تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: رونالدینیو: محال است از بازی کردن در فلامنگو ناراضی باشی

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

به نظر من رفتاری که باهاش شد باعث این شد که خراب بشه ! رونالدینیو بازیکن احساسی ای هست !
    منم قبولش داشتم ! هم دوسش داشتم مقداری !
    دقیقا.بعد از جام 2006 و رفتار ریکارد و نخست وزیر وقت برزیل رانی لج کردو بیخیال فوتبال شد.
    کل دنیا باید از این دو نفر باید متنفر باشن که تک اعجوبه فوتبالو به اون وضعیت از بین بردن.به خاطر خودخواهیشون.

2. 3 کاربر از vahid0801 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

البته دوستان اينكه گاهي اوقات يه سري مربي ها باعث لطمه خوردن بازيكن ها ميشن اين رو من قبول دارم ... يه نمونه ي ديگش هم آنجلوتي و نيمكت نشين كردن ريوالدو ...

اما مورد ديگه براي افت يك بازيكن كه خيلي مهمتر هست فاكتوريه به اسم انگيزه ! ... بله وقتي يه بازيكن تو فوتبال به هر چيزي كه مي خواد ميرسه ديگه مسلما اون تلاشي رو كه قبلا داشته انجام نميده و بازيش افت ميكنه ...

خب شما براي مثال رونالدينيو رو در نظر بگيريد ... سال 2002 با برزيل قهرمان جهان شد ... تو بارسلونا چند تا جام رو بردش با تيم ... از جمله ليگ قهرمانان ... بازيكن اروپا و جهان شدش ... خب حالا اين بازيكن ديگه چه افختاري رو مي خواد كسب كنه كه انگيزه داشته باشه... يا باز ميشه رونالدو و ريوالدو و حتي رود گوليت و حتي رونالد كومان رو هم در نظر گرفت

اصطلاحا اشباع ميشه ... فهميدن اين شرايط براي غير فوتباليست ها كه تو اون وضعيت نيستن شايد كمي مشكل باشه ... اما رود گوليت ( Ruud Gullit) كاپيتان سابق تيم ملي هلند و بازيكن افسانه اي ميلان ... نبود انگيزه رو مهمترين فاكتور افت يك بازيكن ميدونه. وقتي كسي عنواني رو نداره پس بنابر اين براي بدست آوردنش تمام تلاشش رو ميكنه ... اما كسي كه همه ي عنوان ها رو داره قطعا تلاشش نسبت به سال هاي ابتدايي فوتبالش خيلي كمتر ميشه ... اين مورد حتي تو دعوت شدن به تيم ملي هم صدق ميكنه.

اما در كل اين رو هم بگم كه دلايل افت و افول يك بازيكن به جز انگيزه موارد ديگه اي هم هست ... و اينكه هر پستي در فوتبال يه سني رو براي روي اوج بودن و بعد افت كردن داره ...

مثلا براي مهاجمين اينطور هستش كه بهترين سال هاي فوتبالي يك مهاجم بين 26 تا 29 سال خواهد بود ... دليلش هم اينه كه قبل از 26 مهاجم تجربه ي خيلي زيادي نداره و بعد از حدود 30 هم ديگه اون توان لازم رو نداره ... براي مثال ميتونيد رونالدوي سال 2002 رو در نظر بگيريد در اوج دوران فوتبالش ... يا 2-3 فصل اخير ابراهيموويچ هم مثال خوبي هست و يا Thiery Henry بازيكن سابق آرسنال كه دوران اوجش دقيقا قبل از اومدنش به بارسا بود و اون حركات زيبا و سرعتي و تكنيكيش رو همه به ياد داريم.

پس به جز انگيزه در هر پستي از فوتبال سن هم مهم هستش.

پ.ن: اين حرف من كلي بود و نه فقط مربوط به رونالدينيو ... و اين رو هم در نظر بگيريد كه هميشه استثناهايي هم وجود دارن براي اين موارد.
    Last edited by Hamid Hamid; 27-06-2011 at 14:25.

4. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته یک استثنا هم هست
    مالدینی هم خیلی وقت پیش به هر چیزی که میخواست در عرصه ورزش فوتبال رسیده بود...یعنی دهه اواخر دهه هشتاد و اوایل دهه 90 همه چیز داشت
    قهرمانی در لیگ ایتالیا - لیگ قهرمانا - جام حذفی - سوپرکاپ و ....
    ولی با این حال به نظر من عملکردش همچنان شگفت انگیز بود و توی سال های آخر حضورش هم با انگیزه بود
    توی همه بازی های میلان که از شبکه سه پخش میشد همه گزارشگران از عملکرد و انگیزه فوق العاده اون تمجید میکردن
    به قول فردوسی پور مالدینی تمام ناشدنی است

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا.بعد از جام 2006 و رفتار ریکارد و نخست وزیر وقت برزیل رانی لج کردو بیخیال فوتبال شد.
    کل دنیا باید از این دو نفر باید متنفر باشن که تک اعجوبه فوتبالو به اون وضعیت از بین بردن.به خاطر خودخواهیشون.
    دقیقا همینطوره
    ولی من فکر میکنم مردم برزیل هم همچین بی تقصیر نیستن اگه یادتون باشه بعد از حذف شدن برزیل از جام جهانی 2006 مجسمه رونالدینیو رو تو برزیل خراب کردن و طوری رفتار کردن که انگار رونالدینیو مقصر اصلی حذف شدن تیم ملی کشورشون بود. بعد از اون قضیه افت وحشتناک رونالدینیو شروع شد تا اینکه از بارسلونا جدا شد و اومد میلان و در نهایت فلامینگو.
    همون حاشیه هایی که تو اون زمان واسش درست کردن روی روحیه رونالدینیو تاثیر خیلی بدی گذاشت.
    کلا این بازیکن رو به این متهم میکردن که برای تیم ملی خوب بازی نمیکنه اما به نظر من اصلا اینطور نبود.تو جام جهانی 2002 رونالدینیو سنگ تموم گذشت مخصوصا اون گل به یاد ماندنی که به تیم انگلیس زد.

8. 2 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •