تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 198 از 359 اولاول ... 98148188194195196197198199200201202208248298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,971 به 1,980 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_kh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    طبق اطلاعات واسله بسته های gprs نامحدود ایرانسل و همراه اول هر دو به بهانه رقابت با اپرانور سوم " اتصالات " برنامه ریزی شده بودند که قرار بود 22 بهمن امسال سیم کارتاشو توزیع کنه و سیستم پایه اون بر پایه 3g بود که ظاهرا از توزیع سیم کارت در امسال خودداری می کنه و ایرانسل که گود رو خالی میبینه و همراه اول هم رقیب خاصی برای ایرانسل محسوب نمیشه تصمیم به محدود کردن این سرویس می گیره .
    فعلا بسته های نامحدود 2.5 گیگ یک ماهه 100000 ریالی و کمتر در دسترسه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان درسته که 3G هم تو این مملکت معنای واقعیه خودش رو نخواهد داشت وسهامش هم مال .....و ....هستش اما سرعتش 7.2 Mbps هست و میتونه به طور جدی این سرویسای درپیت ایرانسل و همراه
    آخر رو به چالش بکشه....
    بابا بیخی 7.2 مگ که نمیدن الان adsl2+ سرعتش 25 مگ ولی کی داره؟؟؟؟ دشمن isp ها دیگه فلخرج بشن شیر فلکه رو باز کنن 1 مگ بدن 3g هم درسته سرعتش در حدد مگ ولی مگه نمیشه محدودش کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بابا شما چقدر پر توقع این کدوم isp با ماهی 10 تومن 6 یا 7 گیگ حجم دانلود میده؟!!!!. ولی انصافا خیلی کیفیت بالا رفته کدوم پنجشنبه جمعه سرویس این خوب بود که این دفه بود. پینگ هم خیلی بهتر شده. حجم کم اوردین دوباره تمدید کنین.
    در ضمن ایرانسل کی حجم میداد که الان دومین بارش باشه؟؟ اون قدیما که این سوسول بازیها نبود ایرانسل بسته های چند مگا بایتی میفرخت مثلا ما 30 مگ رو 3000 تومن می خریدیم 1 ماه فرصت استفاده بود. درست مثل الان (اون موقع هم شب و روز قیمتشون فرق داشت) ما 6 هزار خوردی اعتبار gprs میگرفتیم و دقیق 30 استفاده میکردیم.

4. این کاربر از tik2tak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک بسته 200 مگابایتی گرفتم 3 روز ازش استفاده کردم البته مجبور شدم دانلود نکنم و اینترنت رو هم هدفمندی کنم.مثل اینکه محدودیت زمانی وجود نداره نظر شما چیه؟
    راستی دلتون رو یه 3G (نسل سوم) خوش نکنید چون که من یک جایی خوندم پوشش این شبکه واسه جاهایه محدودیه و برایه بقیه جاها هم همون شبکه نسل دوم رو میذارن. و اگه بدبینی نباشه باید بگم چشمم آب نمیخوره و فکر کنم ایرانسل دیده که اینجوریه بسته های نامحدودش رو محدود کرده اونم با این جور محدودیت.
    Last edited by omid.pari; 26-12-2010 at 11:12.

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

ای بابا چقدر بدبینین آخه شماها.بابا دلمون رو به 3g خوش نکنیم پس به چی خوش کنیم؟انقدر هم از این ایرانسل تعریف نکنید .کی گفته که قراره 3g تو جاهای محدودی پشتیبانی بشه ؟ اگه اونطور بشه که دیگه به اون شرکت اپراتور سوم نمیگن آخه.
    بعد هم چرا میگین که نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه ؟از کجا میدونین دکل BTS نسل دوم قراره بذارن؟اصلا اگه قرار باشه دکل نسل دوم بذارن چرا ملت برن پول سیمکارتهای نسل سوم رو بدن؟ خب میرن همون همراه آخر نسل 2.5 رو میخرن دیگه.اگه قرار باشه همچین چیزایی اتفاق بیفته که اپراتور سوم باید جمع کنه.اصلا برا چی داره میاد این اپراتور سوم ؟برای اینکه بتونه سرعت رو حالا یذره هم شده ببره بالا دیگه.
    ضمنا تمام مشکلاتی که الان دوستان دارن میگن راجع به سرعت پایین مال قانون محدودیت استفاده از سرعت بیشتر از 128 هست یکی دیگه از خوبیهایی که نسل سوم واپراتور سوم داره اینه که با اومدنش خود به خود این قانون باید لغو بشه و محدودیت سرعت کاربرای خانگی ورداشته شه.اونوقته که به قول دوستان isp ها شیر فلکه رو باز میکنن و سرعت رو مجبورن ببرن بالا.
    الانم انقدر نا امید نباشین دوستان.

7. این کاربر از XDbit68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

بابا شما چقدر پر توقع این کدوم isp با ماهی 10 تومن 6 یا 7 گیگ حجم دانلود میده؟!!!!. ولی انصافا خیلی کیفیت بالا رفته کدوم پنجشنبه جمعه سرویس این خوب بود که این دفه بود. پینگ هم خیلی بهتر شده. حجم کم اوردین دوباره تمدید کنین.
    در ضمن ایرانسل کی حجم میداد که الان دومین بارش باشه؟؟ اون قدیما که این سوسول بازیها نبود ایرانسل بسته های چند مگا بایتی میفرخت مثلا ما 30 مگ رو 3000 تومن می خریدیم 1 ماه فرصت استفاده بود. درست مثل الان (اون موقع هم شب و روز قیمتشون فرق داشت) ما 6 هزار خوردی اعتبار gprs میگرفتیم و دقیق 30 استفاده میکردیم.

Nوست عزیز درست هست ای اس پی ها نامحدود ندارن اما همون حجمی هم که میدن سایتهای رایگان شبانه دارن . اما این ایرانسل همه چیزو بست . حتی اگر روزی 5 ساعت رایگان داشت ادم دلشو خوش میکرد اما الان با این وضع ادم جرات نداری 4 تا اهنگ دانلود کنه

تحریم بهترین راه کار هست

9. این کاربر از Ali_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

6

سلام دوستان
    من یک بسته 200 مگابایتی گرفتم 3 روز ازش استفاده کردم البته مجبور شدم دانلود نکنم و اینترنت رو هم هدفمندی کنم.مثل اینکه محدودیت زمانی وجود نداره نظر شما چیه؟
    راستی دلتون رو یه 3G (نسل سوم) خوش نکنید چون که من یک جایی خوندم پوشش این شبکه واسه جاهایه محدودیه و برایه بقیه جاها هم همون شبکه نسل دوم رو میذارن. و اگه بدبینی نباشه باید بگم چشمم آب نمیخوره و فکر کنم ایرانسل دیده که اینجوریه بسته های نامحدودش رو محدود کرده اونم با این جور محدودیت.
    بابا بیخی 7.2 مگ که نمیدن الان adsl2+ سرعتش 25 مگ ولی کی داره؟؟؟؟ دشمن isp ها دیگه فلخرج بشن شیر فلکه رو باز کنن 1 مگ بدن 3g هم درسته سرعتش در حدد مگ ولی مگه نمیشه محدودش کرد
    ای بابا چقدر بدبینین آخه شماها.بابا دلمون رو به 3g خوش نکنیم پس به چی خوش کنیم؟انقدر هم از این ایرانسل تعریف نکنید .کی گفته که قراره 3g تو جاهای محدودی پشتیبانی بشه ؟ اگه اونطور بشه که دیگه به اون شرکت اپراتور سوم نمیگن آخه.
    بعد هم چرا میگین که نمیتونه با ایرانسل رقابت کنه ؟از کجا میدونین دکل BTS نسل دوم قراره بذارن؟اصلا اگه قرار باشه دکل نسل دوم بذارن چرا ملت برن پول سیمکارتهای نسل سوم رو بدن؟ خب میرن همون همراه آخر نسل 2.5 رو میخرن دیگه.اگه قرار باشه همچین چیزایی اتفاق بیفته که اپراتور سوم باید جمع کنه.اصلا برا چی داره میاد این اپراتور سوم ؟برای اینکه بتونه سرعت رو حالا یذره هم شده ببره بالا دیگه.
    ضمنا تمام مشکلاتی که الان دوستان دارن میگن راجع به سرعت پایین مال قانون محدودیت استفاده از سرعت بیشتر از 128 هست یکی دیگه از خوبیهایی که نسل سوم واپراتور سوم داره اینه که با اومدنش خود به خود این قانون باید لغو بشه و محدودیت سرعت کاربرای خانگی ورداشته شه.اونوقته که به قول دوستان isp ها شیر فلکه رو باز میکنن و سرعت رو مجبورن ببرن بالا.

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    کلا ما ایرانیها ترکوندیم با این اتحادمون .
    از قدیم گفتن همه از پائین به بالا میترقن حالا ایرانسل ار بالا به پائین میترقه .
    اگه همبستگی بود و سرویس ایرانسل رو تحریم میکردیم اونوقت گوشی دستشون میومد .
    حالا کم کرد شما استفاده کنید از سرویسش توی جشنواره بهار دوباره براتون گربه خواهد رقصوند .
    من الان دارم از همراه آخر استفاده میکنم . عالی نیست ولی سرعت دانلودم به طور متوسط 14 هستش ولی برای باز کردن صفحات وب اصلا باهاش مشکل ندارم .

12. این کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

روی این سیستم اینترت وی/پی/ان یا بقیه ی فیلی شکن ها کار میکنه یا نه؟

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

البته دوست عزیز گفتم که نمی خوام بدبین باشم و این چیز رو هم از خودم نگفتم یکی از مسئولهای شبکه نسل سوم گفته بود و واقعا هم اینجوریه البته بنده امیدوارم که بیشتر نقاط ایران رو پوشش بده ولی حداقل میشه گفت ابتدا جاهایه کمی رو پوشش میده و بعدا گسترش پیدا میکنه البته امیدواریم.

15. این کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •