اگر اشتباه نكنم v10 بود البته چند مدل پلاسماي ديگه پانا هم كنارش بودن كه همينطوري بودن
اگر اشتباه نكنم v10 بود البته چند مدل پلاسماي ديگه پانا هم كنارش بودن كه همينطوري بودن
خوب پلاسماها برايتنسشون پايين تره ولي خوب مزايايي هم دارند كه بحث شده سليقه اي هست
معمولا پنلهاي ژاپني يك سرو گردن بالاتر هستند اصلا احتياج به تشخيص نيست شما قيمتش رو ببينيد متوجه ميشين در ضمن حك ميشه made in japan شما x450 رو ببينيد ژاپني بالاي 40 اينچ هاش led هستند يكبار تصويرش رو ببينيد و قيمتش رو هم
جديد بودن ملاك بهتر بودن نيست سري هاي nx بخاطر صفحه شيشه اي كمي افت پيدا ميكنه بخاطر همون رفلكس
البته دوست داشتنيه
من w رو پيشنهاد ميكنم حتما ببينيد ابتدا بعد تصميم بگيريد![]()
دارم كم كم به علت قيمت بالاي سوني ازش زده ميشم.نميخوام خيلي هزينه كنم و مسلماً يه مدت بعد چيز جديدتري مياد.فعلاً نظرم به EX700 هست و تا 2 تومن بيشتر ديگه نميخوام بدم براش.نميدونم واقعاً تفاوت كيفيت رنگ در مدل هاي سوني با سامسونگ هاي جديد و يا پانا اينقدري هست كه آدم اين همه پول واسش بده يا نه.
از سري W كدام مدل رو پيشنهاد ميديد ؟
به نظرتون ارزش داره همين پول رو خرج يه سامسونگ يا پانا كنم ؟ آدمي نيستم كه خيلي دنبال مارك باشم ولي كيفيت خيلي برام مهمه حالا ميخواد ماركش صا ايران هم باشه باشه(Kidding)
يه نيم نگاهي هم به ex500 دارم ولي مشخصاتش پايينه
شما اگر بتونی lh900پیدا کنی پشیمون نمیشی .
رنگ سفیدش واقعا سفیده.
رنگ مشکیش هم واقعا مشکی.
کیفیت رنگ های lg هم واقعا عالی است.
Last edited by jabarsink2000; 25-06-2010 at 13:34.
اگه پلاسما رو پسنديدين خوب پانا سونيك در خدمتتون هست
ولي اگه lcdيا led گزينه هاي زيادي پيش روتون هست
w550 يك سري هست و اينچ هاي مختاقي داره 32 40 46 ...
نه تقريبا شبيه هم هستند اونقدرها متفاوت نيستند ولي خوب سامسونگ معمولا امكانات جانبيش بيشتره
w مدل قديمي تريه نسبت به مدلهاي ex700 ولي كيفيت وتفكيك رنگ فوق العاده اي داره همچنين صداي خوب وقابل قبول
توي سام هم مدلهاي خوب زيادي داريم c650 b650 b7000 c7000 b8000
توي ال جي هم lh900 ميتونه بهترين باشه از نظر من هر چند شيك تر هم اومده sl900 .sl800
نه پلاسما به علت همون برايتنس كمش نميخوام بگيرم اهل بازي هم نيستم و فقط فيلم و كانال اچ دي ميبينم به طور فجيع.
شما يه رتبه بندي كن از بين مدلهاي LCD و LED با توجه به بودجه و اينكه ميخوام FULL HD باشه و از امكانات هم چيز بالايي باشه ولي اينترنت تي وي و اينجور چيزا چون كارايي خاصي تو ايران نداره خيلي برام مهم نيست.سايز هم مبنا رو بزار رو 46" ولي تا 50" يا 52" هم مشكلي نيست.
تشكر
خوب اين انتخاب سليقه اي ميتونه باشه بستگي داره به شما جه برند و مدلي رو دوست داشته باشيد اينكه بيايم وليست بديم به نوبت شدني نيست من شايد از X450 خوشم بياد توي صدر بگذارم ولي ممكنه يكي LH900 ويكيSHARP LE ويكي PHILIPS 9 SEREIS رو يكي VT25 رو صدر بگذاره وليست كنه
شما بگيد تصميمتون روي چه مدلي وبرنديه تا بهتر كمكت كنيم ميترسم نظر من روي نظر شما تاثير بگذاره علاقه خودتون مهمتره![]()
من تقريباً هيچ سر رشته اي از مدل هاي LCD ندارم.تازيگي با چند مدل سوني آشنا شدم مثل ex700 و ex500 كه نظرم رو جلب كردن ولي نسبت به قيمت بالاي كه دارن و اطلاع نداشتن از كيفيت كار باقي برندها نميتونم خوب تصميم بگيرم.مثلاً مدل b650 سام رو خيلي تو اين فروم ميگن خوبه ولي داره از توليد ميافته و نميدونم آيا نسبت به سري هاي جديد سام ارزش خريد با بودجه من رو داره يا نه.
در يك كلام بگم كه كيفيت تصوير و فول HD بودنش از ظاهر دستگاه برام مهمتره.برا بازي نميخوام.مارك خاصي مد نظرم نيست و صرفاً كيفيت برام مهمه.چون فيلم و كانال HD زياد ميبينم نميخوام كم بياره از اين نظر.قيمتش مناسب باشه.
درست ميگيد كه سليقه اي هست ولي ميخوام نظر شخص شما رو بدونم كه اگر با اين شرايط قرار بود براي كسي تي وي بگيريد چه رتبه بندي ميكرديد.بالاخره شما تجربه ي بيشتري داريد و كيفيت و تفاوت دستگاها در رنگ و امكانات رو بهتر ميدونيد.
اتفاقاً ميخوام نظر شخصيتون رو اعمال كنم چون از من واردتريد
خوب دوست عزيز شما مدلهايي از سوني رو از نزديك ديدين مدلهاي خيلي خوبي هستند ميتونيد مدلهاي خوب ديگه هم گير بيارين
در مورد b650 خوب سريهاي 2010 كه با c شروع ميشن موجود هستند و كاملا اپديت شدند واكثر نقص هايي كه وجود داشته رو بر طرف كردند خيلي ها توي همين فروم دارندو كاملا راضي هستند
در مورد نظر شخصي من شما لطف دارين اينطور نيست خودتون هم كمي وقت بزاريد همينجا كلي مطلب ميتونيد در مورد hdtv ها بدست بيارين
من با توجه به نياز وسليقه شما اينها رو پيشنهاد ميكنم
x450 كه قيمتش جوريه كه معقول بنظر نميرسه ولي پنل ژاپني ودقت رنگ بي نظيري داره
b8000 يكي از پنلهاي فوق العده دوست داشتني با كيفيت وديزين و امكانات عاي
nx800 كه ديزاينش من وكشته
c650 و b650 كه ديگه اينقدر معروف هستند بازتاب مشكي فوق العده عالي وقيمت مناسب و امكانات خوب
lh900 يكي از شاهكارهاي lgتوي تصوير رنگ هاي خيلي پخته و زنده و صداي عالي
سري هاي 8 و9 فيليپس كه واقعا فوق العادست منتها برنديه كه توي ايران هنوز جا نيوفتاده
فول ال اي دي هاي شارپ كه ماديران گويا ميزنه وميگن پنل ژاپني هست با قيمت خيلي مناسب و مشخصات خيلي خوب منتها صداش و من زياد دوست ندارم
اين سليقه شخصي من تا امروز
اين ها همه گزينه اي خيلي خوي هستند از ledو lcd ها در پلاسما ها هم كه حرف اول رو پانا ميزنه
من شاهکار عالی LGرا به شما پیشنهاد میکنم:
LG LH900
تكنولوژي نور پس زمينه تمام LED
كنتراست 5,000,000:1
فناوري TruMotion 200هرتز
سينماي واقعي 24 فریم
بلوتوث(گوشی همراه،هدست بی سیم،لپ تاپ)
DUAL XD Engine
چهار بلندگوی دو تکه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)