یه سوال اساسی :
برای ما سال سومی ها که می خواهیم تابستون درس بخوانیم
.gif)
می تونه مفید باشه ؟
اینجا تاپیک هستش برای مشاوره کنکور می تونستید اونجا بپرسید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این سریال 100 رو تو تلویزیون دیدم و خیلی هم ازش اطلاع ندارم اما تجربه میگه این سوسول بازی ها!!! یعنی دی وی دی و این حرفا همش کشکه....کی مشینه پای تلویزیون پای حرف دبیر.....ما وقتی خوده دبیره جلومونه به حرفاش گوش نمیدیم چه برسه فیلمش رو ببینیم..... تازه این دی وی دی ها برای همه ی دانش آموز ها با هر سطحی یکسانه لذا ممکنه اصلا به بخش هایی ازش نیاز نداشته باشیم....
البته بعضی کتاب ها با خودشون یه دی وی دی دارن مثل شیمی مبتکران چون مولف کتاب خودش میدونه که داره با کی حرف میزنه این توصیه میشه اما این سریال 100 و 200 و این حرفا خیلی بعیده که بتون جای گزین درس خودن خودتون بشه.و...
البته میتونین بخرید و وقت هایی که حوصله ی درس ندارین ببینین اما اصلا جای گزین درس اصلی نمیشه....
اینا نظر من بود....
کاملا درسته این جور درس خوندن بدرد نمی خوره.تمام اینا از رو تجربه گفته میشه
باید خدمت M A M M U T عزیز عرض کنم که با نظرش کاملا مخالفم. کی گفته دی وی دی بگیری بشینی پاش درس رو یاد بگیری اسمش سوسول بازیه؟ سر کلاس خیلیلا به دلایل مختلف سر کلاس حوصله درس گوش دادن رو ندارن، حالا یا سر کلاس خوابشون مییاد یا اتفاق بدی براشون افتاده یا معلمه خوب نیست یا هر چیز دیگه. البته مخاطب 100 فقط این عده آدم ها نمی تونن باشن، بیشتر بچه ها با هر سطح علمی میتونن مخاطب این سریال باشن و سطح علمی خودشون رو ارتقا بدن
حالا مگه بده که این دی وی دی هارو داشته باشی و هر وقت که خودت دوست داشتی و حوصله کردی درس رو بشینی گوش بدی ؟ تازه بعضی جاهاشو ممکنه متوجه نشی که بعد میتونی بزنی عقب دوباره گوش بدی و بعدش یه کم روش فکر کنی و راحت تر درکش کنی، اما وقت کلاس اجازه این کارارو به آدم نمیده. البته سر کلاسم باید نهایت استفاده رو ببری و از اینا به عنوان کمک کننده استفاده کنی
من خودم امسال که کنکور دادم اگه این دی وی دی ها نبودن خیلی از تست هارو از دست میدادم، واقعا خیلی بم کمک کرد
برای هر کسی فرق می کنه.وقتی که می تونین رو این دی وی دی ها بزاریدو می تونید پول و وقتشو رو کتابای مفید بزارید مثل کتابای مبتکران