تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: یکی منو روشن کنه! (نتایج مقایسه چند آنتی ویروس توسط بنده حقیر)

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

اشتباه این دوستمون که میگه کسپرسکی انتظاراتش رو بر آورده نکرده اینه که اصلا اون رو فعال نکرده.

کسپرسکی تا وقتی که فعال نشه عمل نمیکنه

نکته بعدی اینه که اگر می خواهید شخصا انتی ویروس رو چک کنید باید اولا نسخه درست و دست کاری نشده رو استفاده کنید که فقط این نسخه رو باید از سایت خود شرکت دانلود کنید و همیشه از یک لایسنس معتبر مثلا برای کسپرسکی ( key معتبر )

و در آخر قطعا باید اپدیت باشه. برنامه امنیتی بدون اپدیت رو که نمیشه امتحان و تست کرد

چون من خودم چندین ساله از کسپر استفاده میکنم در مورد پیام هاش این هارو هم به ایشون بگم که:

وقتی ویروسی رو پیدا میکنه کاملا اون رو پاک میکنه و بدون در خواست اجازه. اون پیامی که میده ریپورت اون ویروس هست نه اجازه.

وقتی برنامه ی مخرب روی سیستم نشسته باشه اون موقع یک پیغام میده که این برنامه مخربه ولی شما اینستال کردین و اجازه می خواد ( چون شاید شما بهش احتیاج داشته باشید )

وقتی برنامه می خواهد نصب کنید که روی ریجستری های ویندوز یک سری دست کاری هایی رو می خواد بکنه هم یک پیام اجازه میخواد که بنا براون تغیرات رنگ پیام هم مشخص شده کمی مشکوک زرد رنگ و مشکوک قرمز رنگ

شما که اون محصول سیمانتک رو خوشتون اومده بخاطر اینکه رایگان هست و بدون لایسنس کار میکنه.

موفق باشید.

2. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا چرا اینقدر خودتونو اذیت میکنید . نتیجه ی معتبر تست آنتی ویروس ها رو میتونید در سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشاهده کنید . ولی به نظر من بهترین آنتی ویروس برای ما کاربران ایرانی avast home هست که کاملا مجانیه . فقط باید رجیسترش کنی . avira personal هم خوبه . فقط یکی باید پیدا شه راهنمایی کنه که در کنار این دو تا آنتی ویروس چه فایروالی تداخل نمیکنه؟

4. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dariushiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض Trojan Remover 6.81

هر کس یک نرم افزار امنیتی رو می پسنده اما هر چی که استفاده می کنید حتما از این آنتی تروجان هم به عنوان مکمل استفاده کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از dariushiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

10

سلام
    من چهار سال پیش که سیستم گرفتم عقلم به نصب آنتی نمی کشید سیستمم ویروس جیفو گرفت
    به هزار بدبختی یه آنتی ویروس مکافی گیر آوردم و نصب کردم،بعد اسکن 570 تا فایل exe منو پاک کرد
    تقریبا هیچی برام نمونده بود
    بهد دنبال یه آنتی بهتر گشتم کسپرسکایو گیر آوردم و الان بعد 4 سال هنوز رو سیستم من کسپرسکای نصبه و هنوز سیستمم ویروسی نشده
    مشکل کی هم نداره
    مشکل سرعتم ندارم حتی با سیستم قبلیم با مشخصات زیر:
    cpu :intel celeron 528 mh
    ram 256 mb
    ------------------------------------------------------------------
    در مورد قدرت پاکسازیش هم باید بگم حرف نداره
    رفته بودم سیستم یه شرکتو درست کنم که سالیتی داشت
    با نود 32 اسکن کرده بودن تمام فایل هاشون پاک شده بود حتی نرم افزار حسابداریشون که نزدیک 1000000 قیمتش بود و نصبش رو بلد نبودند
    ولی وقتی با کسپر اسکن کردم 27000 تا فایل exe آولده پیدا کرد و همشونو disfect کرد

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •