دوستان از نظر من اینطوریم نیست که عین تانک بری جلو. توی این تریلر داره نوع حرکات و اکشن بازی رو نشون میده.و تیر دشمن ها روی مکس تاثیری نداره. در بازی اصلی شما نمیتونی همینطوری سرتو بندازی پایین بری جلو مگر با ترینر
دوستان از نظر من اینطوریم نیست که عین تانک بری جلو. توی این تریلر داره نوع حرکات و اکشن بازی رو نشون میده.و تیر دشمن ها روی مکس تاثیری نداره. در بازی اصلی شما نمیتونی همینطوری سرتو بندازی پایین بری جلو مگر با ترینر
بایدم اینطوری باشه شما از یه بازی شوتر سوم شخص چه انتظاری دارین؟یه جورایی زیاد خوشم نیومد
مکس تفگ دستش گرفته بود مثه علف درو می کرد همه رو
من که از تریلر خیلی خوشم اومد یعنی چیزی کم نداشت
درضمن فکر کنم مثل بازی بتمن که اون تیغ های خفاش رو که دوربین دنبال میکرد تو مکس هم فشنگ رو دنبال کنه دوربین
و اینم بگم که انیمیشن شیرجه مکس مثل همیشه فوق العاده بوود
قضیه BATRANG بتمن با فشنگ مکس فرق داره . اونجا باید دنبال کنی. اینجا وقتی اخرین نفر رو میکشی صحنه اهسته میشه و گلوله هارو نشون میده که به تن دشمن میخورند.![]()
فکر نکنم خلاصه هرچی که باشه خیلی حال کردم باهاش اگه دقت کنید انیمیشن خون هم خیلی واقعی شده
ایول عجب گیم پلی توپی داره
مطمئنا یکی از بهترین بازی های سال 2012 میشه.
به نظر من که احتمال داره بهترین بازی هم بشه !
نه دیگه بهترین رو واسه یکی دیگه رزرو کردن از قبل.![]()
چه غول های بزرگی قراره بیان امسال میلادی شمارشش از دستم در رفته
ولی مکس پین3 بدون شک بهترین شوتر امساله
چیو میگی ؟نه دیگه بهترین رو واسه یکی دیگه رزرو کردن از قبل.
نکنه مس افکت رو میگی ؟![]()
بله عزیز تازه مس افکت نباشه انگاری دیابلو هم هست![]()
این تریلر جدید یه چیزی رو به خوبی نشون داده و اون نحوه تیر خوردن و حرکتهای کاراکترهاست.
اگه دقت کنید میبینید که به هر قسمت بدن دشمنها که تیر اصابت میکنه،دقیقا از همون قسمت بدنشون شروع به لرزش و حرکت میکنه که واقعا معرکه است.
ضمنا تریلر بعدی بازی که قراره منتشر بشه،درباره انیمیشن بازی هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)