تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: سریال 100

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

معلومه که تصویریه!!!!
    قیمت هر فصلش متناسب با تعداد دی وی دی های اون فصل متغیره. مثلا فصل اولش اختصاصی دو دی دی و عمومی شامل یک دی وی دیه که قیمت عمومیش 2500 و قیمت اختصاصیش 3500 ولی مثلا فصل آخرش که فصل هشته اختصاصیش 5 DVD و عمومیش 3DVD هست که قیمت اختصاصیش 7000 و عمومی 5000

2. این کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

معلومه که تصویریه!!!!
    قیمت هر فصلش متناسب با تعداد دی وی دی های اون فصل متغیره. مثلا فصل اولش اختصاصی دو دی دی و عمومی شامل یک دی وی دیه که قیمت عمومیش 2500 و قیمت اختصاصیش 3500 ولی مثلا فصل آخرش که فصل هشته اختصاصیش 5 DVD و عمومیش 3DVD هست که قیمت اختصاصیش 7000 و عمومی 5000
    تصویری رو که فهمیدم!کلا یه چیزی پرسیدم

قیمتش هم نسبتا خوبه! بجای قهوه تلخ اینو میخریم از این به بعد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان شهر

پيش فرض

یه سوال اساسی :
    برای ما سال سومی ها که می خواهیم تابستون درس بخوانیم می تونه مفید باشه ؟

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من این سریال 100 رو تو تلویزیون دیدم و خیلی هم ازش اطلاع ندارم اما تجربه میگه این سوسول بازی ها!!! یعنی دی وی دی و این حرفا همش کشکه....کی مشینه پای تلویزیون پای حرف دبیر.....ما وقتی خوده دبیره جلومونه به حرفاش گوش نمیدیم چه برسه فیلمش رو ببینیم..... تازه این دی وی دی ها برای همه ی دانش آموز ها با هر سطحی یکسانه لذا ممکنه اصلا به بخش هایی ازش نیاز نداشته باشیم....
    البته بعضی کتاب ها با خودشون یه دی وی دی دارن مثل شیمی مبتکران چون مولف کتاب خودش میدونه که داره با کی حرف میزنه این توصیه میشه اما این سریال 100 و 200 و این حرفا خیلی بعیده که بتون جای گزین درس خودن خودتون بشه.و...
    البته میتونین بخرید و وقت هایی که حوصله ی درس ندارین ببینین اما اصلا جای گزین درس اصلی نمیشه....
    اینا نظر من بود....

6. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

باید خدمت M A M M U T عزیز عرض کنم که با نظرش کاملا مخالفم. کی گفته دی وی دی بگیری بشینی پاش درس رو یاد بگیری اسمش سوسول بازیه؟ سر کلاس خیلیلا به دلایل مختلف سر کلاس حوصله درس گوش دادن رو ندارن، حالا یا سر کلاس خوابشون مییاد یا اتفاق بدی براشون افتاده یا معلمه خوب نیست یا هر چیز دیگه. البته مخاطب 100 فقط این عده آدم ها نمی تونن باشن، بیشتر بچه ها با هر سطح علمی میتونن مخاطب این سریال باشن و سطح علمی خودشون رو ارتقا بدن
    حالا مگه بده که این دی وی دی هارو داشته باشی و هر وقت که خودت دوست داشتی و حوصله کردی درس رو بشینی گوش بدی ؟ تازه بعضی جاهاشو ممکنه متوجه نشی که بعد میتونی بزنی عقب دوباره گوش بدی و بعدش یه کم روش فکر کنی و راحت تر درکش کنی، اما وقت کلاس اجازه این کارارو به آدم نمیده. البته سر کلاسم باید نهایت استفاده رو ببری و از اینا به عنوان کمک کننده استفاده کنی
    من خودم امسال که کنکور دادم اگه این دی وی دی ها نبودن خیلی از تست هارو از دست میدادم، واقعا خیلی بم کمک کرد

8. 2 کاربر از peidayepenhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

من امسال 3 قسمت اول این سریال رو دیدم... واسه جمع بندی کنکور مناسب نبود اکثر درساش... نحوه پخش و زمان پخش هم افتضاح..... ما کامل پول رو دادیم... هنوز نصفش نرسیده... کلاه برداری محض بود....
    اما تدریساشون بدک نبود... مشه به عنوان مکمل دانش آموزای سومی تو تابستون ازش استفاده کرد....

10. این کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یه سوال اساسی :
    برای ما سال سومی ها که می خواهیم تابستون درس بخوانیم می تونه مفید باشه ؟
    اینجا تاپیک هستش برای مشاوره کنکور می تونستید اونجا بپرسید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من این سریال 100 رو تو تلویزیون دیدم و خیلی هم ازش اطلاع ندارم اما تجربه میگه این سوسول بازی ها!!! یعنی دی وی دی و این حرفا همش کشکه....کی مشینه پای تلویزیون پای حرف دبیر.....ما وقتی خوده دبیره جلومونه به حرفاش گوش نمیدیم چه برسه فیلمش رو ببینیم..... تازه این دی وی دی ها برای همه ی دانش آموز ها با هر سطحی یکسانه لذا ممکنه اصلا به بخش هایی ازش نیاز نداشته باشیم....
    البته بعضی کتاب ها با خودشون یه دی وی دی دارن مثل شیمی مبتکران چون مولف کتاب خودش میدونه که داره با کی حرف میزنه این توصیه میشه اما این سریال 100 و 200 و این حرفا خیلی بعیده که بتون جای گزین درس خودن خودتون بشه.و...
    البته میتونین بخرید و وقت هایی که حوصله ی درس ندارین ببینین اما اصلا جای گزین درس اصلی نمیشه....
    اینا نظر من بود....
    کاملا درسته این جور درس خوندن بدرد نمی خوره.تمام اینا از رو تجربه گفته میشه
    باید خدمت M A M M U T عزیز عرض کنم که با نظرش کاملا مخالفم. کی گفته دی وی دی بگیری بشینی پاش درس رو یاد بگیری اسمش سوسول بازیه؟ سر کلاس خیلیلا به دلایل مختلف سر کلاس حوصله درس گوش دادن رو ندارن، حالا یا سر کلاس خوابشون مییاد یا اتفاق بدی براشون افتاده یا معلمه خوب نیست یا هر چیز دیگه. البته مخاطب 100 فقط این عده آدم ها نمی تونن باشن، بیشتر بچه ها با هر سطح علمی میتونن مخاطب این سریال باشن و سطح علمی خودشون رو ارتقا بدن
    حالا مگه بده که این دی وی دی هارو داشته باشی و هر وقت که خودت دوست داشتی و حوصله کردی درس رو بشینی گوش بدی ؟ تازه بعضی جاهاشو ممکنه متوجه نشی که بعد میتونی بزنی عقب دوباره گوش بدی و بعدش یه کم روش فکر کنی و راحت تر درکش کنی، اما وقت کلاس اجازه این کارارو به آدم نمیده. البته سر کلاسم باید نهایت استفاده رو ببری و از اینا به عنوان کمک کننده استفاده کنی
    من خودم امسال که کنکور دادم اگه این دی وی دی ها نبودن خیلی از تست هارو از دست میدادم، واقعا خیلی بم کمک کرد
    برای هر کسی فرق می کنه.وقتی که می تونین رو این دی وی دی ها بزاریدو می تونید پول و وقتشو رو کتابای مفید بزارید مثل کتابای مبتکران

12. 2 کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام اگر کسی خواست تا قسمت 4 دارم هم عمومی و هم تخصصی ریاضی و فیزیک را با قیمتی مناسب می فروشم بعضی از دی وی دی ها به دلیل کمبود وقت حتی ندیدم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •