دلیلتون چیه ضمن اینکه قیمتشون الان زیر 250 تومنه
دلیلتون چیه ضمن اینکه قیمتشون الان زیر 250 تومنه
قيمت دقيقش را كه نميدونم ولي بعيد مي دونم مدل P6T DELUXE زير 300 گير بياددلیلتون چیه ضمن اینکه قیمتشون الان زیر 250 تومنه
دليلم هم كاملا روشنه : سري P6T كلا مادربردهاي پر اشكالي بودن كه گارانتي بد ويستا ديگه براش سنگ تموم گذاشت..
بگذريم اگر مثلا P6T DELUXE قيمتش 320 باشه به نظر من خريد P6X58D-E با قيمت 360 تومن كاملا ارجحيت داره چون اگر گارانتيش ايراد داشته باشه تقريبا خيال آدم راحت هست كه اشكالات P6T را نداره و امكاناتش هم كاملا بروز تر هست
ضمن اينكه اين تاپيك مربوط به يك ماه پيش ميشه
پس بذاريد بره پايين
P6T-DELUXE و p6t se هر دو از مدل های باکیفیت اسوس هستند که قابلیت اورکلاک بالا را نیز دارند/
ضمنا تا حالا اشکالات زیادی ازشون نشنیدم/
و گارانتی بد که نباید به حساب مادربورد خوبی مثل اسوس نوشته بشه و ربطی به اسوس نداره/
اصلا گارانتی خوب تو ایران وجود نداره/
تا جايي كه تجربه من ميگه ميشه P6T DELUXE را در اوركلاك يك مدل خوب به حساب اورد ولي من كه با خنك كننده خوب نتونستم با P6T-SE به فركانس بهتر از 3.38 با 920 برسم!!!P6T-DELUXE و p6t se هر دو از مدل های باکیفیت اسوس هستند که قابلیت اورکلاک بالا را نیز دارند/
باياسشون پر باگ بود(الان نمي دونم هست يا نيست) گارانتي هم زير بار نميرفت. چندتا از دوستم مجبور شدن بردي را كه مثلا 370 پول داده بودند با قيمت 100 تومن رد كنند برهضمنا تا حالا اشکالات زیادی ازشون نشنیدم/
وقتي باياس باگ داشته باشه دماي پردازنده بي دليل بالا ميره مثلا در حالت عادي حدود 60 هست و در فول لود حتي به 85 هم ميرسه!!!
به هر حال قبلا هم گفتم قصد كوبيدن برند را ندارم چون دارم مدل P6X58D-E را از همين برند توصيه مي كنم كه مدل خوبي هم هست
من امروز اونو خریدم 241 هزار.
مادربرد خوب تا 300 هزار تومن برد Faxcon Flaming blade با حدود 270 و MSi X58 pro با حدود 255 جزأ بردهای خوب هستن. البته برد گیگا رو باهاش کار نکردم . با Asus p6t se کار کردم برای اورکلاک همه Option ها رو داره میشه اور کرد.
se رو شاید بشه قبول کرد چون تعداد فازهای تامین برق cpu ش کمتره
من برای یکی از دوستان تا 3.5 براحتی رفتم البته بیشتر میترسید{میگفت شاید cpu بسوزه}خلاصه نذاشت بیشتر اورش کنم
اسوس بایوسش رو اپدیت کرده و این مشکل رو برطرف کرده
مشکل گارانتیش هم با اومدن سازگار و دیجیتال حل شدو گارانتی بد که نباید به حساب مادربورد خوبی مثل اسوس نوشته بشه و ربطی به اسوس نداره/
اصلا گارانتی خوب تو ایران وجود نداره/
قيمت دقيقش را كه نميدونم ولي بعيد مي دونم مدل P6T DELUXE زير 300 گير بياد
دليلم هم كاملا روشنه : سري P6T كلا مادربردهاي پر اشكالي بودن كه گارانتي بد ويستا ديگه براش سنگ تموم گذاشت..
بگذريم اگر مثلا P6T DELUXE قيمتش 320 باشه به نظر من خريد P6X58D-E با قيمت 360 تومن كاملا ارجحيت داره چون اگر گارانتيش ايراد داشته باشه تقريبا خيال آدم راحت هست كه اشكالات P6T را نداره و امكاناتش هم كاملا بروز تر هست
ضمن اينكه اين تاپيك مربوط به يك ماه پيش ميشه
پس بذاريد بره پاييناصلا گارانتی دلیلی برای نخریدن نیست حالا هم که گارانتی های بهتری اومدهدليلم هم كاملا روشنه : سري P6T كلا مادربردهاي پر اشكالي بودن كه گارانتي بد ويستا ديگه براش سنگ تموم گذاشت..
من سوالم از شما این بود که دلیل کامل و قانع کنندتون برای اینکه میفرمایید p6t نگیرید چیه اگر مشکل باگ بایاسش بود که حل شد
ضمن اینکه این مادربرد جزو خوش قیمت ترین های سوکت1366 حساب میشه
دلیلم هم برای بالا اوردن این تایپیک این هست که فرمایشش شما باعث شده تا هرجا کسی p6t پیشنهاد میکنه بدونه دلیل میگن بدرد نمیخوره راهنماییش میکنن به این تایپیک .
Last edited by sasan816; 20-07-2010 at 11:30.
ببينيد اگر كسي داره به اين تاپيك استناد مي كنه خوب كار اشتباهي هست چون تاريخ تاپيك مربوط ميشه به بيش از يك ماه پيش!!من سوالم از شما این بود که دلیل کامل و قانع کنندتون برای اینکه میفرمایید p6t نگیرید چیه اگر مشکل باگ بایاسش بود که حل شد
ضمن اینکه این مادربرد جزو خوش قیمت ترین های سوکت 1156 حساب میشه
ضمن اينكه فكر مي كنم منظور شما سوكت 1366 بود
به هر حال باز هم مي گم كه مثلا در اين رنج قيمت(منظورم P6T DELUXE هست) مدلهايي از ساير برندها و همينطور خود ايسوس وجود دارند كه امكانات بروزتري مثل SATA3 و USB3 را دارند كه ميشه روي اونها حساب كرد
وقتي در يك رنج قيمتي مثلا با اختلاف 10-20 تومن بشه اين امكانات را هم به برد اضافه كرد خريد برد بدون اين امكانات يكم غير منطقي ميشه
بله اشتباه تایپی بود ویرایش شدضمن اينكه فكر مي كنم منظور شما سوكت 1366 بود
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
ولی قیمتی بالای 250 تومن دارندبه هر حال باز هم مي گم كه مثلا در اين رنج قيمت(منظورم P6T DELUXE هست) مدلهايي از ساير برندها و همينطور خود ايسوس وجود دارند كه امكانات بروزتري مثل SATA3 و USB3 را دارند كه ميشه روي اونها حساب كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)