فقط این مسئله که میگید مالتی پلیر باز هست، میشه یه توضیح مختصر بدین چون من الان نمیدونم معنیش چیه و آیا مزیت محسوب میشه یا عیب.
وقتی مالتی پلیر باز باشه شما خیلی راحت میتونید پردازنده رو اورکلاک کنید.
این مادربوردا که گفتین قابلیت 4 رم و اورکلاکم دارن؟
بله.
میتونم نظرتون رو راجع به این موضوع بپرسم، به نظرتون قابلیت sli اینقدر ارزش داره یا به هزینش نمی ارزه و بهتره یه مادربورد دیگه بردارم که برام زیادم هزینه نشه چون میگم هزینه هم برام مهمه. ولی از طرفی هم مادربورد به نظرم باید یه مدل خوب و با پشتیبانی امکانات خوب بردارم به نظرتون حساس بودن رو مادربورد خوبه یا اینقدرا هم مهم نیست؟
بستگی داره که در آینده بخواید sli بکنید یا نه.اگه قصد این کار رو دارید خوب حتما باید الان یه مین که sli ساپورت کنه بخرین تا در آینده به مشکل نخورین.البته برای sli یه پاور قوی هم احتیاج دارید.ولی اگه قصد این کار رو ندارین میتونین مادربرد های ارزونتر مثل asrock p67 pro3 که 180 تومنه و امکانات خوبی هم داره بخرین.
قابلیت 4 رم خور بودن هم تو قیمت مادربورد زیاد تاثیر میذاره؟ میتونم هم ازتون خواهش کنم یه مادربورد با قابلیت اورکلاک(و بدون sli) بهم معرفی کنین؟ یکی که خودتونم میپسندینش و هم قابلیتها و هم قیمتش مناسب باشه. و آیا سایت ریویوی مادربوردم سراغ دارین؟
الان دیگه اکثر مادربرد ها 4 تا اسلات رم دارن و خیلی تو قیمت تاثیری نداره.
asrock p67 pro3=180
البته من پست قبلی یه مادربرد رو جا انداختم که sli ساپورت هست.
220=biostar TP67XE
سایت ریویو هم زیاده ولی بهترین ها اینا هستن.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
فعلا همینا تو ذهنم بود.
سوال آخرم این قیمتها که میگید معمولا تو شهرستانها هم میشه با این قیمتها خرید یا اگه تو شهرستانها قیمتها بیشتر میشن چقدر بیشتر معمولا؟
معمولا تو شهرستان از تهران گرونتره از 10 تومن به بالا هم متغیر هست که دیگه باید دید انصاف فروشنده چقدره!