توی عمران که 2-3 تا داره
توی عمران که 2-3 تا داره
مواد خیلی از صنعتی داره ... ارشد که دیگه همه![]()
نرم افزار امسال ترازش حدودای 4300 بوده شنیدم.سخت افزار 4000 بوده!!!
گروه کامپیوترش هیچ استادی از اصفهان یا صنعتی نداره.تازه یه 2تا استاداش رفتن دکترا گرفتن که یکیشونم دانشجو هنوز بقیشون همشون فوقن!!
دستت درد نکنه.الان باید بگی عزیز؟!!!!!!!!!!!!!!!
ما که کلی اومدیم پرسیدم اینجا نرم افزارش خوبه یا نه همه گفتند خوبه.حالا که یه ترم ما تموم شده دارید میگید!!!
مطمئنید که 4300 بوده؟؟ آخه من با نزدیک 6000 وارد این رشته شدم.
دیگه چه میشه کرد.از سر ما که رد شده.
حالا میشه بگید برا ترم 2 چه درس هایی با چه استادایی بگیرم بهتره؟
با تشکر
سلام
من ترم 7 ساخت وتولید میخونم .13 واحد برام مونده که گذاشتم برای ترم آخر .
در مورد دانشگاه نجف اباد باید بگم که مشکل مدیریتی داره . یعنی رئیس دانشگاه مدرکش نامعلومه و اصلا به فکر مجهز کردن کارگاه ها و آزمایشگاه ها نیست .تنها دلیلی که نگهش داشتند اینه که از لحاظ مالی خیلی دقیقه و مولادرزش نمیره :..دی
کارمندهای دانشگاه هم که اخلاقشون افتضاحه . مراقب باشید باهاشون کل کل نکنید .
بچه های مکانیک اگه سوالی دارند درخدمتم
منم 11 ترمه كه اينجام . در كل بدك نيست . اگه بخواي درس بخوني ميشه ، اگه بخواي كار ديگه اي هم بكني ، بازم ميشه !!!!
سلام یک سوال خیلی خیلی مهم دارم خواهش میکنم سریعا جوابم را بیدن ما امسال یک دانشجو اونجا داریم میخوایم بدونیم تا کجا میذارن ماشین توی دانشگاه بره؟اخه این بابا به افتاب حساسیت شدیدی داره نمیتونه توی افتاب بره میخوایم بدونیم چقدر راه تا کلاس ها هست یعنی از درب ورودی راهی هست ؟میشه ماشین تو برد؟تاکسی میشه رفت تو؟
ثبت نام در نجف اباد زمان بندی داره؟؟
من که عمران اوردم کی باید برم؟؟
سلام
ببخشید پریدم وسط بحث ، سوالی مختصر داشتم:
اگه کسی اینجا در مورد دانشگاه اصفهان (سراسری) اطلاعات جامعی داره به اینجانب پیام بده که سخت نیازمند یاری شما هستیم!
سلام اره شنبه باید اخرین فرصتش باشه اگه تا اون موقع نرفتی دیگه باید ببیند جا دارن یا نه ممکنه بیفتی بهمن
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
سلام چه حور اطلاعاتی میخوای؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)