تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 81

نام تاپيک: دست خط ام خیلی ضایع ست!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

من 3 جا كلاس خط رفتم اونم تضميني-

2تا از موسسه ها توي آخرين جلسه استاده يه نامه داد كه بدم مالي اموزشگاه كه كل شهريه مو پس بدن!!!

مشگل من هم بد گرفتن خودكار و مداد تو دستمه كه باعث شده سرعتمم هم تو نوشتم يايين بياد . تو اين دبستان هم كسي نبود راهنمايي كنه تا حالت دستم اين طوري عادت نكنه.
    اگه هم بخواهم خوش خط بنويسم و حالت دستمو به حالت دست افراد ديگه قرار بدم كل مچ دستم درد ميگيره؟؟؟

2. 4 کاربر از anahita2002_anahita2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fm992's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 7 -8 صفحه رو خوندم هیچی نفهمیدم. آخر چیکار کنیم خطمون خوب بشه.
    من دیروز یه فرمی پر کردم. وقتی داشتم میرفتم طرف صدام زد آقا بیا اینایی که نوشتی رو ترجمه کن. همه کلی خندیدن.
    جالبه نصفش رو هم خودم نتونستم بخونم.
    کلا من با خودکارهای روون مثل Zebra مشکل دارم. باید خودکار بیک باشه و جوهرش هم سفت باشه تا یکم خطم خوانا تر بشه.

راستی اینم فکر خوبیه ها که همیشه با خودکارهای سفت بنویسید تا روونها. اینطوری خط بهتر میشه.
    من ولی پای تخته خوب مینویسم. اما روی کاغذ یه چیزی تو مایه های خط اسرائیلی ها مینویسم.
    منم به طرز فجیعی با خودکار های روون مخصوصا Zebra بد و ناخوانا می نویسم و خودمم نمی تونم بخونم. اما با خودکار استدلر خیلی بهتر می نویسم و یه 6 - 7 ماهی هست که فقط و فقط با روان نویس فابر کاست ( Faber Castle) می نویسم. روون نیست . خیلی باهاش خوب می نویسم. تمیز و خوشگل!!! شما هم امتحان کنید!

4. 2 کاربر از fm992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Perpetual's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من دست خطم فقط با مداد و اتود عالیه ولی با خودکار مخصوصا lexi افتضاح میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم به طرز فجیعی با خودکار های روون مخصوصا Zebra بد و ناخوانا می نویسم و خودمم نمی تونم بخونم. اما با خودکار استدلر خیلی بهتر می نویسم و یه 6 - 7 ماهی هست که فقط و فقط با روان نویس فابر کاست ( Faber Castle) می نویسم. روون نیست . خیلی باهاش خوب می نویسم. تمیز و خوشگل!!! شما هم امتحان کنید!
    کل این پست رو تایید می کنم... ! منم فقط با فابر کاستل خیلی خوب می نویسم!!!!

7. این کاربر از masud-000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

khodkaraye LYRA modele oriow-techno ham kheyli khoobe vali mese inke nayab shode jadidan

9. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ►► ◘ ◄◄

پيش فرض

به جای کتاب و اینجور چیزا میتونین از فونت نستعلیق استفاده کنین . هر حرفی یا کلمه ای رو که میخواین خوشنویسیش رو یاد بگیرین با اون فونت بنویسین بعد از روش تمرین کنین

11. 2 کاربر از alidata2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه anahita2002_anahita2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    در افق ابی

پيش فرض

من يه اموزشگاه ميشناسم تو چهاراه وليعصر هست بغل موسسه ملي زبان .

يكي از دوستان 3 سال پيش اوجا ميرفت - اموزش خط ريز با خودكار بود.
    ميگفت استاد تكاليف همه رو هر جلسه جمع ميكنه و روي يك ميز ميزاره كه كه بالاش يك دوربين متصل به ويديو پرژكتور هستش.و تصوير بزرگ تكليف شما رو رو پرده نمايش به همه نشون ميده وشروع به نقد كردن و اعلان رضايت يا نارضايتي خودش رو از پيشرفت شما نشون ميده.

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یادش بخیر این سال که برا کنکور خوندم 10 ، 12 تا ازین خودکارا رو تموم کردم یکی دوتا دیگه هم دارم

14. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

اول سعی کنید خودکار به طرز صحیح دستتون بگیرید اولش ممکنه یکی مچ درد بگیره ..
    دوم از دستخط یه نفر که خوشتون میاد شروع کنید به تقلید کردن و زیاد بنویسید (من نوشتن شعر خیلی دوست دارم)
    البته بگم کلاَ افراد خیلی خوشخط از کسی تقلید نکردن و یه زمینه ارثی و ژنتیکی داره ولی تقلید کردن خیلی خط بهتر میکنه ( میشه به راحتی فهمید که دستخطتون چقدر شباهتش با خط پدر و مادر زیاده )
    آموزشگاه هم می تونید برید
    از خودکارای خیلی روان استفاده نکنید
    Last edited by hermione; 22-09-2010 at 12:52.

داره خودمونی میشه niki2934's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ولی! من ! به نظرم خطم خوبه!!!!!!!!!!!!! ولی دوست دارم عالی بشه،هرچند آدمای باهوش و درس خون معمولا خط افتضاحی دارن ولی بگما منم شاگرد زرنگی بودما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •