جای تاسف داره
آخر یا خودشون میترکن یا مردم
جای تاسف داره
من EDSL دارم. سند رو با ديال آپ انجام مي دم. و مشكلاتي كه دوستان گفتن اعم از باز نشدن فلش يا ف ي ل ت ر شدن يا باز نشدن صفحه اي رو اصلا ندارم. الان من عكس دوتا طوطي تو قسمت امضام گذاشته بودم گويا عكس ف ي ل ت ر شده كه من نمي دونستم. براي همين براي كاربراي ديگه نمايش داده نمي شه.
تست براي همين الانه نمي دونم چرا تاريخش براي چند روز پيشه. يكي ديگه مي زارم.
بازم تاريخش مال 9 ژانويه است. نمي دونم چرا؟
جای تاسف داره
صد در صد حالت اول اتفاق مي افته.
Last edited by mehrdad38; 30-01-2010 at 21:39.
از چیلترشکن استفاده کنید، کلاً بدون چیلترشکن دیگه واقعاً اینترنت تو ایران معنایی نداره. Web 3.0 رو ارائه کردن.
حاجی این سایتی که گفتی من بدون مشکل واردش شدم.
مشکل از جای دیگه س
![]()
web 3.0 چی هست حالا؟
راه حل هایی برای این چند روز اخیر
( دلم برای بچه ها سوخت دیگه، گفتم از تجربه های شخصی و مهندسیم یه چیزایی بروز بدم شاید توی این چند روز یکی کارش لنگ افتاد و اینترنت هم که بسته است
بلکه بتونه با این روشها به کارش برسه ) :
با استفاده از --- سر کنید
دانلودها هم که بسته میشه !
با استفاده از FTP و تورنت دانلود کنید
موقعی که همه نمیتونستن از وب سایتها چیزی دانلود کنن و پورتهای HTTP , HTTPS رو بسته بودن من میومدم با تورنت از سرعتم استفاده میکردم و کلا سرویسهای P2P نظیر تورنت و ایمول باز بود !
به شما هم توصیه میکنم از این روش استفاده کنید .
طبیعتا یاهومسنجر هم از کار میفته که از طریق نرم افزارهای جداگونه که عمل واسطه رو انجام میدهند باید پیگیری کنید مثل تریلیان و غیره . که قبلا EBUDDY هم بود ولی متاسفانه قیلتر شد و از بین رفت و یا میبو که اون هم قیلتر شد ولی از طریق سایتهایی که بصورت واسطه یاهومسنجر شما میشوند میتونید عمل کنید ....نمونه اش ؟ همون مسنجری که سایت ایرانسل گذاشته روی موبایل نصب کنید و اکونت یاهو منسجر رو میدید که باهاش لاگین بشید .! از اون طریق هم میشه !
یه چیز دیگه !
اگه خواستید چیزی رو بگیرید که اون سایت فیلتر بود از طریق رپیدلیچها این کار رو بکنید چون رپیدلیچها توانایی مکیدن هر چیزی رو دارند یعنی هرچیزی که فکرش رو بکنید فقط لینک مستقیم باشه و اون سایت قیلتر باشه
مثلا این سایت قیلتره توجه کنید .
پس سایت بالا قیلتر هست پس طبیعتا فایل REZA.mp3 رو هم نمیتونید بگیرید ! خوب ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میاین و ا طریق رپیدلیچ این کار رو میکنید . ادرس مستقیم رو به رپدلیچ میدید و از اونور لینکشو مستقیم میکنه !
حالا این به چه کار ما میاد ؟
البته این برای سایتهای قیلتر هست ! ولی میتونین برای باز کردن فلش ها هم از این طریقه استفاده کنید راههای زیادی هست که این یه نمونه اش بود
آدرس فایل فلش رو بهش بدید . و جداگونه دریافتش کنید . ممکنه اسم اون فایل یک از کلمات قیلتر شده باشه مثل C---E---C---s
خوب ؟ (همتون که میدونین چیه )) وقتی که لیچ کردن تموم شد اون فایل رو تغییر نام میدیدن بلافاصله که اسمش تغییر کنه میشه اون رو دانلود کرد .!
دوستانی که وب سایت دارند و روی وب استیشون رپیدلیچ دارند میتونن هنگام بستن پورتهای HTTP از طریق FTP لاگین کنند
و فایلها رو با CUTEFTP دریافت کنند.
میدونم خیلی سخته ولی بعضیها هستند که خوراکشون دیدن فلش و کلیپ هستش
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره !
کسی سئوال داشت در خدمتم ...فقط یه خورده دیر جواب میدم !
منظور نسل تکنولوژی اینترنت هستش.
الان که تورنت هم واسه من سرعتش یک چهارم شده!![]()
اینجا هم همون کارو میکنه به نظره من حتی بهتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ما رو گرفتی این دوتا لینکی که دادی با هم مو نمیزنه.
از کجا سرویس Dial up میگیره که انقدر سرعت آپلود بالاست به ما هم بگو تا استفاده کنیم.
البته اون آپلود ی که میبینید بالا میزنه خیلی اتفاقیه
چون که آپلود از طریق کلاینت انجام میشه و خوب صد در صد امکان خطا هم هست بوِزه این که نیروی مانیتورینگ این سیستم کاربر نیست و یه روبوت هست
خوب پس راحت میشه نتیجه گرفت که این اتفاق سهوی از سمت سرور هست ...نمونه اش همین چندماه پیش که سرعت منو 100 کیلوپیینتر نشون میداد من 512 دارم و موقع دانلود فوق العلاده است ولی همین اسپیدتست گند زد توی سرعتم ه من میگه 256 داری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)