دمت گرم .. دقیقا همون حرفی که من به دوستام در حال تماشای باز یزدم ......خیابانی فقط بدرد گزارش ایران - عربستان می خوره
حالم گرفت از باخت چلسی... اونم واسه اینه که از منچستر نفرت دارم
دمت گرم .. دقیقا همون حرفی که من به دوستام در حال تماشای باز یزدم ......خیابانی فقط بدرد گزارش ایران - عربستان می خوره
حالم گرفت از باخت چلسی... اونم واسه اینه که از منچستر نفرت دارم
مربی ایتالیایی منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرده که پیروزی مقابل چلسی برای تیمش امری طبیعی بوده است.
سایت گل - روبرتو مانچینی مربی منچسترسیتی از عملکرد تیمش در دیدار شنبه شب مقابل چلسی که با برتری 2-4 سیتی همراه بود بسیارخوشحال است و اکنون از شاگردانش می خواهد تا همین روند را ادامه دهند.
این مربی ایتالیایی می خواهد تا تیمش رقابتهای این فصل را در جمع 4 تیم برتر به پایان برد و در صحبتهایی در این رابطه گفت:« برای ما کسب پیروزی مقابل چلسی می بایست امری عادی باشد. پیروزی مقابل چلسی، پیروزی مقابل لیورپول. اگر ما می خواهیم تیم خوبی باشیم، این همان روندی است که می بایست به آن عادت کنیم.»
مانچو ادامه داد:« من پیش از این دیدار با بازیکنانم صحبت کردم و به آنها گفتم که فرصت بسیار خوبی دراختیار آنهاست. ما در استمفوردبریج که ورزشگاهی استثنایی است به میدان رفتیم ولی باید بدانیم که تیم بسیار خوب با بازیکنان بسیار خوبی را در اختیار داریم و چرا نبایدبه پیروزی برسیم.»
مربی ایتالیایی در پایان صحبتهایش گفت:« این طبیعی است، ما در استمفورد بریج بازی می کردیم و به همین دلیل می بایست به خوبی به دفاع می پرداختی. این بسیار مهم بود که در پایان این دیدار به گل برسیم. ما اولین گل دیدار را دریافت کردیم ولی این موضوع مقابل چلسی کاملا طبیعی بود. پیش از پایان نیمه اول بازی را به تساوی کشاندیم و در نیمه دوم عملکرد خارق العاده ای را به اجرا گذاشتیم. نمی دانم که آیا می توانیم رقابتهای این فصل را در جمع 4 تیم برتر به پایان ببریم یا نه ولی فرصت خوبی در اختیار ماست. پیروزی مقابل چلسی بسیار مهم بود، چرا که به هر سه امتیاز این بازی نیاز مبرمی داشتیم.»
2010/2/28کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مربی ایتالیایی چلسی از شاگردانش خواسته تا شکست دردناک مقابل سیتی را فراموش کرده و فکر و ذکرشان را برروی دیدار مقابل استوک متمرکز نمایند.
سایت گل - کارلو آنچلوتی سرمربی چلسی معتقد است که زمان زیادی ندارند تا بخواهند برای شکست مقابل چلسی در رقابتهای لیگ برتر تاسف بخورند و شاگردانش می بایست از هم اکنون تمرکز خود را برروی دیدار این تیم مقابل استوک سیتی در رقابتهای اف ای کاپ قرار دهند.
آبی پوشان یکشنبه شب در استمفوررد بریج مقابل استوک قرار می گیرند. استوک در مرحله قبلی این رقابتها موفق شده بود تا با پیروزی مقابل سیتی، این حریف قدرتمند را از پیش رو بردارد.
کارلتو در صحبتهایی در مورد دیدار حساسش در رقابتهای جام حذفی باشگاه های انگلستان می گوید:« اکنون دیگر وقت عصبانی شدن نیست. ما عملکرد بدی را در دیدار مقابل سیتی به نمایش گذاشتیم و اکنون می بایست رو به آینده نگاه کنیم. وقتی در دیداری شکست می خوری، شرایط بسیار سخت می شود ولی این فرصت را داریم تا خود را برای دیدار بعدی آماده کرده و در مسیر مناسبی قرار بگیریم.»
کارلو آنچلوتی ادامه داد:« ما می خواهیم با اوج توان در رقابتهای جام حذفی مقابل استوک به میدان برویم.»
2010/3/2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)