تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 136 از 359 اولاول ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,351 به 1,360 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    اگه من نخوام گوشی رو به لپ تاپ متصل کنم خشابی هست که سیم کارت رو ساپورت کنه بذاریم داخلش و وصل شیم به نت؟!

اگه هست قیمتش,نوعش و اینکه تهران پیدا می شه یا نه بگین
    مرسی.
    اینجا رو ببین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلگل هایی هست که سیم کارت میخوره و مثل فلش مموری هم هست!
    قیمتش هم 70 تومنه حداقل×

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

9

برادران و خواهران، مومنین و مومنات کشفی بکردیم بس عظیم و آن این است که اگر چنانچه در حال استفاده از کل پهنای باند EDGE به وسیله کامپیوتر از طریق گوشیمان باشیم اگر فردی نیت کند به ما تماسی داخل کند با پرچم بالای بوق اشغال مواجه میشود... این را خودمان چند باری به مرحله آزمایش نهادیم و بدیدیم که بلی و شبکه پس از اندکی تفکر و تامل بوق اشغال میزند...

کشف دیگرمان این بود که در همان حالت بالا، تماسی اگر برمان گرفته شود علاوه بر بوق اشغال بعضا منجر به قطع اتصال اینترنت شده و حتی بعضا باعث نابودی اتصال USB شده و درنتیجه redial هم ناممکن میگردد و باید وین 7 را ریست بنماییم به کلی (64) چون اتصال dial-up مربوطه خشکش میزند و قطع نمیشود... البته این در مورد گوشی من صادق است و بقیه را نمیدانیم...
    Samsung GT-B3210 Corby txt

دقت داشته باشید که تمامی این مشکلات تنها زمانی رخ میدهند که در حال به احتزاز کشیدن کل پهنای باند EDGE هستیم و با 20 اتصال همزمان داریم فایل های استکباریمان را بسته به ساعت روز با سرعتی بین 10-30 تا دانلود مینماییم...
    Last edited by Cleeev; 11-10-2010 at 14:04.

3. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

9

با این وضعیت به نظر میرسد که فعالسازی سرویس رایگان صندوق صوتی ایرانشل برایمان ضرورت میابد تا تماس های مومنین و مومنات را اگر مهمند از دست ندهیم...

حال سوالی از شما مومنین و مومنات حاضر در جبهه های این تاپیک داریم که آیا تا بحال تجربه استفاده از سرویس صندوق صوتی را داشته اید و اگر آری یا اطلاعاتی در این مورد دارید، آیا وقتی که بوق اشغال هم بزند، تماس گیرنده به پیامگیر صندوق صوتی سرور ایرانشل دخول میکند یا فقط این امر در زمانی رخ میدهد که بوق بزند ولی ما در این سوی خطوط مقدم موبایل جواب ندهیم...؟

- اگر هم مشکلی از نظر تایپی و غیره در این پست و پست بالایی این عند المومنین میبینید بدین علت است که در این لحظات ملکوتی این پست ها را داریم با موالمان و با مرورگر Opera mini میدهیم...

و السلام و علیکم و نوکیا 0000 در دهان شیطان بد...
    Last edited by Cleeev; 11-10-2010 at 14:08.

5. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه qeshmkids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه سوال ؟ میشه با ایرانسل از تورنت دانلود کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کشف دیگرمان این بود که در همان حالت بالا، تماسی اگر برمان گرفته شود علاوه بر بوق اشغال بعضا منجر به قطع اتصال اینترنت شده و حتی بعضا باعث نابودی اتصال USB شده و درنتیجه redial هم ناممکن میگردد و باید وین 7 را ریست بنماییم به کلی (64) چون اتصال dial-up مربوطه خشکش میزند و قطع نمیشود... البته این در مورد گوشی من صادق است و بقیه را نمیدانیم...
    گوشی من نوکیا 5800 هست و ویندوز 7 64بیت و موقع بروز این مشکل فقط کابل گوشی رو یه بار می کشم و دوباره نصب می کنم. ریسارت کردن ویندوز خیلی وقت گیره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه سوال ؟ میشه با ایرانسل از تورنت دانلود کرد ؟
    میشه مشکل نداره

9. این کاربر از maziarb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برادران و خواهران، مومنین و مومنات کشفی بکردیم بس عظیم و آن این است که اگر چنانچه در حال استفاده از کل پهنای باند EDGE به وسیله کامپیوتر از طریق گوشیمان باشیم اگر فردی نیت کند به ما تماسی داخل کند با پرچم بالای بوق اشغال مواجه میشود... این را خودمان چند باری به مرحله آزمایش نهادیم و بدیدیم که بلی و شبکه پس از اندکی تفکر و تامل بوق اشغال میزند...

دقت داشته باشید که تمامی این مشکلات تنها زمانی رخ میدهند که در حال به احتزاز کشیدن کل پهنای باند EDGE هستیم و با 20 اتصال همزمان داریم فایل های استکباریمان را بسته به ساعت روز با سرعتی بین 10-30 تا دانلود مینماییم...
    حالا نمیشه کاری کرد زمانی که از edge استفاده می کنیم اصلاً بوق اشغال بخورد و قطع نشود؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

و صد البته وقتی از کل پهنای باند استفاده میکنید این مشکل بوجود میاد.

وقتی طرف زنگ میزنه یا اشغال میخوره در بیشتر مواقع هم دیده شده که میگه دستگاه مورد نظر خاموشه!
    و البته لازم نیست شما سیستم رو خاموش کنید!
    شما این کاری که من میگم بکنین بسی جواب میده!!

1-گوشی رو با کابل وصل کنین

2-ازطریق برنامه ی PC StudiO کانکت کنین و به شبکه وصل بشین

3-بعد برنامه ی PC Stidio روی نوار استارت وجود داره ببندین!

4- بعد برین تو بخش کانکتش هاتون و کانکشنی که برای استفاده از EDGE ساختین رو بزنین و کانکت کنین.

5- هر دفه که در حین اتصال غبر از ریست کردن سیستم مشکلی بربخورین میشه دوباره کانکت کرد و در عرض جیک ثانیه دورباره اتصال رو برقرار کرد.

برای اینکه کسی هم بهتون زنگ نزنه من پروفایل Offline رو تست نکردم. ولی فکر کنم جواب نده. واسه کسی جواب میده استفاده کنه!
    یا اون کدی که شماره رو دایورت میکنه به یه شماره دیگه.
    اینطوری قبل از اتصال به گوشی طرف شوت میشه یه جا دیگه!

12. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

9

گوشی من نوکیا 5800 هست و ویندوز 7 64بیت و موقع بروز این مشکل فقط کابل گوشی رو یه بار می کشم و دوباره نصب می کنم. ریسارت کردن ویندوز خیلی وقت گیره.
    Nokia PC Suite واسه اتصال به موبایل و استفاده از اینترنتش Dial-up کانکشن میسازه...؟

حالا نمیشه کاری کرد زمانی که از edge استفاده می کنیم اصلاً بوق اشغال بخورد و قطع نشود؟
    هر گوشی ای متفاوت میتونه باشه... در اینکه اگه تمام پهنای باند رو اشغال کنید برای تماس گیرنده بوق اشغال میزنه که احتمالاً اکثر گوشیا مشترکن ولی در اینکه احیاناً اتصال قطع بشه شاید همه اینطور نباشن... واسه منم این قطع شدنه بیشتر موقعی که شبکه شلوغه و سرعت اینترنت کمه پیش میاد... البته کسی زیاد به من زنگ نمیزنه...!

و صد البته وقتی از کل پهنای باند استفاده میکنید این مشکل بوجود میاد.

وقتی طرف زنگ میزنه یا اشغال میخوره در بیشتر مواقع هم دیده شده که میگه دستگاه مورد نظر خاموشه!
    و البته لازم نیست شما سیستم رو خاموش کنید!
    شما این کاری که من میگم بکنین بسی جواب میده!!

1-گوشی رو با کابل وصل کنین

2-ازطریق برنامه ی PC StudiO کانکت کنین و به شبکه وصل بشین

3-بعد برنامه ی PC Stidio روی نوار استارت وجود داره ببندین!

4- بعد برین تو بخش کانکتش هاتون و کانکشنی که برای استفاده از EDGE ساختین رو بزنین و کانکت کنین.

5- هر دفه که در حین اتصال غبر از ریست کردن سیستم مشکلی بربخورین میشه دوباره کانکت کرد و در عرض جیک ثانیه دورباره اتصال رو برقرار کرد.

برای اینکه کسی هم بهتون زنگ نزنه من پروفایل Offline رو تست نکردم. ولی فکر کنم جواب نده. واسه کسی جواب میده استفاده کنه!
    یا اون کدی که شماره رو دایورت میکنه به یه شماره دیگه.
    اینطوری قبل از اتصال به گوشی طرف شوت میشه یه جا دیگه!
    Samsung New PC Studio و Motorola Phone Tools واسه استفاده از اینترنت موبایل به ترتیب Dial-up کانکشن میسازن با این شماره ها #99* و #***99* ... البته کار من با سامسونگه...

واسه این قطع شدنا راه حل داره و اونم تنظیم کردن redial if line dropped و گذاشتنش روی 3 ثانیه و 99 تلاشه ولی Samsung New PC Studio اگه کانکشنی که ساخته رو تغییری توش بدین در استارت بعدی تنظیمات کانکشن رو ریست میکنه که اونم راهش راست-کلیک روی کانکشن و Creat Copy ـیه و من تنظیمات علاوه بر redial روش گذاشتم مثل google public dns servers...

در کل از لحاظ اتصال مجدد (در صورت قطع شدن) مشکلی نیست و مشکل برمیگرده به یه مشکل احتمالی در ویندوز 7 (حداقل نسخه 64-بیتیش)...

وقتی تمام پهنای باند در حال مورد عنایت قرار گرفتنه، تماسی گرفته میشه به موبایل و بعضی وقتا (کم پیش میاد) این تماس که البته در واقع نا موفقه و هیچی توی موبایل نشون نمیده که کسی زنگ زده باعث قطع شدن اتصال و از بین رفتن اتصال USB میشه و دیگه خبری از اتصال USB گوشی توی کامپیوتر نیست...

در این حالت که اتصال USB از بین میره، Dial-up connection مربوطه قطع نمیشه و در تصور متصل بودن به سر میبره (البته اینترنتی در کار نیست) و Disconnect کردن اتصال هیچ فایده ای نداره و اتصال و Networking به کلی فریز نسبی میشن...!

حتی ساعت ها منتظر موندم از این وضع دربیاد و اتصال با موفقیت دیسکانکت بشه ولی نمیشه و کلاً گیر سه پیچ میزنه... قطع و وصل کردن گوشی / log off کردن / refersh در سخت افزارای شناخته شده ویندوز و غیره هیچ فایده ای نداره و اتصال USB برنمیگرده و کانکشن های ویندوز 7 همچنان فریز میمونن... تنها راهی که من میبینم در حال حاضر ریست کردن کامپیوتر در مواقعیه که این شرایط پیش میاد... البته ریست کردن واسه من کار زمانبری نیست...

پروفایل Offline ـم فایده نداره چون این پروفایل اصولاً آنتن رو آف میکنه و دیگه EDGE اینایی در کار نخواهد بود.......

Last edited by Cleeev; 11-10-2010 at 23:14.

14. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qeshmkids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه هایی که دانلود میکنن ، ماهیانه چند گیگ و با چه سرعتی میگیرن ؟ راستی 5800 برای edge جواب میده ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •