شما یه مشکل بزرگ تو استدلالت داری اونم اینه که معیار قدرت آنتی ویروسارو بادرصد تشخیصشون میسنجی
این کاملاً اشتباهه. اگه دقت کنی مهمتر ار فقط تشخیص یه فایل هوش مصنوعی و درصد خطای یه آنتی ویروسه
اگه اونجوری حساب کنی مثلاً Mcafee باید خیلی آنتی ویروس خوبی باشه در صورتیکه اصلاً نیست
این حسابی که شما انجام دادی درسته ولی خیلی کم پیش میاد همچنین اتفاقی بیافته!
با استدلال شما 100% کاربرانی که یه دونه آنتی ویروس رو سیستمشون دارن ویروسی هستن که این خنده داره!
در صورتیکه این مورد بدلیل نادر بودن اصلاًهمه گیر نیست. اگه درصد این مورد بالا بود تو این مدت من حتماً با مشکل مواجه میشدم در صورتیکه تا الان هیچ مشکلی نداشتم
بنابراین چیزی که باعث میشه یه آنتی ویروس یه فایلیره به عنوان فایل خطرناک پیدا کنه تکنولوژی بکار رفته توشه که اونم از روی جدول False Alarm سایت AV-Comparatives قابل استناد هستش.
درضمن Kaspersky مثال بود و من خودم بنظرم Norton بهترین آنتی ویروس هستش اما چون license کسپر orginal دارم از Kasper استفاده میکنم.
دوست عزیز لطفا برای هر حرفی که میزنید یک سند و یا دلیل علمی بیارید. شما همینطوری نمیتونی حرفهای من رو فقط به دلیل اینکه نظر شخصی شماست رد کنی.
دوران Signature به سر رسیده و هر آنتی ویروسی اعم از نورتون تا کسپرسکی بخواد از لیست سیاه و سفید استفاده کنه در مقابل کوچکترین حمله آسیب پذیره و سیستم کاربران را فقط با 1 دونه مخرب به کل نابود میکنه.
مقالات و مصاحبه هایی در مورد اینکه Signatures مرده و دورانش تموم شده.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقاله ای در CNET
کد:
مقاله دیگری در PCWorld
کد:
و همچنین در zdnet.com
کد:
دوران آنتی ویروس به سر رسیده نه تنها دیتابیس.
کد:
مقاله دیگری در همین مورد در itbusiness از کانادا
کد:
مقاله بسیار مهمی از سایت معروف computerworld در مورد آینده آنتی ویروسها
کد:
آنتی ویروسها دیگر جوابگو نیستند از سایت wordpress.com
کد:
همینطوری بخوام ادامه بدم صدها مقاله علمی دیگر رو براتون میارم که حرفهای پست قبلی من رو تایید میکنند. شما فکر کنم صورت حرفهای من رو نگاه کردی و به عمق مطلب هنوز نرسیدی. اسم آوردن از کسپرسکی در پست قبلی من فقط بعنوان یک سمبل بود. وقتی من میگم فرض کن کسپرسکی 99.99 درصد تشخیص رو داشته باشه اینجا منظور فقط کسپرسکی یا ناد32 نیست بلکه جناب خانم نورتون را هم شامل میشه.
آیا نورتون 99.99 درصد تشخیص رو میتونه داشته باشه؟ اگر جواب بله است اونوقت 15000 نمونه جدید رو در ماه نمیتونه تشخیص بده. اگر هم جواب منفیه که باز هم نورتون بازنده است.
در هر دو صورت آنتی ویروس بازنده است. هوش مصنوعی که شما ازش نام بردید بر اساس دیتابیس و Signature عمل میکنه. پس زمانی که دیتابیسی در کار نباشه و به قول شما کم اهمیت تر از هوش مصنوعی.باید بگم که هوش مصنوعی هم در کار نخواهد بود. هوش مصنوعی در زمان تشخیص دادن میگرده و خانواده مخربها رو بررسی میکنه و از روی نوع رفتارشون نیست که تشخیص میده.
اگر منظورتون نوع رفتار هر مخرب باشه در اون صورت باید بگم که این تکنولوژی اسمش هوش مصنوعی نیست بلکه Behavior Blocker است.
اگه دقت کنی مهمتر ار فقط تشخیص یه فایل هوش مصنوعی و درصد خطای یه آنتی ویروسه
بنابراین چیزی که باعث میشه یه آنتی ویروس یه فایلیره به عنوان فایل خطرناک پیدا کنه تکنولوژی بکار رفته توشه که اونم از روی جدول False Alarm سایت AV-Comparatives قابل استناد هستش.
درضمن Kaspersky مثال بود و من خودم بنظرم Norton بهترین آنتی ویروس هستش
False Alarm یا False Positive. خوب شد به این نکته هم اشاره کردی و گفتی که نورتون در این زمینه بهترین آنتی ویروسه.
یک آپدیت دیتابیس نورتون باعث شد صدها کامپیوتر در چین را نابود کند. این آپدیت فایل های سیستمی Windows XP را بعنوان تروجان معرفی کرده و با پاک کردنشون باعث بالا نیامدن ویندوز شده.
کد:
و همچنین
کد:
دسته گلی دیگری از Norton
کد:
گل سر سبد این دفعه به Flash Player میگه تروجان داره. منظور خانم نورتونه. .gif)
کد:
ویروسی به اسم Brontok وجود داره. دوشیزه کد بانو این دفعه به آنتی ویروس Brontok گیر داده. .gif)
کد:
خانم نورتونه از ویندوز خسته شد این دفعه فایل های سیستمی Mac رو پاک کرده.
کد:
Rootkit میدونید چیه؟ پس حتما Anti-Rootkit هم میدونید که یعنی چی. خانم گله این دفعه Anti-Rootkit رو بعنوان Worm معرفی و پاک کرده. .gif)
کد:
ادامه بدم یا بسه...
دوست عزیز FP داشتن دریک آنتی ویروس خیلی خطرناکه اما من حاضرم آنتی ویروسم به کیجن هام رو بعنوان ویروس معرفی کنه اما بلاهای بالا سرم نیاد.
همه آنتی ویروسها FP دارن اما FP داریم تا FP. .gif)
موفق باشید.