Do Ta 460 Ta 3-4 Sal Kam Nemiyare Va 3-4 Sale Dg Ham Tecnology Pishraft Karde Va Karthaye Kam Gheymat Va Ba karayee Bishtar az 480 Ba Masraf va Damaye Payeentar JayeGozin Mishavand
Hamchenin 3-4 Sal Dg 480 Peyda Nemishe Agaram Beshe Gheymatesh Baz Maghool Nist
Manam Eyne Shoma Fek Mikardam 8800 GTX Kharidam Goftam 3 Sale DG Ke Kam Ovord yeki Dg Mindazam Kenaresh Vali Alan DG 8800GTX Too Bazar Nist Basham Hodood 300 Ke Adam Mire GTX 460 Mibande
Aslan Shoma be SLI 480 Fek Nakon Water Cooling Mikhad va Hezarta Badbakhti Dare
IN Tosiye Kasiye Ke Ye Bar In Raho Rafte
ONLY GTX 460 1GB SLI OR 5970 OR 5850 CF OR 5870 CF

جواب بصورت نقل قول
به دو دلیل:1- چون من خودم با همین ذهنیت یه 9800gtx گرفتم (دو سال پیش تو زمان عرضش به بازار قوی ترین single GPU بود) حالا که می خواهم یکی دیگه بگیرم میبینم یه کارت مید رنجی مثل gtx460 از کارت high end دو سال پیش 2.5 برابر قویتره و اصلا به صرفه نیست که این کارو بکنم
2- شما خودت تو پستت گفتی تکنولوژی تا یه مدت کوتاه دیگه کلا عوض می شه چیزی که درست سر من اومد یعنی اومدن dx11 با اون همه افکت جدید که از همه مهمترش tessolation هست که کارت های سری 5 ati هم نمیتونن اجراش کنن
پس عاقلانه تره که هر سیستمی برای زمان خودش (یعنی اگه قراره sli ی در کار باشه از همون اول یا با فاصله ی حداکثر دو ماه این کار انجام بشه)والبته قطعات متناسب(شما که می خوای مثلا دو سال دیگه sli کنی یا cpu بهتر از کارتت داری که اونوقت تا دو سال دیگه نمی تونی از همه قدرتش استفاده کنی و پولت رو دور ریختی یا cpu با کارتت متناسبه که اونوقت باید دو سال دییگه اونو هم عوض کنی تا کارایی کارت جدیدت هدر نره که نه اقتصادی می شه نه به مکافاتش میارزه)بسته بشه .سرتون رو درد نیارم(اونقدر حرف زدم که پستم یه راهنمای خرید شد واسه خودش!!! دلیل این همه حرف زدنم هم اینه که دوستان تو خرید هاشون دقت بیشتری کنن تا کمتر جیب بیگانه پر بشه
) نه بازی ها تموم می شن ونه پیشرفتشون متوقف می شه واسه همین بهتره که با کمترین پول بیشترین کارایی رو گرفت وبازی های بیشتری رو رو تنظیمات بالا بازی کرد پس بهتون توصیه می کنم زیاد دور بر کارت های high end نپلکین همون کاری رو که تو همه ی دنیا میکنن مگر این که اونقدر پولدار باشین که از سر تفریخ سالی پنج بار.gif)
خوبه انشالا سلامته(460 ميگم چون الان همه جايه فروم ميدونن كي 460 داره
).gif)