به نظر من هر سیستم عامل رو اگر بخوایم استفاده کنیم بهتره رو قطعاتی باشه که برای اون تهیه شده اگر هدف فقط تست هست که به صورت مجازی ...
به نظر من هر سیستم عامل رو اگر بخوایم استفاده کنیم بهتره رو قطعاتی باشه که برای اون تهیه شده اگر هدف فقط تست هست که به صورت مجازی ...
بستگی به نوع کرک داره .. و نوع هک داره ....
اگر اون سیستم عامل به درستی -- شده باشه مشکلی ایجاد نمیکنه ...
همون طور که گروه هایی هستن و سیستم عامل رو مینویسن و .. گروه هایی هم هستن که سیستم عامل رو -- می کنن ...
این فرضیه شما هم که میگین امکان داره به سیستم صدمه بزنه ...
خوب یک نرم افزار یا یک سیستم عاملی که بد برنامه نویسی شده باشه هم میتونه این صدمه رو بزنه ...
میدونید چرا میگم ممکنه صدمه بزنه ( یعنی نظرم اینه ؟ ) فرضا ویندوز !؟ کلا برای PC هست ، یعنی جوری ساخته شده از pc بهینه استفاده کنه حالا ک-رک شدنش تنها محدودیت ها رو بر میداره و اجازه استفاده میده ، فرضا بد کرک شده باشه و به سیستم صدمه بزنه . اما مک برا سیستم های Apple ساخته شده کلا به نظرم به pc صدمه میزنه چون قطعات رو جوری به کار میگیره که برای اون کار ساخته نشدن ، ه-ک شدنش هم تنها قابلیت نصب رو pc رو بهش اضافه میکنه ، ساختارش رو که تعویض نمیکنه !
سلام داداش منم منظورم همینه و کاملا تایید میکنم
Last edited by hosseingrami; 21-09-2011 at 12:24.
خوب ببین همین مثلا لبتاب مک بوک ایر رو در نظر بگیر همون سی پی یوی دوال کور اینتل رو داره و دیگر تجهیزات رو که لبتاب ها دارند رو به صورت عادی داره ولی تنها فرقش اینه که مال اپله و اپلم که انحصاری کلا فکر میکنمه خوب معلومه این رو فقط برا خودش قابل احرا میکنه.ولی این دلیل نمیشه که کلا قابل نصب باشه و یا نصب بشه ضرری بزنه.
اینا بیشتر نرم افزاری قلف دارن
آره اینم هست ...
هیچ نرم افزاری نمی تونه مشکل سخت افزاری ایجاد کنه . اگه می شد خیلی زودتر از شما ویروسا سیستمو می ترکوندن .
ولی نرم افزاری که با سخت افزار مچ نباشه به درستی نمی شه ازش کار کشید .
مثلا اگه mac os رو روی pc بریزی نه گرافیک داره ، نه صدا داره و .....
پس خودتونو تو دردسر نندازید .
ببخشین من زیاد وارد نیستم مبشه بگین تفاوت های ست افزاری اپل و ویندوز چیه؟
میشه سیستم ویندوز رو به مک تبدیل کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)