تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 264 از 359 اولاول ... 164214254260261262263264265266267268274314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,631 به 2,640 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

در ضمن ایرانسل در صورت تمام شدن بسته اس ام اس نمیده
    دلیلشم همه میدونید معلومه دیگه...!
    یه اس ام اس اتمام طرح برای مشترکین ارسال نمیکنند این در حالیه که هفتگی چندین تا اس ام اس تبلیغاتی خودش رو برای ما ارسال میکنه یا اس میده اگه فلان قدر شارژ کنی 1500 تومن هدیه میگیری اونم داخل شبکه و اینکه اینهمه سرویس های مختلف برای پول جمع کردن داره و ... اینم(اس ام اس ندادن در صورت اتمام طرح و در نتیجه خوردن شارژ ملت در روز روشن بدون اطلاع اونها !) هم یک راه عالی واسه پر کردن جیبشونه!

2. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در ضمن ایرانسل در صورت تمام شدن بسته اس ام اس نمیده
    دلیلشم همه میدونید معلومه دیگه...!
    یه اس ام اس اتمام طرح برای مشترکین ارسال نمیکنند این در حالیه که هفتگی چندین تا اس ام اس تبلیغاتی خودش رو برای ما ارسال میکنه یا اس میده اگه فلان قدر شارژ کنی 1500 تومن هدیه میگیری اونم داخل شبکه و اینکه اینهمه سرویس های مختلف برای پول جمع کردن داره و ... اینم(اس ام اس ندادن در صورت اتمام طرح و در نتیجه خوردن شارژ ملت در روز روشن بدون اطلاع اونها !) هم یک راه عالی واسه پر کردن جیبشونه!
    تاریخ انقضا مشخصه و حجم بسته رو هم با استفاده از کد می شه کنترل کرد ، زمان اتمام هم ساعت 24

بعید میدونم اگه اس ام اسی هم بخواد موقع تموم شدن بسته بده ، به دست کاربر برسه (بدلیل اینکه موقع استفاده از اینترنت ، مسیج نمی رسه)

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

دوستان یه نرم افزار خوب بهتون معرفی میکنم که دیگه راحت حجم بسته ها تون رو با pc چک کنین خیلی توپه. برا من که خیلی جواب داده.
    اینم توضیحاتش:
    توضیحات نرم افزار BWMeter 5.4.1

می دانید که سرویس ADSL در بیشتر شرکتها با محدودیت حجمی ارائه می شود. کاربران زیادی نیاز دارند که با استفاده از یک نرم افزار سرعت واقعی خط و همچنین میزان مصرف اینترنت و حجم دانلودی را محاسبه کنند. همچنین اگر از اینترنت در یک شبکه کامپیوتری استفاده می کنید باید بتوانید بین ترافیک شبکه و ترافیک اینترنت تمایز قائل شوید و آنها را به صورت جداگانه داشته باشید. این نرم افزار کم حجم بهترین نرم افزاری برای محاسبه و ذخیره ترافیک مصرفی شما بر اساس ساعت ، روز، هفته، ماه و سال می باشد.
    نکات:
    1- برنامه نصب و کرک شده است و هیچ محدودیتی ندارد.
    2- این نسخه با ویندوز XP‌ و 7 به طور کامل سازگار است.
    3- در هنگام نصب هشدارهایی در مورد نصب درایور تائید نشده به شما می دهد که بر روی Continue Anyway کلیک کنید و مشکلی ایجاد نمی شود.
    4- در هنگام نصب ارتباط شما برای چند لحظه با اینترنت قطع می شود. اگر از Dialup استفاده می کنید اتصال شما Disconnect‌ می شود.

منبع:سایت سافت گذر

حجمشم 1 مگه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کنین و نصبش کنین.
    حالا برین تو زبانه ی alert و تیکenabled, notification رو بزنین و تیک آخر که مربوط به کنترل حجم هست رو هم بزنین و تیک stop traffic رو هم بزنین تا وقتی حجمتون به 2.5 gig رسید خودش به شما به صورت متن یا صدا خبر بده و ترافیک شبکه رو قطع کنه و پولتون رو به هدر نده.راستی یکی از مزایاش هم فایروال عالی که هر برنامه ای بخواد به اینترنت وصل بشه اول بهتون خبر میده و شما میتونین به اون برنامه اجازه بدین تا به نت وصل شه یانه.اینطوری از به هدر رفتنه حجم جلوگیری میشه خیلی.سوال داشتین در خدمتم.

5. 2 کاربر از XDbit68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان سرعت شما هم از دیشب کم شده؟

من که از دیشب سرعتم افتضاح شده page هم به زور باز میکنه نمیدونم چی شده؟

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

کللن دو سه روزی دوباره سرعت کم شده و باز هم شبکه ناپایداره !! تازه قطعی ها هم خیلی زیاد شده و مدتش هم طولانی تر شده

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

کللن دو سه روزی دوباره سرعت کم شده و باز هم شبکه ناپایداره !! تازه قطعی ها هم خیلی زیاد شده و مدتش هم طولانی تر شده

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

برای من که اینقدر سرعتش مزخرف شده که نمیتونه یه PAGE هم باز کنه و اصلا به قطعی نمیرسه خودم DC میکنم

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

تاریخ انقضا مشخصه و حجم بسته رو هم با استفاده از کد می شه کنترل کرد ، زمان اتمام هم ساعت 24

بعید میدونم اگه اس ام اسی هم بخواد موقع تموم شدن بسته بده ، به دست کاربر برسه (بدلیل اینکه موقع استفاده از اینترنت ، مسیج نمی رسه)
    خوب من شنیدم همراه اول اس ام اس میده که طرحتون تموم شد.ایرانسل ولی نه.
    تاریخ انقضا بچه ها یه روز بعد اونم استفاده کرده بودند حجمشم که همش نمیشه کنترول کرد

---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:52 AM ----------

دوستان یه نرم افزار خوب بهتون معرفی میکنم که دیگه راحت حجم بسته ها تون رو با pc چک کنین خیلی توپه. برا من که خیلی جواب داده.
    اینم توضیحاتش:
    توضیحات نرم افزار BWMeter 5.4.1

می دانید که سرویس ADSL در بیشتر شرکتها با محدودیت حجمی ارائه می شود. کاربران زیادی نیاز دارند که با استفاده از یک نرم افزار سرعت واقعی خط و همچنین میزان مصرف اینترنت و حجم دانلودی را محاسبه کنند. همچنین اگر از اینترنت در یک شبکه کامپیوتری استفاده می کنید باید بتوانید بین ترافیک شبکه و ترافیک اینترنت تمایز قائل شوید و آنها را به صورت جداگانه داشته باشید. این نرم افزار کم حجم بهترین نرم افزاری برای محاسبه و ذخیره ترافیک مصرفی شما بر اساس ساعت ، روز، هفته، ماه و سال می باشد.
    نکات:
    1- برنامه نصب و کرک شده است و هیچ محدودیتی ندارد.
    2- این نسخه با ویندوز XP‌ و 7 به طور کامل سازگار است.
    3- در هنگام نصب هشدارهایی در مورد نصب درایور تائید نشده به شما می دهد که بر روی Continue Anyway کلیک کنید و مشکلی ایجاد نمی شود.
    4- در هنگام نصب ارتباط شما برای چند لحظه با اینترنت قطع می شود. اگر از Dialup استفاده می کنید اتصال شما Disconnect‌ می شود.

منبع:سایت سافت گذر

حجمشم 1 مگه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کنین و نصبش کنین.
    حالا برین تو زبانه ی alert و تیکenabled, notification رو بزنین و تیک آخر که مربوط به کنترل حجم هست رو هم بزنین و تیک stop traffic رو هم بزنین تا وقتی حجمتون به 2.5 gig رسید خودش به شما به صورت متن یا صدا خبر بده و ترافیک شبکه رو قطع کنه و پولتون رو به هدر نده.راستی یکی از مزایاش هم فایروال عالی که هر برنامه ای بخواد به اینترنت وصل بشه اول بهتون خبر میده و شما میتونین به اون برنامه اجازه بدین تا به نت وصل شه یانه.اینطوری از به هدر رفتنه حجم جلوگیری میشه خیلی.سوال داشتین در خدمتم.
    من مدت هاست دارم از برنامه networx استفاده میکنم حجمش کمه در حد 1 یا 2 مگ خوبیش اینه که کاملا فارسی هستش و رایگان. ترافیکشم میتونی تعیین کنید که شبکه باشه اینترنت باشه دیال آپ باشه و ...
    دانلود و آپلودو جدا مینویسه مصرف روزانه ماهانه و... رو فقط با یه کلیک نشون میده یه کادر کوچیکم روی همه صفحه ها داره که شیشه ای هستش و روش میری ناپدید میشه و باید بگم فوق العادست
    امروز adsl ام فعال شد میزارمش تو وبلاگم برا دانلود

11. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farshid9920062006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تو آسمون ها

پيش فرض

سلام دوستان من بالاخره بعد مدتها قصد استفاده از اینترنت پر سرعت رو دارم
    اما حالا موندم که از edge استفاده کنم یا اینکه از adsl
    می خواستم بدونم سرعت دانلود موثر کدومشون بیشتره
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اين بسته ي يه روزه در واقع سه روز اعتبار داره.
    سرعت واسه من خيلي خوبه و نسبت به اوايل فروردين كه رو اعصاب بود الان خيلي خوب شده.
    كاشكي ايرانسل اين نا محدودشو بر نميداشت...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •