آقا در مورد اون پاساژ رضاییه که راست میگی الان فاکتور منم 450 زد اما 400 گرفت البته یکم ناز هم کرد اما میدونین بعضی از این مغازه دار ها موقع خرید شما داری نیم میلیون از یارو جنس می خری اما نه محل میده کار خودش رو میکنه و می خواد در عرض 2 دقیقه از مغازش بری بیرون و جواب سوالی هم نمیدن
من برام این موضوع مهمه ببینم یکم فروشنده شعورش کمه وسط حرف میزارم میام بیرون تا بفهمه شعور چیز خوبیه و احترام به مشتری
در مورد دکمه ها هم حساسیت زیاد نباید داشته باشی با شصت کار کنی بدون مشکل کار میکنه و اینکه تو ایران اصلا جنس رو اگر مشکلش جدی نبود پس ندین باور کنین یکی دیگه ای که بهتون میده قبلا دست یکی دیگه بوده که احتمالا عیبش از مال شما خیلی بیشتره
شما که فکر نمیکنید اینا جنس رو از شما بگیرن بفرستن دبی با این هزینه های زیاد ... باز همون رو به یکی دیگه میده
من موقع خرید دقت کردم کارتون دو تا چسب رو درش نخورده باشه که نشون دهنده این باشه که قبلا باز شده
بهم گفت تو این مونیتور ها کلا خرابی بسیار بسیار کمه که راست هم میگه البته یک سری جنس استوک قاطی این مانیتور ها بوده مثل مانیتور دومی که شما خریدی یا اونی که آرمش کج بوده و برای دوستی دیگه بود
البته دیگه از این بهتر مانیتور فکر نکنم وجود داشته باشه در ایران ...
و یک مطلب دیگه گرافیکت رو ارتقاء بدی احتمالا تاثیر محسوسی در رنگها و تصویرت ببینی ... البته این موضوع مطلب بهش زیاد همینجا گفته شده
شاید الان با این گرافیک اون تصویری که باید داشته باشی رو نداشته باشی
راستی داداش شما این مانیتور رو با HDMI متصل کردی به گرافیکت ... تصویر تمام صفحه بود یا در دورش خالی بود و سیاه ؟ و شما در تنظیمات گرافیکت درستش کردی ؟
موقع بالا اومدن سیستم هم همون اولش گوشه های تصویر خالیه درسته ؟
چون توی ATI که اینطوریه و باید یکی از تنظیمات کارت گرافیک رو تغییر بدی