تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 262 از 461 اولاول ... 162212252258259260261262263264265266272312362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,611 به 2,620 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام
    من زمانی که با جویستیک راست حرکت میکنم توپ رو با فاصله زیاد جلو میبره مشکل از دسته هست یا نه؟
    قیمترها که پی ای اس بازی میکردم با شوک راست میشد حرکت دریبل زد ولی اینجا باید حتما ال بی رو بگیری و اینکار رو کنی
    حالا مشکل از دسته منه یا همین قانونشه در ضمن وقتی توپ به دیرک میخوره شوکم نمیلرزه شنیدم برای بعضیها میلرزه
    يه قسمت از كار RS اينه كه وقتي ميزنيش توپ و مي اندازه جلوتر با همون RS هم مي توني دريبل بزني

دستت شوك داره يا نه يه سري دسته ها انگار با اينكه شوك دارند ولي تو اين بازي نمي لرزه

اينجا هم بخون

پست تكميلي مشكلات FIFA 12

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    شهر تبریز بهترین و زیباترین شهر ایران

پيش فرض

داداش توی تنظیمات بازی بخش INJURY ها رو در USER به صفر برسون مصدومیت تا 99 درصد کم میشن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    راستش نمیدونم به چیه این فیفا باید نازید
    پی اس که ر.......ده حالم از دیدنش و بازیش بهم میخوره بازم یازدش بهتر بود
    این فیفا از لخاظ گیم پلی و جذابیت عالیه و سالهای آینده مطمئنا بهتر هم میشه ولی نمیدونم این الایدر گذاشتن دیگه چه نوعیه
    به جای این مزخرفات همون درجه بازی بهتره تا آدم بتونه خودش رو محک بهتری بزنه
    سی پی یو که اینقدر مزخرف ساختن که نمیشه یه دونه هد زد بعد یه بازیکن کوتاه قامت میاد رو سر مرته زاکر آرسنال همچین هد میزنه که نگو
    توز تو سرعت از دفاع زاقارت تیم حریف نمیتونه جلو بزنه با اینکه یکی دو قدم جلوتره بازم بهش میرسن
    دفاعشون که وقتی تو زمینشون میرسی میبنی 5 یا 6 نفر ثابت و بی حرکت جلوی دروازه وایستادن و تا میای سمتوشون شبیه بابا لنگ دراز پاهاشون 2 متر میاد جلو
    توپ رو با تکل یا شوت یا هد یا هر شکل دیگه که فکر کنی دفع میکنن میرسه به بازیکن خودشون
    فیفا گفته بود سبک بازیها شبیه تیمهای واقعیشون میشه
    نمیدونستم ویگان و نیوکاسل از بارسلون و رئال و منچستر تو دنیای واقعی سرترن اینم فهمیدیم
    کلا فیفا بد جور میره رو اعصاب

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    راستش نمیدونم به چیه این فیفا باید نازید
    پی اس که ر.......ده حالم از دیدنش و بازیش بهم میخوره بازم یازدش بهتر بود
    این فیفا از لخاظ گیم پلی و جذابیت عالیه و سالهای آینده مطمئنا بهتر هم میشه ولی نمیدونم این الایدر گذاشتن دیگه چه نوعیه
    به جای این مزخرفات همون درجه بازی بهتره تا آدم بتونه خودش رو محک بهتری بزنه
    سی پی یو که اینقدر مزخرف ساختن که نمیشه یه دونه هد زد بعد یه بازیکن کوتاه قامت میاد رو سر مرته زاکر آرسنال همچین هد میزنه که نگو
    توز تو سرعت از دفاع زاقارت تیم حریف نمیتونه جلو بزنه با اینکه یکی دو قدم جلوتره بازم بهش میرسن
    دفاعشون که وقتی تو زمینشون میرسی میبنی 5 یا 6 نفر ثابت و بی حرکت جلوی دروازه وایستادن و تا میای سمتوشون شبیه بابا لنگ دراز پاهاشون 2 متر میاد جلو
    توپ رو با تکل یا شوت یا هد یا هر شکل دیگه که فکر کنی دفع میکنن میرسه به بازیکن خودشون
    فیفا گفته بود سبک بازیها شبیه تیمهای واقعیشون میشه
    نمیدونستم ویگان و نیوکاسل از بارسلون و رئال و منچستر تو دنیای واقعی سرترن اینم فهمیدیم
    کلا فیفا بد جور میره رو اعصاب
    این تخیلات رو که بد جور داره . دیگه وقتی مارسلو که نفسش ته کشیده باشه به دنی الوز تازه نفس برسه چی میشه گفت ؟
    ولی من بعد اون اپدیت چند روز پیش نشده که روی لجندری ببازم . اینقدر حال دارم میکنم که نگو . اصلا شیوه بازیش خیلی بهم میسازه . گیم پلی همون قبلیه ولی یه کم شوت ها سخت تر شده ولی به راحتی میشه به پشت منطقه جریمه رسید فقط اخرش کار حضرت فیله . دفاع هم خیلی منطقی شده . بازیکن هام تو دفاع باهوش شدن .
    قبلا مثلا از سی پی یو 4 یا 5 تا میخوردم اما الان تا 3 تا بهش میزنم و گل کم میخورم و میبرم یا فوقش مساوی میشم . چقدر قبلا فحش میدادم به این فیفا اما الان هر اشتباهی که تو بازی میکنم از خودمه و دیگه از بازی نمیشه ایراد گرفت .

5. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

این تخیلات رو که بد جور داره . دیگه وقتی مارسلو که نفسش ته کشیده باشه به دنی الوز تازه نفس برسه چی میشه گفت ؟
    ولی من بعد اون اپدیت چند روز پیش نشده که روی لجندری ببازم . اینقدر حال دارم میکنم که نگو . اصلا شیوه بازیش خیلی بهم میسازه . گیم پلی همون قبلیه ولی یه کم شوت ها سخت تر شده ولی به راحتی میشه به پشت منطقه جریمه رسید فقط اخرش کار حضرت فیله . دفاع هم خیلی منطقی شده . بازیکن هام تو دفاع باهوش شدن .
    قبلا مثلا از سی پی یو 4 یا 5 تا میخوردم اما الان تا 3 تا بهش میزنم و گل کم میخورم و میبرم یا فوقش مساوی میشم . چقدر قبلا فحش میدادم به این فیفا اما الان هر اشتباهی که تو بازی میکنم از خودمه و دیگه از بازی نمیشه ایراد گرفت .
    اقا قضیه این آپدیت چیه؟ اگه کرک شدس یه لینک بهمون میدین؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

اقا قضیه این آپدیت چیه؟ اگه کرک شدس یه لینک بهمون میدین؟
    کسی جواب نمیده
    ما این پچ رو میخوایم

8. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اقا حرفمو پس میگیرم . Cpu هنوزم مثل قبل اگه بخواد ببره میبره . همین الان یه بازی زدم من بارسا سی پی یو هم ناپولی
    نیمه اول با 10 تا موقعیت گل واسه من و واسه ناپولی 1 موقعیت و با نتیجه 2-0 به نفع من تموم شد . تا دقیقه 80 من 2-0 جلو بودم که یه دفعه یارشون یه سانتر کرد خورد به پای پیکه گل شد . گل به خودی هم حساب نشد . بعد دوباره یه سانتر دیگه شد طرف کوتوله هم بود از رو سر پویول بلند شد سر زد تو دروازه . به همین راحتی بازی 2-2 شد . در حالی که من 18 موقعیت گل و ناپولی 5 موقعیت داشت .
    مساوی اخر زد تو حال بازیمون . ولی خیلی حال داد .
    راجع به پچ هم بگم که خود اریجین بازی رو اپدیت کرد . من قبل از اون بازیم بد بود . بازیکنام مثل ماست بودن . حریف الکی قوی بود و ... . ولی الان بهتر شده و خیلی بهتر بازی میکنم . یعنی بازی به دلم میشینه .
    من فکر میکنم این گل خوردن ها توی نیمه دوم از کم اومدن Stamina باشه . دفاع تاکتیکال خیلی از stamina بازیکن ها مخصوصا دفاع کم میکنه در حد 50 درصد تا دقیقه اخر . در حالی که حریف تا اخر بازی میبینی همش 30 درصد stamina اش میره . خیلی تاثیر داره . دقیقا تاکتیکش رو هم بر همین اساس ساخته . یعنی نیمه اول خسته ات میکنه تا نیمه دوم نفس کم بیاری . دقیقا تو نیمه دوم میبینیم که فرار ها یا پاس های تو عمق زمینی و هوایی بیشتر میشه . دقیقا چیزهایی که فقط دویدن و نفس میخواد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان مجبور شدم ویندوز عوض کنم حالا بازی رو که نصب کردم
    وارد بازی که میخواد بشه میره تو قسمت تمرینات و اونجا باید ضربدر بزنی تا شروع بشه یا بره
    ولی تا اینکار رو میکنم از بازی میپره بیرون چکار کنم؟

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بچه ها...
    بازیکن ها چرا اینقدر مثل ماست میخورن زمین؟؟انگاری پلاستیکی هستن...

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دریپل چطور باید زد؟
    اگه میشه نام دکمه رو ننویسید ، اون کاری که اون دکمه میکنه رو بنویسید چون من دکمه هام رو تغییر دادم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •