منظور فک کنم برمیگرده به نحوه استفاده از هر چیزی
منظور فک کنم برمیگرده به نحوه استفاده از هر چیزی
سلام
آقا اگر اینجور باشه باید تمام سرویسهای ارتباطاطی مسخره باشن
یاهو یه شرکت خیلی بزرگ و دومین سایت اینترنتی دنیا هستش نمیاد کار مزخرف بکنه که
شما میتونین ازش درست استفاده کنین
چت کردن برای خیلی ها یه تفریحه یه سری ها هم دنبال ......
خوب گیریم که چت بکنن... به تو چه...!!! همه جای جهان اکثر مردم کارشون به چت کردن میگذره... facebook و twitter و forum ها همه از مخلفات چت محسوب میشن پس یعنی همه مردم جهان در حال چت هستن...
خوب حالا اینی که داره چت میکنه خواست یه ویدئو روی YouTube ببینه یا یه فیلم دانلود کنه باید به خاطر اینکه شما وزیر گرامی صبح تا شب داری توی چت رومای یاهو ... میزنی از سرعت کم با قیمت زیاد استفاده کنه...؟؟؟!!! شما بری به همون بازار و باتومت بچسبی به صرفه تره تا بیای واسه اینترنت مردم نظریه پردازی کنی...
وقتی قضییه ای مثل قضییه ترکسل توی کشوری مثل ایران پیش میاد خوب نباید انتظار بیشتری از مسئولان محترم داشته باشید...!!! اینا همه دستشون نشونده س که با اون قضایای پشت پرده ایرانشل (درصد و آره!) و همراه آخر و مخابرات به نرمی کنار بیان و هر چی میبینن امضا کنن... طرف رو از حجره برداشتن آوردن کردنش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات معلومه که چه وضعیتی پیش میاد دیگه... چه انتظاری دارید...؟؟؟ فکر کردید نـــظـــام به این الکیاس...؟؟؟ نه جانم از اینام الکی تره...!
شرط میبندم غذاشم با دست میخوره (این یه مثل معروفه)....
Last edited by Cleeev; 11-02-2010 at 18:40.
دوست عزیز اولا شما نیاز نبود اینجوری قسم بخوری که ما بفهمیم چت خوبه یا نه ! ( به خدا سوگند یه خورده ... )
بعد شما چرا داری همه چیزو به هم ربط میدی یه ضرب المثل هست شما دقیقا داری مثل اون عمل میکنی ( اینجا خوب نیست بگم چیه)
باشه ما فهمیدیم که شما بیکار نیستی ( ولی بادت باشه همیشه بیکارا چت نمیکنن ) ( بحثش خیلی پیچیدس امیدوارم گرفته باشی چی گفتم )
منظور از چت کردن فقط رفتن توی چت روم نیست ! ( اینم اشتباه میکنی که همه چت روم ها مبتذلن ) ( البته بستگی داره به چی بگی ابتذال ! )
در آخرم آفرین که 5 ساله چت روم نرفتی ولی متاسافنه جایزه ای برای نرفتن به چت روم در نظر نگرفتن
موفق باشی
( جوابام به ترتیب Bold کردن نوشته هات بود )
ببخشید من نمیدونستم چت فقط مختص چت روم هست...از این به بعد به چت کردن با یه نفر میگم اس ام اس سریع از طریق اینترنت ملیاینطور که بر میاد یا منظورم از چت رو نفهمیدی یا علاقه وافری به این کار داری.
آدم بی کار باشه بره چت کنه.
من همین الان یاهو مسنجر دارم و نصب هست ولی کارم که چت کردن نیست. نصب هست برای موقعی که یکی از اون ور آب یا همین ور آب با من کار داره یا یکی از کاربرا یا برای کارهای آنلاین ....
من نصب نکردم که برم تو Room های اون بشینم چت کنم. وقتی به یکی میگن تو چت میکنی, یعنی منظورش اینه که تو کارت فقط و فقط چت کردن هست. یعنی تو اینترنت گرفتی فقط برای چت کردن. برای تو چت روم که فقط و فقط به جز بحث های مبتذل هیچی دیگه رو نداره. خواهشا انکار نکن. یا فحش مینویسن یا دنبال ....
به هر حال همینه. اگر این آمار راست باشه, وافعا ایران باید بره بمیره.
من الان بیش از 5 سال هست که وارد چت روم نشدم. و یه بار که شنیدم برای وارد شدن باید یه کدی رو وارد کنی کلی تعجب کردم![]()
Last edited by @R3Z; 11-02-2010 at 18:42.
با چت زیاد حال نمیکنم ولی عاشق وبگردی هستم از نوع شدید
توی یه محیطی که اگه از 2 متری جنس مخالف رد شی تو رو به جرم تخریب پایه های اسلام میگیرن، چه انتظاری داری؟
به نظرت آمار بگیرن که چند درصد مردم آداب معاشرت درست حسابی دارن نتیجش چی میشه؟
و الان که یه محیط مجازی برای ارتباط با همون اجتماع خفه وجود داره و خیلیا عقده هاشونو اونجا میتونن خالی کنن و حداقل یکم روابط اجتماعی شونو بالا ببرن، اون رو با اسمایی مثل ابتذال و ترویج فرهنگ کثیف غرب و ... تحریم میکنن!
جالبه نظریه جامعه شناسانی که در خبر صفحه اول (و صفحات بعد!) اسموشون اومد!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)