تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 64

نام تاپيک: مساله اين است : PC يا سيستمهاي صوتي تصويري

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسپیکرهای Altec Lansing رو امتحان کنید ، بی نظیره !

سلام
    به نظر من دوستان اگر ميخواهند از اين سيتمهاي كامپيوتري براي اينكه دسترسي به فيلم اورجينال ندارن،استفاده نمايند،بهتره يه A/V Receiver خوب به همراه يه ست بلندگوي مناسب تهيه نمايند تا حد اكثر لذت از افكتهاي موجود در فيلمها خصوصا افكتهاي DTS رو برده باشن.
    اين بلنگوئي كه شما معرفي خوبه ولي اگر بخواهيد فيلم رو روي LCD يا LED بزرگ ببينيد زياد مناسب نيست
    مثلا يه همچين چيزي كه قيمت بسيار مناسبي داره،البته فقط اسپيكرهاش منظورمه:
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/jebeli/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG]
    Last edited by hamidR15; 17-04-2010 at 14:20.

2. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

سلام دوستان کلا به این چیزی که شما میخواین میگن :
    htpc
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اصولا هم لازم نیست روش وین نصب بشه میتونید از یه مدیا سنتر قوی هم استفاده کنید...
    براشون یسری کیس های خوشکل مشکل هم وجود داره که کوچیکند...

4. این کاربر از Javad_Ed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خب باز هم از مزيت PC براتون بگم.

يكي ديگه از خوبيهايي كه PC داره اينه كه شما ميتونيد كارت --- بخريد و با برنامه ProgDVB شبكه هاي اجنبي رو راحت باهش ببنيد ، كارتي ها رو باز كنيد ، فيلمها و سريالها رو در هارد ضبط كنيد.

خداييش PC خيلي حالش بيشتر از سيستمهاي صوتي تصويريه.

6. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

خب باز هم از مزيت PC براتون بگم.

يكي ديگه از خوبيهايي كه PC داره اينه كه شما ميتونيد كارت --- بخريد و با برنامه ProgDVB شبكه هاي اجنبي رو راحت باهش ببنيد ، كارتي ها رو باز كنيد ، فيلمها و سريالها رو در هارد ضبط كنيد.

خداييش PC خيلي حالش بيشتر از سيستمهاي صوتي تصويريه.
    اين يكي رو موافقم چون همين كار رو دارم انجام ميدم و واقعا لذت داره بشيني شبكه هاي فول اچ دي ببيني واز شبكه هاي مثل mtv hd با فرمت ts ركورد كني با كارت

8. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها بهتر نیست روی قطعاتی که الان میشه با صرف هزینه کم تهیه کرد بحث کنیم و فناوری هایی که تو این زمینه هست؟
    و همچنین روی نرم افزار هایی که میشه روی این سیستم ها برای نصب انتخاب کرد؟

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها بهتر نیست روی قطعاتی که الان میشه با صرف هزینه کم تهیه کرد بحث کنیم و فناوری هایی که تو این زمینه هست؟
    و همچنین روی نرم افزار هایی که میشه روی این سیستم ها برای نصب انتخاب کرد؟
    چند صفحه قبل يه سيستم مبتني بر AMD رو نوشتم كه براي كار مولتي مديا و پخش فيلمهاي سنگين بسيار عالي عمل ميكنه و قيمت بسيار خوبي هم داره. ( البته دقت كنيد كه قيمتهاي اون پستي كه دادم حتي پايين تر هم اومده )

از نظر نرم افزاري هم من چندتا پلير رو توي ال سي دي تست گرفتم. كيفيت Power DVD 9 بهتر از بقيه بود و پيشنهاد ميكنم براي پخش DVD و بلوري و .... از اين نرم افزار استفاده كنين.

11. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

می گم این تاپیک جاش تو زیر بخش پخش کننده های صوتی تصویری نیست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    ممکنه انتخاب هایی رو که واسه خریداسپیکر واسه یه HTPC برای ایجاد یک سینمای خانگی رو با ذکر قیمت بفرمایید؟؟

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    حیف این تاپیک که این همه مدته بدون پاسخ داره خاک میخوره!!
    اگه دوستان استقبال کنند دوباره موضوع رو ادامه بدیم.
    آقا یه نفر پیدا نشد یه پاسخ دقیق و منطقی به اصل موضوع تاپیک بده :"pc یا سیستمهای صوتی و تصویری؟"
    من جای دیگه ای هم این سئوال رو پرسیدم. کلی هم توی صفحات فروم جستجو کردم. یه جاهایی مثل " همه چیز در مورد HTPC" بحثهای مشابهی وجود داشت اما هیچ کدوم با قطعیت و علت محکم نتیجه رو اعلام نکرده بودند.
    منظور من دقیقاً کیفیت خروجیه صوت و تصویر روی LED/LCD و یه مجموعه سینمای نسبتا خوب ( مثل پایونیر )هست. البته مشخصه که مثلاً برای دریافت صوت با کیفیت شما میتونید یه کارت صوتیه حرفه ای رو مثلا با قیمت 300 هزار تومن به pc وصل کنید و مسلماً خروجیه خوبی روی ست باندهاتون خواهید داشت.

من دقیقاً میخوام بدونم آیا یه کیس مناسب ( شبیه پیشنهاد هایی که دوستان در صفحات قبلی ارائه دادن که البته الان خیلی از اون قطعات نیاز به آپگرید داره ) نسبت به پلیرهای موجود در بازار ( مثلا بلوری پلیر ) با قیمت حدود 400 که دارای چیپستهای اختصاصی برای پردازش صوت و تصویر HD هستند، عملکرد بهتر و یا حتی برابر داره؟! و آیا این همه پلیرهای با مارکهای تجاریه مرغوب مثل فیلیپس و پاناسونیک وسامسونگ و ال جی تا نسباتاً حرفه ای مثل pioneer , DENON, oppo و ... ( با High endهای گرون قیمت کاری نداریم ) تصویر مشابهی داره با یک کیس که یه کارت گرافیک حدود 200 تومنی داره با سی پی یو مثلاً AMD چهار هسته ای؟!!!
    من که به شخصه فکر میکنم از پلیرهای خوب خروجی های بهتری بتونیم بگیریم.
    البته که یه کیس کاربردهای خیلی بیشتری داره. اما شما در این مورد فرض کنید کارایی های یه پلیر و کیس فقط محدود به پخش فیلم هست.
    خواهشاً دوستانی که هر دو حالت رو تست کردند ( پخش full Hd روی tv حالا یا بصورت اوریجینال ایمیج یا دیسک بلوری ) پاسخ بدند که واقعاً کدوم یکی کیفیت واقعی و شفاف و بدون نویز و گرین اضافی رو براشون پخش کرده. چون فکر میکنم برای کسی که میخواد از تصویر تلویزیون فول اچدیش بیشترین استفاده رو ببره هیچ چیز مهمتر از برترین کیفیت تصویر و صدا نیست...
    Last edited by aminashtari; 18-04-2011 at 08:37.

15. این کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اين يكي رو موافقم چون همين كار رو دارم انجام ميدم و واقعا لذت داره بشيني شبكه هاي فول اچ دي ببيني واز شبكه هاي مثل mtv hd با فرمت ts ركورد كني با كارت
    استاد ابراهیم خان

با سلام

می شه لطفا تو پ.خ به من بگید چه کار باید بکنم؟؟؟ مدتیه دنبال این قضیه ام اما کسی که اطلاعات جامع و درست و حسابی داشته باشه، به پستم نخورده که درست حسابی راهنماییم کنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •