با سلام خدمت دوستان ....
قبل از هر چیــز جا داره از دوستان خوبم ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر راهنماییهای مفیدشون تشکر کنم ... این مدت خیلی زحمتشون دادم
حقیقتا قصد خرید سیستم دارم تا 800 تومن!
1- یه دونه پاور Thermaltake TR-52 دارم(عکسش رو ضمیمه میکنم براتون ببینید! )
2- یه کارت گرافیک NX6600 MSI 256MB هم دارم! (عکسش رو میذارم ببینن دوستان! )
3- موس و کیبرد وایرلس هم دارم !
یه کیس نسبتا ارزون از Green هست به نام Magnume2 ! که پاور پایینش نصب میشه و سیمها همه از پشت وصل میشه ! قیمت گرفتم امروز 48 تومن هست تو بازار!
قطعاتی که مورد نیازمه ، باید با 750 تومن جور بشه! چون 50 تومن میره بابت کیس گیرین
لطفا مادربردی معرفی کنید که برند معروفی باشه و گارانتی اصلی داشته باشه در ایران و اذیتم نکنه !
مادر بردش ترجیحا یه گرافیک 512 آنبرد داشته باشه که قوی تر از اونی باشه که خودم دارم!
من اصلا و اصلا اهل بازی و اوور کلاک و اینجور برنامه ها نیستم سیستم فقط برای کارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و ایندیزاین و کارهای خونگی مثل اینترنت و تایپ و اینها هستشفیلم هم میبینم اگر وقت کنم!
اکثر دوستان به من پیشنهاد میکنن که از CPU های INTEL استفاده کنم! و میگن عمرش از AMD بیشتر هست و اینا .... ولی من دنبال چیزی هستم که کارم رو راه بندازه و تا 4-5 ســال دســــت بهش نزنم!
قطعاتی که نیاز دارم :
مانیتور (ترجیحا 22 اینچ) یه چیزی که قیمتش خوب باشه! یه مدل LG دیدم 206 تومن بود! تو اون مایه ها!
مادربرد که توضیحات دادم راجع بهش !
رم ( حداقل چهار گیگ باشه! بعدا هم میخوام 4 گیگ اضافه کنم!)
هارد ( حتما 1 ترا بایت )
یه کارت شبکه بیسیم هم میخوام که سرعتش خوب باشه ! چون مودمم Wifi هست و اونطرف خونه هستش!
Cpu هم که بحث شد راجع بهش
ان شاالله که چیزی از قلم نیفتاده باشه!
تا فردا شب فرصت دارم ... پس فردا به یاری پروردگار راهی بازار میشم ....
ویرایش: دی وی دی رایتر و دی وی دی رام از واجبات نیست! فعلا نیازی ندارم!

مشاوره خرید سیستم تا 800هزار تومان
 مشاوره خرید سیستم تا 800هزار تومان
				.gif)
.gif)
.gif)

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول 

.gif)

.gif) فرقی نداره چه مارکی بگیری
 فرقی نداره چه مارکی بگیری

نوشته شده توسط mersoft
 نوشته شده توسط mersoft