تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: Galaxy S2 or iPhone 4s

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رو چه حسابی میگید آیفون سخت افزارش قوی تره . سی پی یو galaxy قوی تره (dual1.2 در مقابل dual1) و رمش هم 1 گیگه ولی آیفون 512 هستش .
    البته فکر کنم گرافیکه آیفون قویتره . (PowerVR SGX543MP2 در مقابل Mali-400MP )
    دوربینشونم یکیه و هردو فول اچ دی فیلمبرداری میکنن .
    ولی همونطور که گفتم آیفون پشتیبانیش به مراتب بهتره و نرم افزار هم که تو آیفون شکی نیست .
    رو کلاک حساب نکنین ، بنچمارک ها همه چی رو نشون میدن... رم هم طبیعیه که آیفون خیلی کمتر از اندروید به رم نیاز داره...
    6- از لحاض مقاوت بدنه هم که آیفون خیلی سوسوله ! تو you tube فیلم هاش هست که خیلی راحت میشکنه LCD ایش !
    مخالفم... با یوتوب کاری ندارم ، طبق تجربه خودم آیفون به وضوح سرتره... آیفون 4 یکی از فامیلا از این ور خونه پرت شد اون ور خونه (رو سنگ) ، طوری که 100% مطمئن بود باید بره یکی دیگه بخره و با تعویض قطعه هم جواب نمیده ، آخر که ورداشت دید فقط اسکرین پروتکتورش حباب ورداشته :O
    3- از لحاض برنامه و بازی هرچند برا آندروئید هم خیلی عالیه اما واقعا اپل تو این ضمینه چیز دیگه ای هست . البته اکثر بازیهای 3 بعدی با گرافیک بالا برا هر دو میاد . برا من GTA III تو اس 2 بهتر بود !
    برای هر دو میاد ، اما کیفیت بازی های آیفون سرتره... خودم تست کردم...
    1- در مورد تصویر ، از لحاض تراکم پیکسل ها کمی آیفون بهتره که اونم به خاطر کوچیک بودن سایزش هست اما واقعا هیچی وضوح تصویر و قدرت رنگهای گالاکسی اس 2 رو نداره
    کمی؟؟؟ کمی؟؟؟ 217 در برابر 330 که حتی Galaxy Nexus هم نتونسته بهش برسه... چنین چیزی هم که به خاطر کوچک بودن صفحه PPI بالایی داره کاملا اشتباهه ، چون به هر حال PPI باید پیاده بشه و با سایز کاری نداره...
    البته من خودم به شخصه صفحه گلکسی اس 2 رو به آیفون ترجیح میدم ، به خاطر شفافیت بهتر...
    2- در مورد پردازش و رم هم کدوم علمی میگه رم 1 گیگ در مقابل 512 چیز بدرد بخوری نیست یا همینطور سی پی یو ؟! من تو هر دو نزدیک به 20 صفحه برنامه زدم برا اس 2 حتی یه ذره هم منوش کند نشد اما برا آیفون کاملا لگ دار شد !
    اوهوم اوهوم تو آیفون کلا 11 صفحه برنامه بیشتر نمیشه ریخت :>
    - راحت تر بودن نصب برنامه و امثال اون برا آندروئید
    مگه واسه آیفون چشه که سخت باشه؟؟؟ : ))
    واسه کپی باز ها که بی چون و چرا آیفون خیلی راحت تره ، فقط و فقط به لطف apptrackr.org ...

2. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

در مورد وضوح تصویر باید بگم دوسته عزیز شما داری نور صحفه به اون بزرگی گالکسی رو با آیفون مقایسه میکنی ؟؟؟ قطعا نور صفحه ها برابر نیستن ولی بحث تراکم پیکسل مطرحه!!!
    شما واقعا دوس داری صغحه بزرگ باشه به هر قیمتی ؟؟؟
    اپل اینو قبول نداره!!! هیچکدوم از طرفدارای اپل هم اینو قبول ندارن...بزرگی صفحه به قیمت از دست دادن کیفیت تصویر ؟؟؟ به قیمت از دست دادن پردازش تصویر یهتر ؟؟؟
    همه چی نور صفحه نیست ! باکیفیت بودن تصویر اس 2 چیز خیلی واضحی هستش ! من 2 تاش رو دادرم و نوشتم براتون از هر 2 تاش . الان جفتش پیش روم هست ، اس 2 خارق العادست . در مورد بزرگی هم بله خیلی مطرحه ! اینم نیست که طرفدارای اپل صفحه بزرگ نخوان همونطوری که امسال سر همون 3.5 اینچ موندن صفحه تو ذوقشون خرد ! صفحه بزرگ الان خیلی مهمه از دید من

دوسته عزیز من خودم تو حوضه سخت افزار فعالیت دارم...میزان استفاده از رم بستگی به میزان پردازش cpu داره هر چه cpu قوی تر و فرکانس بالاتری داشته باشه قطعا به میزان رم بالاتری نیاز داره...
    در ضمن این میزان فرکانسی که گالکسی از آیفون بیشتر داره در حدو اندازه ای نیست که لازم باشه 512 مگ رم بیشتر روی دستگاه گذاشته بشه و عملا بی مصرفه!!!
    ببینید نحوه استفاده از رم تو گوشی ها متفاوت تر از پی سی هست ! تو گوشی خیلی فرآیندها هستن که باید حتما روی رم بار باشن و بخشی از برنامه های نصب شده هم اینو میخوان و قطعا در استفاده هم زمان از چند برنامه هم رم کمتر کم خواهد آورد و این کاملا مشخصه . من دقیقا چیزی رو که تست کردم رو میگم . در هر دو گوشی 20-21 صفحه کامل برنامه نصب کردم آیفون واقعا آهسته شد در حالی که اس 2 فرقی نکرد اون هم در حالتی که به قول شما هنوز آندورئید تازه با ICS از چند پردازشی پشتیبانی میکنه !

در ضمن اینکه شما میگید سیستم بیش از یه مقدار برنامه که روش نصب بشه لگ داره فک نمی کنم ربطی داشته باشه
    این میتونه مربوط به پردازش هستش نه رم..رم رو اگه شما برنامه ای اجرا کنید برنامه فضایی از رم رو اشغال خواهد کرد و اینکه شما دارید میگید تو وردق زدن صفحات کم میاورده من نمیتونم قبول کنم چنانکه حتی یکی از بچه ها اپل 4 داشته و چند صفحه برنامه داشته ولی بازم قفل کردنش در حد محسوسی نبوده و فقط در این بوده که وقتی سریع ورق میزدید اون نقطه های پایین صفحه که نمایانگر صفحه بود مثلا از 2 میپریده به 4!!! قطعا این مشکل با یه پردازنده دو هسته ای A9 رفع شده!!!پس جای نگرانی نیستش
    اصلا گیریم که ربط نداره ، این یه مشکل نیست ؟! مطمئن مهم ترین قسمت استفاده از گوشی های این چنینی برنامه ها و سرعت عملکرد هستش . این مشکل هم کاملا پابرجاست الان !

در کل از دید من قرار نیست هرچی اپل باشه بهترین باشه. خیلی از سایتهای معتبر بررسی انجام دادن و امتیاز رو هم به اس 2 دادن هرچند اس 2 قبل تر از آیفون جدید اومده !
    قیمت رو هم مد نظر داشته باشیم که 750 و 1 میلون و بیشتر ، باهم فاصله قابل قبولی ندارن !

موفق باشید

4. 2 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

مخالفم... با یوتوب کاری ندارم ، طبق تجربه خودم آیفون به وضوح سرتره... آیفون 4 یکی از فامیلا از این ور خونه پرت شد اون ور خونه (رو سنگ) ، طوری که 100% مطمئن بود باید بره یکی دیگه بخره و با تعویض قطعه هم جواب نمیده ، آخر که ورداشت دید فقط اسکرین پروتکتورش حباب ورداشته :O
    درسته منم گفتم که کیفیت آیفون و کلا محصولات اپل خیلی بالاست . بحث من سر شکستن LCD بود که واسه خیلی تو فروم های خارجی پیش اومده !

برای هر دو میاد ، اما کیفیت بازی های آیفون سرتره... خودم تست کردم...
    کاملا درسته و آیفون سره . من چند بازی رو به صورت خاص گفتم .

کمی؟؟؟ کمی؟؟؟ 217 در برابر 330 که حتی Galaxy Nexus هم نتونسته بهش برسه... چنین چیزی هم که به خاطر کوچک بودن صفحه PPI بالایی داره کاملا اشتباهه ، چون به هر حال PPI باید پیاده بشه و با سایز کاری نداره...
    البته من خودم به شخصه صفحه گلکسی اس 2 رو به آیفون ترجیح میدم ، به خاطر شفافیت بهتر...
    البته همون صفحه آیفون رو هم سامسونگ زده ! شاید کم نباشه اما زیاد هم نیست . کیفیت و شفافیت تصویر یعنی چیزی که کاربر کالا اون رو حس میکنه دقیقا در اس 2 هست . از دید من کسی نمیتونه این رو انکار کنه که اس 2 واقعا تصویر تکی داره

مگه واسه آیفون چشه که سخت باشه؟؟؟ : ))
    واسه کپی باز ها که بی چون و چرا آیفون خیلی راحت تره ، فقط و فقط به لطف apptrackr.org ...
    بازهم مطمئنا به آسانی و عمومی تر بودن آندروئید نیست . و البته من اینو از لینکی که گذاشتم نقل کردم

ممنون

6. 3 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من این s2 خریدم یک روز گذشته حس میکنم چه کوچیکه : ))
    :(
    سر سایز بحث نکنید چون رفیقمم لایو داره میگه سایزش خیلی توپه!
    اکثرا بزرگ رو ترجیح میدن

8. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته همون صفحه آیفون رو هم سامسونگ زده ! شاید کم نباشه اما زیاد هم نیست . کیفیت و شفافیت تصویر یعنی چیزی که کاربر کالا اون رو حس میکنه دقیقا در اس 2 هست . از دید من کسی نمیتونه این رو انکار کنه که اس 2 واقعا تصویر تکی داره
    مطمئنین LG نمیزنه صفحه رو؟؟؟ تا جایی که من میدونم پردازنده ها رو سامی میزنه :-؟ مطمئن نیستم البته...

10. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پردازنده سامی صفحه ال جی
    خرت و پرتاش و قسمتی از سی پی یو ها فاکسکان
    اپل : بنر تبلیغاتی

12. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

حرف های جفتتونو قبول دارم متاسفانه به دلیل وضعیتی که مملکته ما داره و بخاطر یه سری تحریمات ما نمی تونیم از تمامی امکانات آیفون استفاده کنیم
    در مورد وضوح تصویر باید بگم دوسته عزیز شما داری نور صحفه به اون بزرگی گالکسی رو با آیفون مقایسه میکنی ؟؟؟ قطعا نور صفحه ها برابر نیستن ولی بحث تراکم پیکسل مطرحه!!!
    شما واقعا دوس داری صغحه بزرگ باشه به هر قیمتی ؟؟؟
    اپل اینو قبول نداره!!! هیچکدوم از طرفدارای اپل هم اینو قبول ندارن...بزرگی صفحه به قیمت از دست دادن کیفیت تصویر ؟؟؟ به قیمت از دست دادن پردازش تصویر یهتر ؟؟؟
    نه..هیچ کس اینو قبول نمیکنه!!! نور صفحه هم مربوط به میزان کنتراست تصویر داره نه چیز دیگه ای که تصور میکنم بیش از یه حدیشم ضرر آورباشه!!!
    دوسته عزیز من خودم تو حوضه سخت افزار فعالیت دارم...میزان استفاده از رم بستگی به میزان پردازش cpu داره هر چه cpu قوی تر و فرکانس بالاتری داشته باشه قطعا به میزان رم بالاتری نیاز داره...
    در ضمن این میزان فرکانسی که گالکسی از آیفون بیشتر داره در حدو اندازه ای نیست که لازم باشه 512 مگ رم بیشتر روی دستگاه گذاشته بشه و عملا بی مصرفه!!!
    در ضمن اینکه شما میگید سیستم بیش از یه مقدار برنامه که روش نصب بشه لگ داره فک نمی کنم ربطی داشته باشه
    این میتونه مربوط به پردازش هستش نه رم..رم رو اگه شما برنامه ای اجرا کنید برنامه فضایی از رم رو اشغال خواهد کرد و اینکه شما دارید میگید تو وردق زدن صفحات کم میاورده من نمیتونم قبول کنم چنانکه حتی یکی از بچه ها اپل 4 داشته و چند صفحه برنامه داشته ولی بازم قفل کردنش در حد محسوسی نبوده و فقط در این بوده که وقتی سریع ورق میزدید اون نقطه های پایین صفحه که نمایانگر صفحه بود مثلا از 2 میپریده به 4!!! قطعا این مشکل با یه پردازنده دو هسته ای A9 رفع شده!!!پس جای نگرانی نیستش
    ببین دوست عزیز شما با آیفون کار کردی درست! اما یا با گالاکسی2 کار نکردی یا میخوای قبول نکنی!
    من بارها صفحه آیفون 4 اس رو با گالاکسی اس2 مقایسه کردم!
    صفحات samoled plus از 3 ساب پیکسل تشکیل شدن و این خودش جزییات تصویر رو خیلی بالابرده نسبت به سری های قبل! کسی منکر این نیست که هنوز مالیه آیفون بیشتره! اما آنچنان چیز غیر قابل تحملی نیست چون ماله گالاکسی تو هیچ موردی کمتر بودنش اذیت کننده نیست ولی درعوض سایز کنتراست و ... به مراتب بهتر از آیفون هست!

14. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببینید من که گفتم حرف های شما متینه ولی چیزی که هست شما گوشی خریدید سنگ که نخریدید که وقتی بندازیش نشکنه!!!
    در ضمن اینکه صفحه نمایش گالکسی پیشرفته تره شکی نیست ولی چیزی که مطرحه بحث رزولوشن و تراکم پیکسله!!!
    اپلی ها هم صفحه بزرگ میخوام ولی صفحه بزرگ با کیفیت مطلوب!!! آیفون بعدی باید تراکم پیکسل 500ppi رو داشته باشه..نه تنها آیفون بلکه تمام نمایشگرهای آینده حتی تلویزیون های خانگی!!!
    من میگم صفحه بزرگ نباشه وقتی قراره retina نباشه ( عجب قافیه ای شد)
    ببین تو خود همون گلیکسیتون وارد شیدو چند برنامه باز کنید و میزان رم مورد استفاده رو مشاهده و گزارش کنید!!!

16. 2 کاربر از Farshid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

مطمئنین LG نمیزنه صفحه رو؟؟؟ تا جایی که من میدونم پردازنده ها رو سامی میزنه :-؟ مطمئن نیستم البته...
    حالا یه همچین چیزی ! البته LG جدیدا این کارو میکنه و قسمتی از محصولاتش که یادم نیست آیفون هم شامل اونا بود یا نه سامی میزد !

ببین دوست عزیز شما با آیفون کار کردی درست! اما یا با گالاکسی2 کار نکردی یا میخوای قبول نکنی!
    من بارها صفحه آیفون 4 اس رو با گالاکسی اس2 مقایسه کردم!
    صفحات samoled plus از 3 ساب پیکسل تشکیل شدن و این خودش جزییات تصویر رو خیلی بالابرده نسبت به سری های قبل! کسی منکر این نیست که هنوز مالیه آیفون بیشتره! اما آنچنان چیز غیر قابل تحملی نیست چون ماله گالاکسی تو هیچ موردی کمتر بودنش اذیت کننده نیست ولی درعوض سایز کنتراست و ... به مراتب بهتر از آیفون هست!
    دقیقا . من گفتم نیازی به تعصب نیستش و من خودم هم کلاس کاری اپل رو خیلی می پسندم . اما هر 2 تاش رو دارم به نحوی و واقعا اس 2 سره . من چیزیو که میبینم نوشتم

ببین تو خود همون گلیکسیتون وارد شیدو چند برنامه باز کنید و میزان رم مورد استفاده رو مشاهده و گزارش کنید!!!
    دقیقا من در هر 2تاشون کاملا پر شدنش رو دیدم.
    در مورد تراکم پیکسل هم فک نکنم دلیل وجهی برا خرید باشه وقتی آدم کاملا کیفیت اس 2 رو تو تصویر احساس میکنه
    ممنون
    Last edited by mf.designing; 29-12-2011 at 14:31.

18. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adel.alizadeh1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    lamerd

پيش فرض

به نظر من گوشی ایفون 4s بهتره البته با توجه به اینکه این گوشی دومین گوشیه برتر شد و گالاکسی اس2 اول شد اما جدیدا من دو هشت تا عیب تو گالاکسی دیدم که نظرم راجع بهش عوض شد دوربین و کیفیت صفحه ی ایفون فور اس عالیه

20. این کاربر از adel.alizadeh1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •