تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: شات داون نشدن لب تاپ دل

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

کسی از من گله مند نشه خدایی نکرده ... من کلا اخلاقم اینه ... 3 ساله این فروم بخش لپ تاپ رو از صفر به 100 رسوندم ، ولی اخلاقم همینه ... کمک میکنم تیکه ام هم می اندازم

__

شما چطور سیستم رو خاموش میکنی ؟ وقتی بوت منو داری متانند شکل زیر ، روی دکمه شکل پاور میزنی و یا فلش کوچیکه رو میزنی و بعد گزینه shutdown ؟ خیلی تفاوته بین این دو

در ظمن پاور اپشن رو باید برید از ساب منوها تنظیم کنید نه صرفا برای یک پلان از منویی که ذکر شد :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

13 Shut Down

سلام
    احتراما"،
    خواهش میکنم ، من هم میخوام مشکلم حل بشه و خدمت دوست عزیزم عرض کنم که هم رو دکمه پاور شکل کلیک میکنم و هم رو فلش کوچک و گزینه Shut Down ولی در هر صورت سیستم مراحل شات داون رو انجام میده و بعد از اون دو حالت پیش میاد وقتی که بعد خاموش شدن درب لب تاپ رو ببندم و دوباره باز کنم انگار که خاموش نشده و من کلید شات داون رو کلیک نکردم و دوباره به صفحه اول ویندوز همانجا که یوزر کاربری قرار داره میره و همون چراغ پاورم چشمک میزنه در حالت بعدی اگه بعد شات داون شدن درب لب تاپ رو نبندم و بخوام با استفاده از دکمه پاور روشن کنم مراحل راه اندازی از اول شروع میشه انگار که درست خاموش شده ولی دوباره همون چراغ آبی پاور چشمک میزنه و تا باطری رو در نیارم و یا ارتباط برق رو قطع نکنم اون چراغ خاموش نمیشه ، در ضمن از ساب منو ها هم همون تغیرات رو اعمال کردم ولی فایده ای نداره و جالب اینجاست که در داخل منو های پاور آپشن اصلا" Hibernate وجود نداره و نکته دیگه اینکه اگه مشکل سخت افزاری بود پس چرا وقتی ویندوز رو مستقیما" با خود دکمه پاور لب تاپ خاموش میکنم دیگه چشمک نمیزنه و درب لب تاپم ببندم اون حالت پیش نمیاد ، در ضمن با شرکت زیگورات هم مکاتبه کردم که اونا گفتن مشکل از بایوسه که من ورژن A08 رو دوماهه پیش از سایت دل گرفتم و رو سیستم آپگرید کردم امیدوارم اساتید ارجمند با دقت پاسخ من رو بخونند بلکه با همفکری به نتیجه برسیم .
    با تشکر - حامد بردبار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

حامد جان

راه را داري درست ميري ، 2 تا سوال دارم . . . .

وقتي اين طوري ميشه به شارژر وصله يا وصل نيست ؟؟؟

يا اينكه شما باتري دستگاه را خارج كردي و مستقيم با برق كار ميكني ؟؟؟

در مورد hibenate اگه اصلا نداري يا اينكه داخل فلشي كه كنار شكل لاك هست وجدو نداره . . .

داس را با ادمين باز كن و دستور powercfg.exe -h on را بزن

در مورد من و اقاي REGISTERED-USER اختلاف نظر و سليقه هست ولي ديگه دشمن هم كه نيستيم ضمن اينكه من ديگه عادت

دارم به اينجور صحبت ها ، متاسفانه همه خودشونا از ديگران سر ميدونن ولي بايد يادمون باشه فروم هاي مثل اينجا به خاطر چه موضوعي فعاليت ميكنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 Shut Down

با سلام
    جواب سوال شما رو به ترتیب میگم :
    وقتی تنها با باطری کار میکنه همین مشکل هست ، وقتی باطری داخله و شارژ میشه همین مشکل هست و الآن هم که مدتی باطریشو اصلا" درآوردم چند ماهه و با برق مستقیم کار میکنم باز هم همین مشکل رو داره .
    در مورد Hibernate نه داخل منو پاور آپشن هست ونه داخل فلشی که کنار لاک در استارت هست ، در هر دوش نیست .
    و قسمت بعدی داس رو با ادمین باز کنم متوجه نشدم چطوری ؟
    با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

حامد جان

با توضيحاتي كه دادي مطمئنم اين مشكل سخت افزاريه و مشكل مربوط به چيپ i/o هست

با اين وجود ويندوزت را با 7 عوض كن و تنظيمات را يه بار مرور كن شايد فرجي شد

نمخوام دلت را خالي كنم ولي اين دستگاه خرابي‌هاي داره كه به عقل جن هم نمياد

خوت يه نظر بده اين دستگاه با اين كانفيك و با اين قيمت مشخصه يه جاي كار مشكل داره درست مثلدستگاهاي xps

اگه درست حدس زده باشم تعويض چيپ i/o حدود 70 ميگيرن
    Last edited by kevin1023; 27-06-2010 at 18:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

11 Shut Down

با سلام
    فکر کنم بهترین کار این باشه که اول یکبار دیگه بایوسشو آپگرید کنم بعد یک ویندوز به غیر ویستا یعنی سون نصب کنم و تنظیمات پاور رو دوباره چک کنم اگه حل نشد فکر کنم مطمئن ترین جا زیگورات باشه ، موافقید؟
    با تشکر

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •