تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: پركاري و كم كاري تيروييد و نقش آن در افسردگي

اگه نباشه جاش خالی می مونه saba_moha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوست من

اول از همه اینکه بی نهایت سپاس از لطفی که نسبت به ما دارید....و ارزوی موفقیت و سلامتی برای شما و تمام بیماران میکنم....

راجع به حمامی که گفتید باید عرض کنم که حدوداً 3 سال پیش، پیش خانم دکتری رفتم که فوق تخصص غدد هستند، ایشون گفتند که باید روزی 2 بار برم حمام تا تشعشعات رادیواکتیو از روی بدنم شسته بشه. حالا نمی دونم شاید تشعشع و ترشح رادیواکتیو با هم فرق دارند..

ببینید،تشعشع با ترشح به کلی فرق داره،هر ماده رادیو اکتیوی از خودش اشعه ساطع میکنه،این اشعه ها هم به طور دائمی هست تا نیمه عمر اون ماده به پایان برسه،و در واقع اشعه هم که شستن نداره،مثل لیزر یا عکسبرداریها که میشه،یر رادیو اکتیو هم تشعشع داره ولی اینکه حموم برید به خاطر پاک شدن تشعشع از سطح بدن،اصلا معنی نمیده،شاید منظور ایشون یه چیز دیگه بوده،یا شایدم به همین خاطره و اطلاعات من در اون حد نیس،به هر حال ایشون متخصصن و صد البته باتجربه تر و داناتر...

و مطلب آخر اینکه من 8 ساله که پرکاری تیروئید دارم. آیا به نظر شما با همین ید، درمان قطعی برای من هم وجود داره؟
    اول از همه چرا اینقدر کم کاری کردین تو درمانتون،اینقدر بی تفاوت نباشید،به توصیه های پزشکتون گوش کنید و بی جهت نگران نباشید،اگه زودتر از اینا اقدام میکردید مسلما بهتر و راحت تر هم درمان میشدید،ولی قبلا گفتید که فکر میکنید بهتر شدید...با این حال پزشکتون دوباره از شما ازمایش میگیره تا تعیین کنه پرکاریتون در چه حدیه،و بر این اساس دوز ید دریافتی و یا سایر درمان ها را براتون معین کنه....ولی در اکثر موارد ،پرکاری بیماران با ید درمان شده و مشکلی براشون پیش نیاورده،امیدوار باشید وبه خدا توکل کنید،ایشالا که درمان قطعی میشید البته اگه بیشتر از این سهل انگاری نکنید..

در مورد رنگها: بر اساس تجربه ام می گویم: رنگ آبی یعنی اینکه تیروئید، ید را دریافت نکرده و رنگ زرد یعنی پرکاری شدید شده(در آخرین باری که اسکن دادم و نتایجش رو مشاهده می کنید از دکتری که در آزمایشگاه هسته ای، آزمایش ها رو بررسی می کنن پرسیدم چرا زرد شده، گفتند چون خیلی پر کار شده).
    من خودم خیلی راجع به این مسائل کنجکاوم و دوست دارم ازشون سر در بیارم ولی دکترها زیاد وقت برای این چیزها نمی گذارند و پاسخ نمی دهند
    چون علاقه مندید ،سعی میکنم در این رابطه اطلاعات بیشتریو براتون به دست بیارم...

شاد باشید
    Last edited by saba_moha; 02-04-2010 at 13:46.

2. این کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

با خودن اين چند صفحه نگرفتم كه پركاريش باعث افسردگيه ميشه يا كم كاريش؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پس افسردگی رابطه ای نداره با پرکاری،و همونطور که nightmare عزیز هم اشاره کرد در کم کاری ما با مشکل افسردگی روبه رو هستیم و کلا یه فرد خواب الوده و چاق و خسته رو داریم به علاوه اینکه پوست سرده و خشک ،موها میریزه و فرد کم اشتها هست و کلا علایمش مخالف با پرکاری هست.

فقط در یه حالت میشه گفت کسی که پرکاری داره،دچار افسردگی میبشه..اونم طی درمان و به خاطر مصرف ید رادیواکتیو برای کم کار کردن تیروییدش،که بازم علت همون کمکاری میشه.

عزیز ،فکر میکنم شما یه خورده کم دقتید....

بازم مینویسم کم کاری باعث افسردگی میشه.

5. این کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

چه رژيم غذايي واسه كم كاريش خوبه

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

رژیم غذایی برای افرادی که کم کاری تیروید دارن ،تو صفحه دو اورده شده دوست عزیز

8. این کاربر از saba_moha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

براي فهميدن وضعيت تروييد حتما بايد به پزشك مراجه كنيم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بله ،البته که باید به پزشک مراجعه کنید ،شما فقط از روی یکسری علایم مثل،چاقی ناگهانی،پف کردن بدن،سرد و خشک شدن پوست،کم حوصلگی توام با بی حالی و افسردگی و... و یا برعکس این علایم از جمله،تپش قلب ،لاغری مفرط،افزایش اشتها و حرکات روده،بی قراری و عصبی بودن، افزایش دمای بدن و پوست گرم و مرطوب و...متوجه غیر عادی بودن اوضاع میشید،که باز هر کدوم از اینها میتونن معلول یکسری دیگه از بیماریها باشن،ولی اصولا اگه اکثر این علایم با هم دیده بشن شک به غیر عادی بودن وضعیت تیروئید میره،که با مراجعه به پزشک و سنجیدن میزان هورمون های تیروئیدیتون و سایر معاینات ،وضعیت سازوکار تیروئید مشخص میشه.
    Last edited by saba_moha; 02-04-2010 at 21:47.

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام

من کم کاری تیروئید دارم

آیا روی هرمون جنسی تاثیر می گذارد

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

saba_moha عزیز، من در پست 16، جواب آزمایش یک سال پیش رو همراه با رنگ های اسکن قرار دادم. بعد از یک سال یک آزمایش دیگه راجع به تیروئید دادم که به قراره زیر هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این آزمایش نشون می ده که تیروئید کم کار شده. متی مازول رو طبق دستور پزشک کم کردم. طبق نتیجه اسکن یک سال پیش و TPO چند روز اخیر، پزشک گفت که تیروئید من، هم خودایمنی هست و هم چند گره ای. تجویز ید رو فعلاً صلاح ندونستند و گفتند که هر سه ماه یکبار باید آزمایش تیروئید بدی چون در حال نوسان است.
    من این موارد رو بیشتر به خاطر شما نوشتم تا با موارد مختلف درگیر بشید و تجربه کسب کنید. انشاء الله در راه تحصیلتون خیلی خیلی موفق باشید.
    راستی راجع به مواردی که در این تالار سوال می شه در دانشگاهتون هم بحث می کنید و از اساتیدتون هم می پرسید؟

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •