تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 359 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من شنیدم بعد از 10 گیگ دانلود،در بسته ی نامحدود یک ماهه، بسته باطل میشه.درسته؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اعصابم خورد شده با گوشی 6300 نمیتونم به آنتنی که edge هستش وصل بشم ، آخه چیکار کنم ،همش به آنتن الکی وصل میشه؟ راهیی داره؟؟؟!
    اینکه میره روی آنتنی که شبکه درست حسابی نداره بخاطر چند مورده:
    آنتنهای دیگه ضرفیتش پره و شما شیفت میشی روی آنتن های دیگه. واسه منم پیش میاد. شبا میرم روی یه آنتن مسخره. که وقتی کانکت میشم 5 دقیقه یک بار اینترنت سکته میکنه. سند و رسیو نداره!! بعد یهو قاط میزنه!!!

یااینکه گوشی شما این قابلیت رو نداره که بهترین آنتن رو واسه خودش ست کنه!! معمولا گوشی ها نزدیکترین رو ست میکنن!

منطقه ای که هستین منطقه ی شلوغی هست!و احتمالا واسه شما هم یکی یا دوتا از آنتن ها هنوز بهینه نشدن!!! واسه همین کیفت خوبی ندارن واسه شبکه!!

شما با یه گوشی دیگه هم تست کنید. اگه مشکلی نبود که مشکل از گوشی هست اگه بود مشکل از شلوغی منطقه و شیف شدن روی BTSی که ارسال ودریافت کمتری داره!!

این درسته که اینترنت همراه اول نامحدوده و مثل ایرانسل محدودیت 10 گیگ نداره ؟
    راستش من که 2 ماه ایرانسل داشتم بعدش بخاطر کیفت همراه اول توی منطقه مون رفتم همراه اول!
    دوستان که از ایرنسل شاکی هستن ولی من تا امروز شاید هر ماه بالای 12 13 گیگ دانلود داشتم!!!!
    مشکلی یا پیغامی یا تهدیدی چیزی هم دریافت نکردم

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

آره راست میگی! منم قبلا یادمه شارژ 5 هزار تومنی میگیرفتم ولی انقدر ذوق داشتم زودی تموم میشد!!
    دنبال اون دانگل که گفتی بودم و آره . به صرفه نیست! واسه مثلا 5 کیلو. گوشی هم خیلی وقته دنبالش هستم.
    راستی! یه راه دیگه هم پیدا کردم!! من لپتاپ سیم کار میخوره! (شانس منه!) اینطوری که متوجه شدم الان میشه از ایرنسل برای اینترنتش استفاده کرد.
    -
    من اون موقع که گرفته بودم اصلا تو نخش نبودم! و فکر نمیکردم بدرد بخوره! ولی الان یهو متوجه شدم.
    سعی کردم آروم بگم که غصه نخوری! امتحان کردم. راحت رفت! نوسانش هم خیلی خیلی کمتر بود و خوب چون لپتاپه میشه جاش روعوض کرد راحت!!!!!
    -
    اینم راه بعدی!!!! کسانی که میخوان لپ تاپ بخرن به این مورد توجه کنن!!
    سلام دوست عزیز ؛
    این چیزی که میگی (منظورم اسلات سیم کارت لپتاپ هست) لپتاپ منم داره ؛ dell_latitude_d830
    چطور میتونم ازش استفاده کنم ؟
    من درحال حاضر به کمک nokia5800 به Gprs ایرانسل وصل میشم.
    اگه بشه از این اسلات استفاده کنم خیلی عالی میشه ؛
    آخه اینجوری فکر کنم کم کم باید به فکر خرید یه باتری نو برای 5800 باشم !
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوست عزیز ؛
    این چیزی که میگی (منظورم اسلات سیم کارت لپتاپ هست) لپتاپ منم داره ؛ dell_latitude_d830
    چطور میتونم ازش استفاده کنم ؟
    من درحال حاضر به کمک nokia5800 به Gprs ایرانسل وصل میشم.
    اگه بشه از این اسلات استفاده کنم خیلی عالی میشه ؛
    آخه اینجوری فکر کنم کم کم باید به فکر خرید یه باتری نو برای 5800 باشم !
    شما اول مطمعن بشین لپ تاپتون آنتن داخلی داره؟
    در دیسک درایور ها بخشی به نام 3g یا یه چیزی تو این مایه ها( مثل 3g Watcher ) داره یا نه!!
    اگه داشت نصب کنین. ببینین علامت آنتن کنار ساعت میاد؟ بعدش سیم کارت رو نصب کنین. ببینین بخش آنتن دهی روشن میشه؟ و چطوریه؟
    اگه اونم آره نشون میده. میتونین راحت کانکت کنین از طریق اون برنامه!!

اگه هم یکی از انی موارد نه هست شما اسلات رو دارین ولی خروجی ندارین!! مکانش هست ولی آماده به کار نیست.
    دلیلش که بخاطر اینکه وجودش هزینه ی اضافه رو داره و خوب توی ایران کسی پول اضافه واسه ی چیزی که نمیدونه چیه رو نمیده و فروشنده های لپ تاپ هم سعی میکنن لپ تاپ ها رو ارزونتر بفروشن!!
    مثلا بدون ویندوز اورجینال. خود ویندوز اورجینالی که روی سیستم هست 70 تومن قیمتشه( ویستا) .120 تومن پول ویندوز 7 هست که روی لپ تاپا وجود داره!! واسه همین بخاطر کم کردن هزینه یه سری امکانات رو درخواست نمیدن که قیمت بالا نره!!!

5. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

در دیسک درایور ها بخشی به نام 3g یا یه چیزی تو این مایه ها( مثل 3g Watcher ) داره یا نه!!
    اگه داشت نصب کنین. ببینین علامت آنتن کنار ساعت میاد؟ بعدش سیم کارت رو نصب کنین. ببینین بخش آنتن دهی روشن میشه؟ و چطوریه؟

اگه هم یکی از انی موارد نه هست شما اسلات رو دارین ولی خروجی ندارین!! مکانش هست ولی آماده به کار نیست.
    دلیلش که بخاطر اینکه وجودش هزینه ی اضافه رو داره و خوب توی ایران کسی پول اضافه واسه ی چیزی که نمیدونه چیه رو نمیده و فروشنده های لپ تاپ هم سعی میکنن لپ تاپ ها رو ارزونتر بفروشن!!
    مثلا بدون ویندوز اورجینال. خود ویندوز اورجینالی که روی سیستم هست 70 تومن قیمتشه( ویستا) .120 تومن پول ویندوز 7 هست که روی لپ تاپا وجود داره!! واسه همین بخاطر کم کردن هزینه یه سری امکانات رو درخواست نمیدن که قیمت بالا نره!!!
    این کارایی رو که گفتی انجام میدم ولی قبلش فکر کنم لازم باشه بگم :
    تو تنظیمات بایوس لپتاپ تو بخش وایرلس یه گزینه ای هست به نام Cell ، این به اون مربوط نمیشه ؟
    و نوشته زمانی فعال میشه که کلید کشویی مربوط به فعال کردن wifi رو بزنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

این لیستی از درایورهاییه که تو CD درایورهاس :

با توجه به اینا به نظر شما لپتاپ من این ماژول رو داره و میتونم ازش استفاده کنم ؟
    اگه آره کدومو باید نصب کنم ؟
    البته قبلا اونی که نوشته vodafone رو نصب کردم کار نداد ! شاید مخصوص خود vodafone باشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

هر مدل دستگاهی یه کانفیک خاص خودش رو داره .مدل شما با قطعات مختلفی ساخته میشه . این مشخصات مدل دستگاه شماست: زیاده ولی!!!

محتوای مخفی: کانفیک های مختلف برای این دستگاه 

SYSTEM
    Processor Features Dual-Core, 800 MHz FSB with 4.0 MB of level 2 smart cache: Intel® Core™ 2 Duo processor T7800 (2.6GHz), T7700 (2.40GHz), T7500 (2.20GHz), T7300 (2.00GHz)
    Dual-Core, 800 MHz FSB with 2.0 MB of level 2 smart cache: Intel® Core™ 2 Duo processor T7250 (2.00GHz), T7100 (1.80GHz)

Operating systems Genuine Microsoft® Windows Vista™ Ultimate, Genuine Microsoft® Windows Vista™ Business, Genuine Microsoft® Windows Vista™ Home Basic15
    Genuine Microsoft® Windows® XP Professional, Genuine Microsoft® Windows® XP Home Edition, N-Series
    Chipset Intel® 965GM (800MHz front side bus) with Intel® onboard graphics or Intel® 965PM with

NVIDIA® graphics
    Memory 512MB-4GB5 shared6 DDR 2 667MHz Memory
    Display 15.4” WXGA (220 nits); 15.4” WSXGA+ UltraSharp (200 nits); 15.4” WUXGA UltraSharp (200 nits)
    External Display Supports up to a maximum resolution of WUXGA (1920 x 1200)
    Graphics Choice of integrated Mobile Intel® GMA X3100 (Up to 256MB shared6); NVIDIA® Quadro® NVS
    135M7 or NVIDIA® Quadro® NVS 140M2 graphics cards

Hard Drives 60, 80, 100, 120 and 160GB8
    Pointing Device Touch Pad - PS/2 compatible, Track Stick - PS/2 compatible
    Audio High Definition Audio codec. Dual speakers, 8 ohm. Integrated omni-directional microphone
    Dimensions H: 35.3mm/1.39” x W: 361mm/14.2” x D: 262.6mm/10.34”

Weight1 Starting at 2.71Kgs (5.97Lbs) with 15.4” WXGA LCD, Intel® GMA X3100 graphics, CD-ROM and 6-

cell battery
    POWER
    Power Supply 90 Watt AC adapter with cord wrapping
    Batteries Primary: 6-cell/53 WHr “Smart” Li-Ion battery featuring ExpressCharge™, Primary: 9-cell/85 WHr “Smart” Li-Ion battery featuring ExpressCharge
    Secondary: 6-cell/48 WHr “Smart” Li-Polymer battery featuring ExpressCharge

CONNECTIVITY
    Wired 56K9 v.92 Internal Modem; 10/100/1000 Gigabit Ethernet10 network interface adaptor
    Wi-Fi Intel® PRO/Wireless 4965 WiFi® 802.11a/g/Draft n, Dell Wireless 3945 WiFi® 802.11a/g, Dell Wireless 1390 802.11g, Dell Wireless 1490 802.11a/g, Dell Wireless 1505 802.11a/g/Draft n
    Bluetooth Dell Wireless 360 Bluetooth® Module; Bluetooth® 2.1 + EDR

EXPANDABILITY
    Expansion Card Slot One Type I or Type II PC Card Slot; 54mm Express Card Slot supports both 54mm and 34mm Express Cards
    I/O Ports S-Video, Serial, 1394, VGA, headphone/speaker out, 3 USB, powered USB (D/Bay), RJ11, RJ45, AC power, docking out, RJ-11, RJ-45, AC power
    Docking D/Port, D/Dock, D/View Notebook Stand, D/Monitor Stand
    Modular Options 24X CD-ROM, 8X DVD-ROM11, 8XDVD+/-RW12, 24X CDRW/DVD, No Optical, Blu-Ray, Floppy Disk Drive, Secondary 6-cell/48 WHr, “Smart” Li-Polymer battery, 2nd 80GB10 hard drive, or TravelLite module

SECURITY
    Physical Security Steel-reinforced Cable Lock Slots, Media Module and Hard Drive locks
    User & System Security Integrated Smart Card Reader, Trusted Platform Module 1.2 and optional UPEK® finger print reader. Dell EMBASSY® Trust Suite by Wave Systems security software
    Network Security 802.11 WiFi Protected Access (WPA), 802.11i (WPA2), Virtual Private Networks (---) and 802.1x with EAP modes, CCX V4.0

MANAGEABILITY
    Dell OpenManage™ Helps reduce the total cost of ownership by enabling IT departments to manage and support networked systems. OpenManage™ enables software deployment and migration, hardware configuration and system health, asset management and remote support. For more information visit:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    SERVICE & SUPPORT

Service & Support Services may vary. Options may include Gold Technical Support13, CompleteCover™14 Accidental Damage Service

در کل. مدل شما این موضوع رو نداره!! تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت ای قطعه بین 130 تا 200 تومنه!
    ( هزینه ی چیپ و آنتن و غیره!)

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

هر مدل دستگاهی یه کانفیک خاص خودش رو داره .مدل شما با قطعات مختلفی ساخته میشه . این مشخصات مدل دستگاه شماست: زیاده ولی!!!

محتوای مخفی: کانفیک های مختلف برای این دستگاه 

SYSTEM
    Processor Features Dual-Core, 800 MHz FSB with 4.0 MB of level 2 smart cache: Intel® Core™ 2 Duo processor T7800 (2.6GHz), T7700 (2.40GHz), T7500 (2.20GHz), T7300 (2.00GHz)
    Dual-Core, 800 MHz FSB with 2.0 MB of level 2 smart cache: Intel® Core™ 2 Duo processor T7250 (2.00GHz), T7100 (1.80GHz)

Operating systems Genuine Microsoft® Windows Vista™ Ultimate, Genuine Microsoft® Windows Vista™ Business, Genuine Microsoft® Windows Vista™ Home Basic15
    Genuine Microsoft® Windows® XP Professional, Genuine Microsoft® Windows® XP Home Edition, N-Series
    Chipset Intel® 965GM (800MHz front side bus) with Intel® onboard graphics or Intel® 965PM with

NVIDIA® graphics
    Memory 512MB-4GB5 shared6 DDR 2 667MHz Memory
    Display 15.4” WXGA (220 nits); 15.4” WSXGA+ UltraSharp (200 nits); 15.4” WUXGA UltraSharp (200 nits)
    External Display Supports up to a maximum resolution of WUXGA (1920 x 1200)
    Graphics Choice of integrated Mobile Intel® GMA X3100 (Up to 256MB shared6); NVIDIA® Quadro® NVS
    135M7 or NVIDIA® Quadro® NVS 140M2 graphics cards

Hard Drives 60, 80, 100, 120 and 160GB8
    Pointing Device Touch Pad - PS/2 compatible, Track Stick - PS/2 compatible
    Audio High Definition Audio codec. Dual speakers, 8 ohm. Integrated omni-directional microphone
    Dimensions H: 35.3mm/1.39” x W: 361mm/14.2” x D: 262.6mm/10.34”

Weight1 Starting at 2.71Kgs (5.97Lbs) with 15.4” WXGA LCD, Intel® GMA X3100 graphics, CD-ROM and 6-

cell battery
    POWER
    Power Supply 90 Watt AC adapter with cord wrapping
    Batteries Primary: 6-cell/53 WHr “Smart” Li-Ion battery featuring ExpressCharge™, Primary: 9-cell/85 WHr “Smart” Li-Ion battery featuring ExpressCharge
    Secondary: 6-cell/48 WHr “Smart” Li-Polymer battery featuring ExpressCharge

CONNECTIVITY
    Wired 56K9 v.92 Internal Modem; 10/100/1000 Gigabit Ethernet10 network interface adaptor
    Wi-Fi Intel® PRO/Wireless 4965 WiFi® 802.11a/g/Draft n, Dell Wireless 3945 WiFi® 802.11a/g, Dell Wireless 1390 802.11g, Dell Wireless 1490 802.11a/g, Dell Wireless 1505 802.11a/g/Draft n
    Bluetooth Dell Wireless 360 Bluetooth® Module; Bluetooth® 2.1 + EDR

EXPANDABILITY
    Expansion Card Slot One Type I or Type II PC Card Slot; 54mm Express Card Slot supports both 54mm and 34mm Express Cards
    I/O Ports S-Video, Serial, 1394, VGA, headphone/speaker out, 3 USB, powered USB (D/Bay), RJ11, RJ45, AC power, docking out, RJ-11, RJ-45, AC power
    Docking D/Port, D/Dock, D/View Notebook Stand, D/Monitor Stand
    Modular Options 24X CD-ROM, 8X DVD-ROM11, 8XDVD+/-RW12, 24X CDRW/DVD, No Optical, Blu-Ray, Floppy Disk Drive, Secondary 6-cell/48 WHr, “Smart” Li-Polymer battery, 2nd 80GB10 hard drive, or TravelLite module

SECURITY
    Physical Security Steel-reinforced Cable Lock Slots, Media Module and Hard Drive locks
    User & System Security Integrated Smart Card Reader, Trusted Platform Module 1.2 and optional UPEK® finger print reader. Dell EMBASSY® Trust Suite by Wave Systems security software
    Network Security 802.11 WiFi Protected Access (WPA), 802.11i (WPA2), Virtual Private Networks (---) and 802.1x with EAP modes, CCX V4.0

MANAGEABILITY
    Dell OpenManage™ Helps reduce the total cost of ownership by enabling IT departments to manage and support networked systems. OpenManage™ enables software deployment and migration, hardware configuration and system health, asset management and remote support. For more information visit:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    SERVICE & SUPPORT

Service & Support Services may vary. Options may include Gold Technical Support13, CompleteCover™14 Accidental Damage Service

در کل. مدل شما این موضوع رو نداره!! تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت ای قطعه بین 130 تا 200 تومنه!
    ( هزینه ی چیپ و آنتن و غیره!)
    پس ظاهرا کلاه رفته سرم !
    آخه 1 میلیون و 800 هزار تا پای این لپتاپ دادم ؛ به این امید که full config باشه.
    بلوتوثش که دو سه ماه پیش به طرز عجیبی خود به خود از کار افتاد ، حالا هم که شما میگی این قطعه رو نداره.
    کم کم داره از چشمم میفته.

داره خودمونی میشه XDbit68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    green hell

پيش فرض

سلام رفقا.. راجع به ایرانسل بگم که من خودم از تاریخ 89/5/20 تا 89/6/20 14.9 گیگا بایت دانلود و 4.9 گیگابایت حجم آپلودم بوده...
    و مشکلی نداشتم قطع هم نکردن.
    گفتم دوستان بدونند.

11. این کاربر از XDbit68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه regularuser's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود .................................
    Last edited by regularuser; 08-12-2010 at 08:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •