تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: عمل لیزک را انجام بدم یا نه سوال اینه!

داره خودمونی میشه WBS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والا نمره چشم من 5 5.75 هست که اینجور فهمیدم برای لیزیک مناسبه در مورد نازکی شبکیه مگه همون دکتر شبکیه را تست نمیکنه

فرض کنیم تمامی آزمایشات خوب و دچار نازکی شبکیه نباشم لیزیک خیلی خوب عمل میکنه بیم من از اینه که بهد 10 ساله دید چشم برگرده یا خدای ناکرده منجر به نابینایی بشه امکانش هست

راهنمایی کنید تصمیم آخر بگیرم!و واسه عمل 1500 کنار بزارم دیگه!

توی قم عمل کنم یا تهران اینجام مراکز خوبی داره؟

نگاه شاهد دکتر جنابان

بیمارستان تخصصی جواد المه
    تست های نازکی قرنیه و ... تو همون آزمایشات قبل عمل انجام میشه اما حکمت اینکه بری یه دکتر دیگه این هست که اون دکتر واسه پول عمل شما رو متقاعد نکنه و شما واقعا شرایط رو داشته باشید ! البته من خودم این کارو نکردم یعنی زیاد حساس نشدم به این قضیه و به دکتر اعتماد کردم مخصوصا وقتی دیدم تو همون روز که من رفتم عکس ها و نتیجه آزمایشات رو بدم چند نفر رو منصرف کرد از عمل ... به نظرم تهران عمل کنی بهتر هست اما خودت باید تصمیم بگیری زیادم نباید فرق داشته باشه ... فقط دکتری که انتخاب میکنی مهم هست پیش کسی برو که حداقل یکی دو نفر از آشناهات پیشش رفته باشن و یکی دو سال گذشته باشه !
    همین دکتر من چشم دوستم رو یکسال بود عمل کرده بود و چشم داییش رو 5 سال پیش منم اعتماد کردم و رفتم پیشش ...

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یعنی بخاطر پوله پس احساس مسولیت چی!بازم ممنون از تجربیات دوستانم!

یک سوال ذهنمو مشغول کرده لیزر درمانی مربوط به چشم همان پیشرفته لیزیک هست!آخه تو تعهدات بیمه چیزی در مورد لیزیک ندیدم اما لیزر در مانی جراحی چشم هست

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

در زمینه چشم سوالی داشتید در خدمتم سوالهایی که من میخوام جواب بدم از متخصص چشم پزشکی و فوق تخصصی چشم پزشکی رشته کشیدگی پلک هست....فقط اگر سوالی دارید کلا جمع کنید بفرستید تا جواب کلش رو بدم نه تکه تکه

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

چشم !کلا عمل لیزیک چند سال پایداره تا سن چند سالگی امکان داره تا آخر عمر

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یک سوال ذهنمو مشغول کرده لیزر درمانی مربوط به چشم همان پیشرفته لیزیک هست!آخه تو تعهدات بیمه چیزی در مورد لیزیک ندیدم اما لیزر در مانی جراحی چشم هست
    لیزر در درمان بسیاری از بیماریهای چشمی نقش داره از جمله درمان عوارض ناشی از دیابت و گرفتگی سوراخ های شبکیه و موارد محدودی از دژ نراسیون ماکولا . این موارد بحثشون کاملا جدا از تصحیح عیوب انکساری هست.

لیزیک و لازک معمولا توسط بیمه جزو این نوع در مانها قرار نمی گیره ( البته برخی از بیمه های تکمیلی اونو تحت پوشش دارن )

6. این کاربر از bida بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

احتمال داره شخص که لیزیک کرده بعد 15 سال شماره چشمش برگرده به قبل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا چند سال لیزیک پایداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای شخصی که بهترین کاندید برای لیزیک هست؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

در زمینه چشم سوالی داشتید در خدمتم سوالهایی که من میخوام جواب بدم از متخصص چشم پزشکی و فوق تخصصی چشم پزشکی رشته کشیدگی پلک هست....فقط اگر سوالی دارید کلا جمع کنید بفرستید تا جواب کلش رو بدم نه تکه تکه
    والا من چند ماهی قصد قصد دارم برم لیزیک کنم حتی حتی دکترم رفتم عکس گرفته و معاینه کرده و شرایطو دارم منتهی از عوراضش هرسونم چرا؟
    من گارگر ساختمانم و وزن های سنگین 25 تا 50 مجبورم بلند کنم آیا آیا بهد از بهبودی بهد از بلند کردم جسم سنگین همچون احساسی که چشم از حدقه در میآید به آدم دس میده؟ ایا صحت داره چون 3 شنبه نوبت عمله من 2 دل شدم نمیدونم چه کنم دوستان لطفا بیان نظر بدند با این اوصاف لیزیک بدرد مرد نمیخوره

بهدشم با سرما . گرما چشم حساسیت پیدا میکنه هی آب میزنه هی میسوزه پس با این حساب اگه من لیزیک کنم بدبخت میشم
    ایا حرفها صحت دار؟

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه دقت کنی مبینی که بیشتر دکتر های چشم عینک میزنند.... و در اخر یک متخصص چشم نمیدونم کجا بود ولی گفت من توصیه نمیکنم.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه دقت کنی مبینی که بیشتر دکتر های چشم عینک میزنند.... و در اخر یک متخصص چشم نمیدونم کجا بود ولی گفت من توصیه نمیکنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خب این درست شاید با عارضه های پس از ان خشکی چشم درد و سوزش نمیتونند کنار بیاند یا اینکه شرایط عمل را ندارند یا با عینک راحت ترند و لی خب نمیشه بگی چون اونا عینک میزنند لیزیک بده درست نمیگم؟

من دنبال شخصی هستم که این عمل را انجان داده و از عوارض و خوبی ها ش برام بگه چون گفتم شرایطم متفائته و من تمایل به لیزیک دارم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •