اینا حاشیست ؟اصلو بچسبین
کی میدونه نفر 2 ریاضی 89 کدوم ازمون و میرفت؟
هیچکدوم
اینا حاشیست ؟اصلو بچسبین
کی میدونه نفر 2 ریاضی 89 کدوم ازمون و میرفت؟
هیچکدوم
من که 3 سال پشت سر هم میرفتم گزینه 2 هر سال هم خدماتشون بهتر میشد !! خیلی هم راضی بودم !!!
من سنجش شرکت کردم. کلن آزمون فقط برای یه چیزی خوبه. اینکه بتونی برنامه ریزی کنی و درس بخونی.
پست اول برام قابل قبول نیست!
"-اگر از برنامه عقب بمانید٬ تا فروردین عقب خواهید ماند و دل زده خواهید شد"قلمچی
هرچیزی یه زمانی داره و نباید هی رفت سراغ چیزایی که بهش نرسیدیم
(یک مثال:وقتی داری دومینو میچینی و دستت میخوره داره میریزه نباید هی اونایی که میریزه رو درست کنی باید چند تا از اون وسط وردای
۲"-جزوه های خوب"گزینه 2
این خلاصه ها اونقدرها هم خوب نیست! حتی جالبه که یکی از نویسنده هاش میگفت به درد نمیخوره!(وقتی کسی که مینویستش بهش اعتقاد نداره دیگه شما رو نمیدونم!)
اطلاعات بیشتر!!!:
البته این رو صفحه قبلم گذاشتم!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by apollon; 21-08-2010 at 19:03.
قلم چی به نظر من واسه اونایی خوبه که خیلی می خونن و می تونن خودشونو به برنامه برسونن
کلاَقلم چی برای افرادی هست که برنامه ریزیشون خیلی دقیقه ( دقت کنید که گفتم واسه اونایی که برنامه ریزیشون خوبه مناسبه نه اونایی که تازه می خوان برنامه ریزی یاد بگیرن )
شما بین هر دو آزمون متوالی دو هفته وقت دارید ودر نظر بگیرید که باید توی این دو هفته یه سری مباحث قبلیو مرور کنید مباحثی هست که نیاز به یادگیری برای بار اول دارند یه سری مباحثم باید بیشتر کار بشه علاوه بر اینا تست باید به اندازه کافی بزنید و همچنین مرور همه مباخثی که توی آزمون بعد میاد باید انجام بشه (در روز های پایانی)
البته بعضی ها دفتری درست می کنن که سوال هایی که غلط حل کردند و نکته های مهم در اون یادداشت می کنن(مرور مباحث قبلی)
همه اینکار هارو اگه می تونید با بازدهی بالا در مدت 2 هفته انجام بدید ( که فقط و فقط با برنامه ریزی دقیق میسر میشه )
کانون قلم چی بهترین گزینس
حالت دوم در صورتیه که از برنامه عقب بمانید که باید علاوه بر تمامی موارد بالا عقب مانده هایی از آزمون قبلی را نیز باید جبران کنید
(فکر نمی کنم کسی که به خاطر بی برنامگی آزمون اول عقب بماند آزمون دوم بتواند این همه کار را انجام دهد)
البته شرایط برای فارغ التحصیلان و به قولی پشت کنکوری ها متفاوته چون وقته بیشتری در اختیار دارند .
اینایی که گفتم تجربه خودم بود .در سالی که گذشت .
من يه كارت آزمون پارسه تهيه كردم كه با توجه به شرايطي كه برام به وجود اومده ميخوام اونو بفروشم البته با تخفيف عالي در صورت تمايل پيغام بذاريد![]()
خب این حرفیه که دوستان گفتند. ولی حرف شما هم ردش نمی کنه. شما داری یک راه برای خوندن و عقق نیفتادن می گی.پست اول برام قابل قبول نیست!
"-اگر از برنامه عقب بمانید٬ تا فروردین عقب خواهید ماند و دل زده خواهید شد"قلمچی
هرچیزی یه زمانی داره و نباید هی رفت سراغ چیزایی که بهش نرسیدیم
(یک مثال:وقتی داری دومینو میچینی و دستت میخوره داره میریزه نباید هی اونایی که میریزه رو درست کنی باید چند تا از اون وسط وردای
قبل از این که من به شخصه برم گزینه ۲ فکر می کردم خوبه و دوستان این طوری گفته بودند. ولی الآن تقریبا با شما هم عقیده ام. ولی خیلی هم بد نیستند۲"-جزوه های خوب"گزینه 2
این خلاصه ها اونقدرها هم خوب نیست! حتی جالبه که یکی از نویسنده هاش میگفت به درد نمیخوره!(وقتی کسی که مینویستش بهش اعتقاد نداره دیگه شما رو نمیدونم!)
==--------------------------------------------------
تمام اون نتیجه گیری ها حرفایی بود که اعضا تو این فروم گفته بودند.
Last edited by shah abas; 25-08-2010 at 18:08.
میشه لطفا یکی یک نمونه از برنامه کانون رو (قدیمی) بزاره ببینیم چجوریه.
بودجه بندی گزینه دو بدرد نمیخوره مثلا درس ادبیات دو را تا توی آذر میخونی بعد دیگه تا اردیبهشت براش وقت نذاشتن تازه توی آزمون های گزینه دو مفاد آزمون قبلی نیست و کلا مفاد آژمون جدید فرق میکنه
یعنی اگه با گزینه دو پیش بری بعد از عید خیلی از درسها را فراموش کردی و مپل اینکه نخوندیشون چوت تکرارنداره(البته این نظر منه)
ببین ازنظر من قلم چی افتضاحه درسته که جامعه آماری بالایی داره ولی این جامعه آماری به درد نمیخوره چون هرچی بچه خنگ و کودن و مستعدرتبه 80هزاره میره قلم چی میده واسه همین اگه توقلم چی رتبت مثلا بشه 1000باید روی بالای 10000 کنکور حساب کنی
آزمونای گزینه 2 و مبتکران (نشانه) آزمونای خیلی خوبین و اکثر مدارس خوب تهران مبتکران میدن
ولی توصیه من به تو اینه:
هیچ آزمونی کامل نیست برای همین باید وضعیت خودت رو در نظر بگیری مثلا آزمونهای مرات سوالای عمومی خوبی داره ولی سوالای اختصاصیش به طرز به دردنخوری سخته یعنی سختیش به خاطر استاندارد و سطح بالا بودنش نیست به خاطر اینه که میخوان دانش اموزوبییچونن تا فکر کنه که آزمون خیلی خوبیه
مبتکران (نشانه) سوالای عمومی معمولی و اختصاصی خوبی داره ولی جامعه آماری برترش مزیت غیرقابل چشم پوشیشه دقت کن که جامعه آماریش زیادنیست ولی اونی که هست واقعی و سطح بالاس مثلا امسال مدارس انرژی اتمی نشانه رو میدن
گزینه 2 هم سوالای اختصاصی حقیقتا خوبی داره ولی عمومیاش کاملا بی مصرفه به اضافه این که جامعه آماری نسبتا خوبی هم داره
پس بایدوضعیت خودتو در نظربگیری و بعد آزمون مناسب خودت رو انتخاب کنی ولی اینوبدون که مهم تر از همه اینا اینه که یه آزمون رو کامل همشو بدی تا سطحت مشخص باشه
موفق باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)