تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 33 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 329

نام تاپيک: حیوانات خانگی

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من توصیه میکنم یه گربه بی سرپرست خیابونی رو بیارید پرشین ها ارزش ندارن
    همینا رو کمی برسید ببریدش دامپزشک واکسن بزنن از هزار تا پرشین با نمکترن من تا حالا 10 15 تا داشتم همشونم کلی باهام موندن

2. 5 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من تصمیممو گرفتم برای گرفتن گربه !

فقط به نظر شما خریدن این گربه های پرشین گرون قیمت ( 600-700 تومن ) بهتره یا گرفتن سرپرستی یکی از این گربه ها که معمولاً میگن خیابونی ؟! ( البته پول هم ندارم بدم گربه از لحاظ سلامت و ایناش میگم ! )
    منم موافقم گربه های خیابونی که بهشون برسی هر چقد زشت باشن بازم ناز میشن

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

گربه من قهر کرده رفته چی کار کنم برگرده؟

4. این کاربر از shabnam1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

اره شنيدم پرشين ها خيلي لوس ان و شيطون نيستن ! گربه بازيگوشش خوبه
    بعد زياد كثيف كاري نداره ؟ چون نميشه ٢٤ ساعته تو حياط نگه دارم اكثرا بايد تو اتاق باشه و چند وساعتم ببرم تو كوچه بگرده :دي

به نظر شما اگه بچه گربه باشه خوبه يا بزرگ باشه ؟! چند ماهه باشه خوبه ؟! ( خيلي كوچيك نميخوام كه سخت باشه نگه داريش در حدي كه رو پاي خودش باشه و مادر نخواد ديگه )
    اول خواستم ايگوانا بگيرم اما ديدم خيلي سخته نگه داريش و يه جورايي ترسناكه ! :دي اما گربه خوبه !

Sent from my iPod touch using Tapatalk .

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بچه گربه های توی پارک رو اگه آدم به سرپرستی قبول کنه خیلی بهتره هم یه کار ثواب کرده هم گربه های بهتری از آب درمیان
    پرشین ها بچه سوسول هستن اگخ ویتامین دی و کلیسیمشون رو ندی از بالای مبل بیافت رو فرش دست و پاشون میشکنه
    گربه های خوشگل ( مخصوصا رنگ سیاه و سفید ناحالص ) به شرط اینکه کم سن باشه بیارین و مرتب بهش برسین و تمیز نگش دارین مطمعن باشین خیلی از این نونور های پرشین بهتر هست

7. 5 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تصمیممو گرفتم برای گرفتن گربه !

فقط به نظر شما خریدن این گربه های پرشین گرون قیمت ( 600-700 تومن ) بهتره یا گرفتن سرپرستی یکی از این گربه ها که معمولاً میگن خیابونی ؟! ( البته پول هم ندارم بدم گربه از لحاظ سلامت و ایناش میگم ! )
    من از بدو تولد با گربه بزرگ شدم هیچ کدوم هم نه واکسن زده بودن نه چیزی بعضی وقتا از دیوار هم گربه میاد پایین تا حالا هم چیزی نشدم .

9. 2 کاربر از faded بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amin-Nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام
    گربه خیابونی رو از کجا بگیرم ؟
    تو خیابون که گربه سر جاش نمیشینه که من برم بگیرمش

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام
    گربه خیابونی رو از کجا بگیرم ؟
    تو خیابون که گربه سر جاش نمیشینه که من برم بگیرمش
    گربه ای که میارین باید سنش پایین باشه سعی کنین فصل بهار برین جایی که گربه هاش زیاد هستن و یه لونه شناسایی کنین و یه بچه ازش کش برین من بچه که بودم زیاد این کارو کردم
    فقط باید دستکش باغبانی دستت کنی که هم خودش و هم مادرش وحشی هستن در اینگونه موارد

12. 2 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

عمو محسن از شما انتظار نداشتم.دوست عزیز هیچ وقت این کارو نکن.اولا بچه ها تا زمانی که سیر میخورند نباید از مادر گرفته بشوند.دوما یه سری به انجمن های حمایت از حیوانات یا سایت های اونها بزنید اونجا هر شهری که باشید گربه واسه واگذاری هست.توی نت هم سرچ کنید گربه یا سگ یا ... واگذاری پیدا میشه

14. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

ملا جون اولا عرض کنم که بچه گربه هایی که توی ایجور آشیانه ها هستن 50%شون تلف میشن و اصلا بزرگ نمیشن
    ثانیا کجاش نقض حقوق حیوانات هست وقتی گربه رو میبری تو ناز و نعمت بزرگش میکنی و همیشه هم با خودت میبریش توی پارک و خیابون .
    چه اشکالی داره گربه به جای آشغال ها که اینروزا دیگه همشون الوده و شیمیایی هستن ؛ غذای مناسب بخوره و زمستون ها مشکل تغذیه نداشته باشه و از سرما هم تلف نشه ؟

16. 2 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

گربه ای که میارین باید سنش پایین باشه سعی کنین فصل بهار برین جایی که گربه هاش زیاد هستن و یه لونه شناسایی کنین و یه بچه ازش کش برین من بچه که بودم زیاد این کارو کردم
    فقط باید دستکش باغبانی دستت کنی که هم خودش و هم مادرش وحشی هستن در اینگونه موارد
    عمو محسن از شما انتظار نداشتم.دوست عزیز هیچ وقت این کارو نکن.اولا بچه ها تا زمانی که سیر میخورند نباید از مادر گرفته بشوند.دوما یه سری به انجمن های حمایت از حیوانات یا سایت های اونها بزنید اونجا هر شهری که باشید گربه واسه واگذاری هست.توی نت هم سرچ کنید گربه یا سگ یا ... واگذاری پیدا میشه
    بهتره که اگر می خواید همچین کاری کنید 1 ماه از سن بچه گذشته باشه - اینطوری میتونید خودتون هم بهش شیر بدید .
    مشکل زیادی نداره فقط همین که شاید چند هفته بیشتر با مادرش باشه بعدش راهش رو جدا می کنه و میره پی زندگیش ولی اینکه خیلی زود بگیرید امکان زیاد مشکلاتی براش به وجود میاد.

18. 2 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •