سلاملک : دی
چطورید؟
راستش چند روز پیش مدیر شرکتم بهم زنگیدو گفت یه مسابقه ی سه بعدی داره تو شهرمون برگزار میشه که اسپانسرش یه دانشگاهه
مام خوشحالو شادو سرمست : دی کارامونو گرفتیمو رفتیم شرکت ، با ترسو لرز از اینکه نکنه کارهامون توی سطح پایین تر از بقیه بچه ها باشه ، تا اینکه کارای بعقیه بچه ها رو دیدم ، یکمی به خودم اومدمو جون گرفتم
راستش بعقیه توی مدلینگ کاری نمیکردن ، و فقط نمای خارجی خونه ها رو طراحی کرده بودندو رندر کرده بودن
به هر حال یکی از داورای به اصطلاح خودشون تیم داوری ، اومد که کارمو ببینه
اول ماشینا ، نه مهندس ، بزن بعدی ، پیکان جوانان ، نه مهندس بعدی ، آدم ، اینم نوچ ، ویلا ، آها اینو بزار توی لیست کارات ! دیگه خونه کار نکردی ؟
گفتم مسابقه ساخت خونه بوده ؟ گفت نه ، سه بعدیه ، گفتم یعنی این آدم این ماشینا بهتر از این کاره ویلام نشدن ؟ گفت مهندس ماشین چیه آدم چیه ، یه خونه بساز تا آدم بفهمه چقدر سه بعدی کاری !
گفت بزار بت بگم سه بعدی یعنی چی ، رفت یه عکس نشون داد که یه نما کار شده بود که با رندر دیفالت و نور های معمولی رندر شده بود و یه کاره نیم ساعته بود ، بهم گفت مهندس تو که کارات بد نیست ، بیا تا فردا یه کار این شکلی بزن که توی مسابقه بدرخشه !!!!
واقعا بهم بر خورد ! گفتم نخیر دوست من ، شما داور نیستی ، و مطمئنا از کار های سه بعدی هم سر در نمیاری ، وگرنه مدل سه بعدی و پیچیدگی هاشو توی مدل های پیچیده مثل کاراکتر میدی نه خونه
گفت نخیر داداش من معماری خوندم خودمم سه بعدی کارم ، 2 سال با آتو کد کار میکنمو از تو هم بیشتر حالیمه : دی
به هر حال نشستم براش توضیح دادم که عزیزم ، این مسابقات شما مسابقه ی ایده ی طراحی نمای خونه هست نه طراحی سه بعدی وگرنه شما به مدل توجه میکردی نه ایده ی نما : دی
گفتم پس اگه حبیب زرگرپور [ مایا کار ایرانی که توی امریکا مشغول به کاره و توی جلوه های ویژه ی چندین فیلم نظیر جومانجی و جنگ ستارگان سرپرست بوده ] هم توی مسابقه ی شما شرکت کنه گمونم آخر شه : دی
-
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که سه بعدی کار کیه ؟
چطوری و بر اساس چه معیاری یکی رو سه بعدی کار بدونیم و یکی رو معمار و . . . ؟
میخواستم بدونم نظره شما چیه
تقریبا مثل اینه که به طرف میگن تو طراحی بلدی ؟ با اعتماد به نفس میگه بعلــــه ، آخه دیروز فتوشاپ نصب کردم : دی
منتظره نظراتتون هستم![]()

جواب بصورت نقل قول
باور کن جدی میگم چون برای خودم هم چند با این مشکل بوجود اومد البته نمیخوام از کارام تعریف کنم ولی توی ایران اصلا نمیفهمن سه بعدی یعنی چی ..gif)

.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
) چه قد ضایس و شبیه نیستو ازین چیزا حالا مدل هر چه قد افتضاح باشه هم کسی اهمیت نمیده در صورتی که تکسچراشون خوب باشه...