تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 39 اولاول 12345678915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 382

نام تاپيک: Resident Evil: Operation Raccoon City

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در نمایشگاه E3 امسال باید شاهد حضور یکی دیگه از سری بازی های پرطرفدار قدیمی Resident Evil با عنوان "عملیات در شهر راکون" باشیم.
    در این نسخه زیبا که در زمان Resident Evil 2 اتفاق میفته، بازی با نسخه های قدیمی تفاوت زیاد داره و اون تفاوت که میتونه خیلی محبوبش کنه "بازی چند نفره" تا 4نفر هستش.
    شخصیت های قابلیت بازی کردن، Vector, Spectre, Beltway و Bertha هستند که هرکدوم مهارته ای خودشون رو دارن.
    محبوب ترین شخصیت، یعنی Leon S.Kennedy هم در این نسخه حضور داره ولی با نکته ای مبهم که باید بازی رو انجام داد تا بهش پی برد:
    کد:
    کد:
    توی لینک اول جزئیات بیشتر میتونید دمو رو ببینید.
    منبع: incgames
    جزئیات بیشتر:
    کد:
    کد:
    Last edited by resident; 02-06-2011 at 18:12.

2. 4 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض معرفی شخصیت های بازی با عکس

شخصیت های این نسخه از بازی تا الان 5نفر هستن، Spectre، Vector، Beltway، Berta و Leon.

Leon S. Kennedy:
    معروفترین و محبوب ترین شخصیت بازی.

اطلاعات بیشتر Leon S. Kennedy در ویکی:
    کد:
    چهار شخصیت جدید نقاب دار که از طرف Umbrella Corporation اومدن و هدفشون نابود کردن لیون هستش تا الان و احتمالا تمام کردن بازی مشخص نخواهد شد دقیقا کی هستن و اینکه آیا پشت این نقاب ها چهره آشنایی هم هست یا نه.

Spectre:
    به معنای شبه.

Vector:
    که احتمالا به معنای رهبر منظور بوده.

Beltway:
    من معنای خاصی واسش نمیدونم اما فک میکنم شخصیتش باید کماندوی جلودار باشه، کسی که عملیات نظامی رو انجام میده.

Berta:
    به معنای روشن.

توی این صحنه از تریلر شخصیت Bertha کاملا مشخص میشه که یک زن هستش. و احتمالا دلیل نامگذاری به نام Bertha (که به معنی روشن هستش) هم، زن بودنش هست.
    Last edited by resident; 12-06-2011 at 20:54.

4. 8 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اینا دیگه کین باو !! خودشونو مسخره کردن !! همون لیون خودمون زامبی بشه خون اینارو بمکه قابل تحمل تره تا بازی با این ها
    .
    نمیدونم چرا فک میکنم اینا ماسک هاشونو( ) بردارن همون شخصیت های مهم رزیدنت های قبلین مثلا اونی که زنه جیل خودمونه ... هیکل و رنگ مو هاش که شبیه خودشه هرچند میدونم خیال پردازیه
    Last edited by SA.JJ.AD; 03-06-2011 at 14:03.

6. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من فکر میکنم حدس هایی که میزنم در مورداین شخصیت ها یه جورایی درست از اب در بیاد...
    دوستانی که اویل 2 رو بازی کرده بودن اگر یادتون باشه در سانس لیون که بودیم ADA و در سانس کلیر که بودیم زن دکتر برکلین بود که ماجرای دزدیده شدن مدارک و اسناد و یک چمدان حاوی ویروس رو تعریف میکنن
    دقت کرده باشین و یادتون مونده باشه یه گروه ماسک دار بودن که تو یک کات سانس نشونشون میده و دکتر یک امپول رو به خودش میزنه و تبدیل به یک موجود برتری میشه....من شکم به اونا رفته امکان داره اونا یا جز گروه ما بودن که به اونجا حمله کردن یا خود ما بودیم یعن یهمین 4 نفر..چون یکی از اعضای گروه زنده میمونه حتی قرار بود در قسمت 5 اولیل نیز اون اعضای زنده مونده تو یک صحنه ای نشون داده بشه که در اخرین لحظات تایید نشد ......امکان داره که اگر سیر داستانی رو خوب پیش بگیرن ما با شری هم روبرو بشیم که خودم امکانشو صفر میبینم

8. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینا دیگه کین باو !! خودشونو مسخره کردن !! همون لیون خودمون زامبی بشه خون اینارو بمکه قابل تحمل تره تا بازی با این ها
    .
    نمیدونم چرا فک میکنم اینا ماسک هاشونو( ) بردارن همون شخصیت های مهم رزیدنت های قبلین مثلا اونی که زنه جیل خودمونه ... هیکل و رنگ مو هاش که شبیه خودشه هرچند میدونم خیال پردازیه
    توی این چند سال Resident Evil بازی کردن، دیگه سبک کار، کمی دستمون اومده، این حرفی هم که شما میزنی شاید باورش سخت باشه اما میتونه اتفاق بیفته، از شینجی میکامی هیچی بعید نیست

من فکر میکنم حدس هایی که میزنم در مورداین شخصیت ها یه جورایی درست از اب در بیاد...
    دوستانی که اویل 2 رو بازی کرده بودن اگر یادتون باشه در سانس لیون که بودیم ADA و در سانس کلیر که بودیم زن دکتر برکلین بود که ماجرای دزدیده شدن مدارک و اسناد و یک چمدان حاوی ویروس رو تعریف میکنن
    دقت کرده باشین و یادتون مونده باشه یه گروه ماسک دار بودن که تو یک کات سانس نشونشون میده و دکتر یک امپول رو به خودش میزنه و تبدیل به یک موجود برتری میشه....من شکم به اونا رفته امکان داره اونا یا جز گروه ما بودن که به اونجا حمله کردن یا خود ما بودیم یعن یهمین 4 نفر..چون یکی از اعضای گروه زنده میمونه حتی قرار بود در قسمت 5 اولیل نیز اون اعضای زنده مونده تو یک صحنه ای نشون داده بشه که در اخرین لحظات تایید نشد ......امکان داره که اگر سیر داستانی رو خوب پیش بگیرن ما با شری هم روبرو بشیم که خودم امکانشو صفر میبینم
    اتفاقی که گفتی، یه جورایی پراکنده توی ذهنم اومد، آخرین بار 4 سال پیش بازی کردم، دقیق خاطرم نیست.
    اینکه اینا کی هستن و... جالبه و فکر آدمو مشغول میکنه اما دارم به آینده فکر میکنم، اینکه آیا ممکنه در ادامه توی یه نسخه ای خیلی از اتفاقات ربطشون به همدیگه معلوم بشه و در واقع مکمل تمام نسخه های قبلی باشه؟ باید منتظر موند
    Last edited by resident; 03-06-2011 at 15:03.

10. 3 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان من چند وقت پیش تریلر این بازی رو دیدم .
    آخرشم نشون داد که لیون رو میکشن .
    خب اگه اینطوری باشه که اصلا داستان جور در نمیاد !
    کسی اطلاعات بیشتری داره ؟

12. 2 کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مطمئنید که در بازی ما در نقش این 4 شخصیت باید بازی رو به جلو ببریم!؟اصلآ منبع درست درمونی اینو تأیید کرده!؟
    من که میگم تو بازی اوایلش با لیان هستیم.هیچ سازنده ای نمیاد شخصیت نقش اول و محبوبش تو دنیای بزرگ گیم رو از بین ببره..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من چند وقت پیش تریلر این بازی رو دیدم .
    آخرشم نشون داد که لیون رو میکشن .
    خب اگه اینطوری باشه که اصلا داستان جور در نمیاد !
    کسی اطلاعات بیشتری داره ؟
    نشون دادن، اما میدونی که نمیمیره! مگه کراوزر نبود؟ مگه ada نبود که یهو جیم فنگ شد و یهو اومد! که هوزم معلوم نیست واسه کی کار میکرد! این بازی و دساتانش معماهای زیادی داره. واسه همین توی پست های قبلی هم گفتم یعنی ممکنه شینجی میکامی یه نسخه ای که تمام اینا رو بهم ربط بده داشته باشه؟! بعید نیست

مطمئنید که در بازی ما در نقش این 4 شخصیت باید بازی رو به جلو ببریم!؟اصلآ منبع درست درمونی اینو تأیید کرده!؟
    من که میگم تو بازی اوایلش با لیان هستیم.هیچ سازنده ای نمیاد شخصیت نقش اول و محبوبش تو دنیای بزرگ گیم رو از بین ببره..
    تقریبا بلی چون توی تضویحات گفته که بازی رو 4 نفره میشه بازی کرد! و اینکه حالا مقابل محبوبترین شخصیت بازی باشیم باید متفاوت و جالب باشه
    البته ممکنه بازی جوری باشه که همزمان دو طرف رو بازی کنیم. و یا ممکنه بار اول همون طرف آمبرلا (4نفر جدید) باشیم و از دفعه بعد داستان لیون آزاد بشه و داستان اون رو بریم، مثل رزیدنت اویل 4

15. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

وحید 2 تا گیم پلی تریلر هم از بازی اومده که نشون میده جای این 4 تا هستیم.....
    این Bertha روی یکی از زامبی ها کمبو اجرا کرد! توی یکی از تریلر ها هم نشون میده با یه سری سرباز درحال مبارز بودن.........
    امکان تیراندازی در حین راه رفت هم وجود داره............
    +
    توی یه تریلر دیگه(CG بود)نشون میداد 2 نفر دارن فرار میکنن و این 4 تا دنبالشون هستن.اسپکتر یکیشون رو زد و این طرفی که تیر خورد افتاد زمین اون یکی داشت میدوید از بقل یدونه از این مین لیزری ها(!)رد شد و منفجر شد.برتا اومد اون شخصی که تیر خورده بود رو با یه شمشیر بزنه که طرف جاخالی داد و فرار کرد...........
    به نظر من اینی که تیر خورد همون لیون ـه.پشت لباسش هم نوشته بود R.P.D.....نظر شما چیه؟!
    Last edited by Leon-117; 08-06-2011 at 13:14.

17. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید 2 تا گیم پلی تریلر هم از بازی اومده که نشون میده جای این 4 تا هستیم.....
    این Bertha روی یکی از زامبی ها کمبو اجرا کرد! توی یکی از تریلر ها هم نشون میده با یه سری سرباز درحال مبارز بودن.........
    امکان تیراندازی در حین راه رفت هم وجود داره............
    +
    توی یه تریلر دیگه(CG بود)نشون میداد 2 نفر دارن فرار میکنن و این 4 تا دنبالشون هستن.اسپکتر یکیشون رو زد و این طرفی که تیر خورد افتاد زمین اون یکی داشت میدوید از بقل یدونه از این مین لیزری ها(!)رد شد و منفجر شد.برتا اومد اون شخصی که تیر خورده بود رو با یه شمشیر بزنه که طرف جاخالی داد و فرار کرد...........
    به نظر من اینی که تیر خورد همون لیون ـه.پشت لباسش هم نوشته بود R.P.D.....نظر شما چیه؟!
    لینک این تریلرها رو اینجا هم قرار بده خب!!

19. این کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •