تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 167 از 359 اولاول ... 67117157163164165166167168169170171177217267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,661 به 1,670 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    من سیم کارت ایرانسل دارم. تقریبا همه مطالب تالار رو خوندم و تا اونجا که می توانستم تحقیق کردم اما هر کاری می کنم سرعت دانلودم از 4-5 بالاتر نمیره من 2 تا گوشی نوکیا دارم : Nokia 3110 و Nokia 6120c اما هیچ کدوم سرعت رو بالا نمیبرن... ضمنا دکل ما از EDGE پشتیبانی میکنه و بالای آنتن E رو نشون میده. اینم بگم که دکل ما زیاد شلوغ نیست و همه 24 ساعت وضعیت دانلود من و سرعت همیشه ثابت و لاک پشتیه. لطفا اگر چیزی به ذهنتون میرسه بگید که کجای کار میلنگه. به سیم کارت و ورژن اون بستگی نداره احیانا؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    برای من اینطوری بود:

هم از همراه اول هم از ایرانسل استفاده کردم، سرعت همراه اول اکثراً 5-8 بود ولی ایرانسل تو بعضی ساعات که خوب میشد حدود 20 تا 25 هم میرفت ولی ساعاتی که بد میشد سرعت 5-7 بود. ولی از نظر پایداری همراه اول خیلی پایدار تر بود و میشه گفت اصلاً قطع نشد ولی ایرانسل در کل قطعی زیاد داشت . من از ایرانسل زیاد استفاده نکردم ولی همون شبی که تازه وصل کردم تا ساعت 11-12 خیلی قطعی داشت.

البته حدود 4-5 ماه پیش بود که استفاده کردم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فقط روزهای اول که اینجا edge اومده بود خوب بود. سرعت دانلود با پی سی تا 19 کیلو
    بایت میرفت. الان اینترنت ایرانسل مزخرف شده. فرقی با gprs قبلی نداره. جدیدا هم قطعی زیاد داره.

---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

سلام دوستان خسته نباشید
    من سیم کارت ایرانسل دارم. تقریبا همه مطالب تالار رو خوندم و تا اونجا که می توانستم تحقیق کردم اما هر کاری می کنم سرعت دانلودم از 4-5 بالاتر نمیره من 2 تا گوشی نوکیا دارم : Nokia 3110 و Nokia 6120c اما هیچ کدوم سرعت رو بالا نمیبرن... ضمنا دکل ما از EDGE پشتیبانی میکنه و بالای آنتن E رو نشون میده. اینم بگم که دکل ما زیاد شلوغ نیست و همه 24 ساعت وضعیت دانلود من و سرعت همیشه ثابت و لاک پشتیه. لطفا اگر چیزی به ذهنتون میرسه بگید که کجای کار میلنگه. به سیم کارت و ورژن اون بستگی نداره احیانا؟
    حتما مثل من تو یه شهر بزرگ زندگی نمی کنی.
    اینترنت رو از ما میگیرن میدن به شهرهای بزرگ. فقط به شهرهای بزرگ میرسن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرعت اتصال 921 کیلو بیایت در ثانیه هست ولی سرعت دانلود کمه من برای دانلود 100 مگا بایت 14 ساعت وقت گذاشتم کسی میدونه جریان چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بله درسته از شهرستان هستم... پس با این حساب کلا بیخیال EDGE بشیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان وضعیت ما درست شده...سرعت دانلود الان تا 30 هم میره مثل قبل...فقط 1 مشکل هست که حل نشده...قبلا میزدی 1 سایت باز کنی با سرعت 25 رسیو داشت برای باز کردن سایت ...الان میزنم باز کنه سرعت رسیو بیشتر رو 5 تا 8 هست و بعضی وقت ها هم خاموش میشه..ولی دانلود ثابت هست تقریبا...کسی میدونه از چیه و چطوری درست میشه؟

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان وضعیت ما درست شده...سرعت دانلود الان تا 30 هم میره مثل قبل...فقط 1 مشکل هست که حل نشده...قبلا میزدی 1 سایت باز کنی با سرعت 25 رسیو داشت برای باز کردن سایت ...الان میزنم باز کنه سرعت رسیو بیشتر رو 5 تا 8 هست و بعضی وقت ها هم خاموش میشه..ولی دانلود ثابت هست تقریبا...کسی میدونه از چیه و چطوری درست میشه؟
    سلام
    سرعت دانلود ربطی به باز کردن سایت ها نداره . پینگ شما بالا رفته که سایت ها دیر باز می شوند و پینگ هم به آی اس پی بستگی داره و نمیشه کاریش کرد.

سرعت Send/Receive ربطی به لود صفحات ندارد.

موفق باشید

8. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    سوالم زیاد به اینجا ربط نداره،ولی خوب چون قسمت edge هست میگم یه گوشی edge دار میخوام تا قیمت 150 هزار تومان. راهنمایی کنید دوستان

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

11

سرعت اتصال 921 کیلو بیایت در ثانیه هست ولی سرعت دانلود کمه من برای دانلود 100 مگا بایت 14 ساعت وقت گذاشتم کسی میدونه جریان چیه

اگر گوشی را وصل کردید به کامپیوتر اون سرعت 921 کیلوبیت نه کیلوبایت سرعت اتصال بین گوشی و کامپیوتر هست .
    سرعت gprs یا edge نهایتاً 180 کیلوبیت هست.

11. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    سوالم زیاد به اینجا ربط نداره،ولی خوب چون قسمت edge هست میگم یه گوشی edge دار میخوام تا قیمت 150 هزار تومان. راهنمایی کنید دوستان
    اگه میخوای وصلش کنی به پی سی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added 29-11-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 28-11-2010 at 11:58 PM ----------

اگر گوشی را وصل کردید به کامپیوتر اون سرعت 921 کیلوبیت نه کیلوبایت سرعت اتصال بین گوشی و کامپیوتر هست .
    سرعت gprs یا edge نهایتاً 180 کیلوبیت هست.
    سرعت اج تا 280-300 کیلوبیت هم میره

13. این کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •