداشته باشی HD هم نداری. مثل گیرنده های تلوزیون یا پلیر یا هرچیزی که سیستم عاملش اصل کارشو میکنه. باید صبر کنی تا یه ویندوزی چیزی که گرافیکت رو بشناسه بیاد بالا.

مانیتور های دیگه هم هستن. مثلاً من پارسال توی پاساژ ایران خواستم ببینم AOC چه طوره. دیدم همه فروشنده ها میگن این برند مال زیر پله های کره ست و به درد نمیخوره! در صورتی که برند تایوانیه و به نظر من که از ال جی و سامسونگ بهتره. بعضیا اسمشون بد در فته متاسفانه. یا ViewSonic برند عالی که ریشه در آمریکا داره که من امتحانش نکردم. ولی ندید میگم از کره ای ها بهتره. شاید از ایسوز هم بهتر باشه که گرونترم هست خوب. اما با همه این برندای شناخته و نا شناخته به نظر من بهترین محصولات از جمله مانیتور (صرفه نظر از بودجه) اپل هستش که قابل مقایسه با این جنسای تایوانی یا خدایی نکرده کره ای/ایرانی نیست. مشحصاتش آدم رو گول میزنه. ولی کیفیتش رو هرکس تجربه کنه متوجه میشه رغیب نداره. البته CNET فعلاً DELL, HP, NEC و ASUS PA رو بالاتر ار اپل قرار داده! (که اونم نظر اوناس!) ولی باز اگه مانیتور 23 کسی بخواد و فقط یکم هم بخواد بیشتر هزینه کنه که حالا حالا ها مانیتور نخواد دیگه، 22 یا 23 برای هر نوع استفاده خانگی یا حرفه ای خوبه (چرا کوچیکتر؟!) و اونم همین ASUS ML توی ایران با این قیمت و کیفیت بهترینه. مگر برای اونایی که میگن با 5 میلی ثانیه گیم فایده نداره و باید 2 میلی ثانیه باشه! ببخشید از موضوع تاپیک خارج شدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب حساس نشید رو کلمه ی استوک
    ببینید تو کارخانه بعد از ساخت کالا اونا چک میشن دونه به دونه
    مثلا وقتی جنسی آرمش کج نصب شده اونا دیگه نمیتونن بکنن و صاف بکننش چون قاب آسیب میبینه برای همین میره جزو سری های استوک که برای کشور هایی امسال ایران فرستاده میشه و تنها ایرادش همینه نه ایراد د یگه ای
    اتفاقا شما بای خوشحال باشی که حداقل عیب دیگه ای نداره
    من هم متاسفانه از این قبیل وسایل زیاد خریدم البته اگر طرف تو خارج باشه درجا پس میده اما اینجا ایران دیگه
    مرسی دوست عزیز
    راستی جعبه رو دوباره نگاه کردم دیدم هر دو طرفش فقط یه چسب خورده.
    بازم ممنون.

9. این کاربر از nima2040 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •