اتفاقا به نظر من UDK واسه شروع آسون تر از موتور هایی مثل Gamer Maker و این جور چیزاست.![]()
اتفاقا به نظر من UDK واسه شروع آسون تر از موتور هایی مثل Gamer Maker و این جور چیزاست.![]()
دوست عزیز این حرف شما چیزی از بیش ادعا نبود چرا گیم میکر برای شروع عالیست :
1:نیازی به کد نویسی نداره
2:تشخیص برخورد به ساده امکان پذیر هست
3.کلی دستور آماده داره
UDK به زبان نیست و به مهارت حرفه ای نیاز داره 2. الگوریتم های بازی بسیار آسان تره تو گیم میکر پیاده کردن
شما خودت کارکردی که میگی برای یک تازه کار ساخت بازی تو گیم میکر هم سخته چه برسه UDK
از نظر اینکه UDK بهترینه هیچ شکی نیست مخصوصا با این سیاست نشر رایگان اما این موتور بدر افراد مبتدی نمی خوره
آقا پرويز چرا بدرد افراد مبتدي نميخوره؟
اتفاقا خوراك افراد مبتديه؟چرا ؟چون معمولاافراد مبتدي دوست دارن كار ظاهري(level design)رو بيشتر انجام بدن و نميخوان وارد برنامه نويسي شن.
با اين حال udk با كيسمت ميتونه بهشون كمك كنه تا اونا تقريبا با اصول برنامه نويسي آشنا شن و البته علاقه مند و اين باعث ميشه تا اونا برن به سمتي كه برنامه نويسي رو ياد بگيرن براي(unreal script) اين دوتير با يه نشونه. چرا؟ چون هم يه موتور قدرتمندو يادگرفتن هم مشتاق يادگيري برنامه نويسين كه جزئ جدانشدنيه بازي سازيه.
به نظرتون اين طوري بهتر نيست؟
بچه ها من نمیدونم این سوال به این تاپیک ربط داره یا نه؟ولی من میخواستم بدونم از چه سایتی یا کتابی چیزی ... برنامه نویسی واسه بازی سازی یاد بگیرم؟؟(با توجه به اینکه من ایران نیستم)
در مورد چه موتوری؟چه ها من نمیدونم این سوال به این تاپیک ربط داره یا نه؟ولی من میخواستم بدونم از چه سایتی یا کتابی چیزی ... برنامه نویسی واسه بازی سازی یاد بگیرم؟؟(با توجه به اینکه من ایران نیستم)
اگر فارسی میخوای بهترین منبع مقالات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از طریق این آدرس:
gamersgaming.mihanblog.com![]()
آقا نینجا کسی نیومده (افراد نمی یاد بازی سه بعدی بسازه ) ! بعد دلیل ایده ال این موتور برای افراد مبتدی:
بازی ساز درگیر خطا نحوی نمی کنه و بیشتر درگیر الگوریتم بازی سازی میکنه 2.بیشتر کارها در IDE انجام میشه برای مثال در گیم استدیو تشخیص برخورد خیلی دنگ و فنگ داره ولی در حالی گیم میکر از آسون تر هست ! این موتور می تونه بازی ساز علاقه مند به بازی سازه کنه چرا که به جای دستورات شکل بصری انها قرار داره (البته نه برای همه دستورات) با این حال حتی برای بعضی از دوستان شروع کردن با گیم میکر یکم سخته . بعد دوستان خواهشا بحث انتخاب موتور تموم کنید
به نظر من برای انتخاب موتور باید معیار انتخاب کرد:
گیم میکر برای افراد مبتدی
گیم استدیو یا TORGUE برای کار متوسط
UDK برای کار های حرفه ای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)