تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: translate.google یک مترجم عالی!

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کلا زبون پارسی خیلی پیچیده هست . اینو خودمون هم قبول داریم.
    نباید از این مترجم در این حد هم توقع داشت.
    همین که گوگل این کار رو کرد و اینهمه وقت روش گذاشت بازم خودش کلی حرفه.
    گوگل که نمیتونه تموم اصطلاحات ایرونی رو تو مترجم خودش جا بده اونم چی ؟ اولای ساختش.
    الان شما برو توو مترجم گوگل بزن : من زمین خوردم ، بعدش میگه : I ate ground

اگر هم برای زبون های دیگه بهتر کار می کنه مطمئن باشید که اون زبون ها پیچیدگی کمتری نسبت به زبون ما دارن و واقعا هم همینطوره .

بازم من از همینجا از شرکت گوگل و تمامی دست اندرکاران طلب معذرت می کنم و ازشون تشکر میکنم.

زبان فارسی پیچیده نیست. البته ادبیات فارسی به یمن وجود عرفا دارای ویژگی های منحصر به فردی شده.

می خواستم بگم این مشکلی که برای گوگل ترجمه پیش میاد مربوط به پیچیدگی زبان فارسی نیست. مربوط به یه چی دیگه است... . خاصیت برگشت پذیری زبان هاست ...

2. 3 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

کلا زبون پارسی خیلی پیچیده هست . اینو خودمون هم قبول داریم.
    نباید از این مترجم در این حد هم توقع داشت.
    همین که گوگل این کار رو کرد و اینهمه وقت روش گذاشت بازم خودش کلی حرفه.
    گوگل که نمیتونه تموم اصطلاحات ایرونی رو تو مترجم خودش جا بده اونم چی ؟ اولای ساختش.
    الان شما برو توو مترجم گوگل بزن : من زمین خوردم ، بعدش میگه : I ate ground

اگر هم برای زبون های دیگه بهتر کار می کنه مطمئن باشید که اون زبون ها پیچیدگی کمتری نسبت به زبون ما دارن و واقعا هم همینطوره .

بازم من از همینجا از شرکت گوگل و تمامی دست اندرکاران طلب معذرت می کنم و ازشون تشکر میکنم.
    شما چند تا زبون بلدید که به این نتیجه رسیدید فارسی خیلی پیچیده است؟ پیچیده بودن یک مسئله نسبی است و بستگی به زبان مادری داره. مثلا برای ما یاد گرفتن عربی خیلی راحت تر نسبت به یک فرد امریکایی که بخواد این زبون رو یاد بگیره. در مورد کارکرد بهتر برای زبون های دیگه هم گفتیم که علتش این بوده که مثلا فرانسه زبون پر اهمیت تری نسبت به فارسی پس بیشتر روش کار کردند
    ===
    بعدش، گوگل برای رضای خدا این کارو نکرده، حتمآ براش سود داشته

4. 6 کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکل از این مترجم نیست مشکل از زبان فارسیه مثلا همین جمله ای که من گفتم را میشه 10 نوع مختلف گفت که همه هم یک معنی را میده در صورتی که در زبان های دیگر خیلی کمتر اینجوری هست

6. 3 کاربر از s-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درسته
    اما پرشین تازه اضافه شده
    همین چند وقت پیش آلفا بود
    نباید زیاد ایراد گرفت

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

مشکل از این مترجم نیست مشکل از زبان فارسیه مثلا همین جمله ای که من گفتم را میشه 10 نوع مختلف گفت که همه هم یک معنی را میده در صورتی که در زبان های دیگر خیلی کمتر اینجوری هست
    شما از کجا میدونی زبانهای دیگه برای بیان منظورهای یکسانشون از کلمات، جملات و اصطلاحات متفاوت استفاده نمی کنن؟
    اتفاقا من همیشه با خودم میگفتم چقدر فارسی برای بیان حالتهای مختلف از کلمات تکراری استفاده میکنه (همون یه سری کلمات پیچیده تر و رسمی تر و ادبی تر و به فکر فروبرنده ترشو هم از عربی وام گرفته مثل --> ترصد: انتظار داشتن یا اضمحلال-->تباه شدن، نابودی که طرف اول ها رو فقط تو کتابای آموزشی و ادبی و علمی میشه سراغ داشت)
    همین یه جمله نسبتا معروف که فکر کنم شنیده باشین رو دقت کنین:
    در زبان عربی برای کلمه ی شمشیر ۸۵۰ واژه ی مختلف وجود دارد.
    درسته
    اما پرشین تازه اضافه شده
    همین چند وقت پیش آلفا بود
    نباید زیاد ایراد گرفت
    "همین چند وقت پیش بتا بود" منظورتون بود دیگه؟ اتفاقا ارتقا به نسخه آلفا توقع رو بالاتر میبره که.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما از کجا میدونی زبانهای دیگه برای بیان منظورهای یکسانشون از کلمات، جملات و اصطلاحات متفاوت استفاده نمی کنن؟
    اتفاقا من همیشه با خودم میگفتم چقدر فارسی برای بیان حالتهای مختلف از کلمات تکراری استفاده میکنه (همون یه سری کلمات پیچیده تر و رسمی تر و ادبی تر و به فکر فروبرنده ترشو هم از عربی وام گرفته مثل --> ترصد: انتظار داشتن یا اضمحلال-->تباه شدن، نابودی که طرف اول ها رو فقط تو کتابای آموزشی و ادبی و علمی میشه سراغ داشت)
    همین یه جمله نسبتا معروف که فکر کنم شنیده باشین رو دقت کنین:

"همین چند وقت پیش بتا بود" منظورتون بود دیگه؟ اتفاقا ارتقا به نسخه آلفا توقع رو بالاتر میبره که.
    اولا من نگفتم زبانهای دیگه اینجوری نیست گفتم کمتره
    دوما اول آلفا هست بعد بتا بعد هم معمولی
    سوما من به زبان آلمانی مسلط هستم (دیالوگ)
    و اصولا آلمانی حساب میشم (اونجا بدنیا اومدم) در زبان آلمانی جملات مثل هم کمی میتونی پیدا کنی

10. این کاربر از s-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببینید
    بنظرم مشکلاتش توی شناسه هست رفتم رفتی رفتند

این م-ی-ند رو تشخیص نمیده چون اونا فعلشون پسوند نداره

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اولا من نگفتم زبانهای دیگه اینجوری نیست گفتم کمتره
    دوما اول آلفا هست بعد بتا بعد هم معمولی
    سوما من به زبان آلمانی مسلط هستم (دیالوگ)
    و اصولا آلمانی حساب میشم (اونجا بدنیا اومدم) در زبان آلمانی جملات مثل هم کمی میتونی پیدا کنی
    توی پست قبلی خیلی کلی گفته بودی، اگه من اونا رو نگفته بودم اینا رو نمیگفتی، ولی این صحبتات خب قانع کننده س.
    در مورد بتا و آلفا و اینا درسته،الآن فهمیدم من اشتباهی گفتم این روند رو ویکی پدیا هم گفته:
    Last edited by H a m e e d; 14-09-2009 at 00:06.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

این خبر در حد جنگ جهانیه دومه !!!

پروفشنال mr6768's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ســـــــــاری

پيش فرض

زبان فارسی پیچیده نیست
    شما چند تا زبون بلدید که به این نتیجه رسیدید فارسی خیلی پیچیده است؟ پیچیده بودن یک مسئله نسبی است و بستگی به زبان مادری داره. مثلا برای ما یاد گرفتن عربی خیلی راحت تر نسبت به یک فرد امریکایی که بخواد این زبون رو یاد بگیره. در مورد کارکرد بهتر برای زبون های دیگه هم گفتیم که علتش این بوده که مثلا فرانسه زبون پر اهمیت تری نسبت به فارسی پس بیشتر روش کار کردند
    ===
    بعدش، گوگل برای رضای خدا این کارو نکرده، حتمآ براش سود داشته
    اولا فارسی نه و پارسی

آقای LEYTH چرا فکر میکنی پارسی زبون پیچیده ای نیس.باور کن هست.
    الان اگه یکی بیاد پارسی یاد بگیره دهنش سرویسه.چون پارسی ما ادغامی از پارسی و عربی و کلی اصطلاحات کوچه بازاری ( Slang ) و اصطلاحات عربی هست.
    در ضمن آقای SCYTHE من نمیدونم گوگل چقدر رو این کار سود کرده ولی میدونم اونقدر نیس که شما فک می کنی.
    من خیلی زبان مختلف بلد نیستم ، به غیر از زبون شیرین خودم پارسی با انگلیسی اما انقدر با زبون های دیگه آشنایی دارم که از پیچیدگی هاشون بدونم.
    اینا اینم یه نمونش
    در زبان آلمانی جملات مثل هم کمی میتونی پیدا کنی
    من نمی گم پارسی سخت ترین زبونه ولی به هر حال پارسی ای که الان ما صحبت می کنیم بی قاعدگی زیاد داره.

تازه منم که گفتم ، الان اولای ورود این مترجم هست ولی بازم به هر حال خیلی خوب کار می کنه.

عزیز من این روند تولید نرم افزاره ، فکر نمی کنم رو مترجم گوگل صدق کنه . گوگل اول آلفا بود و بعدش از اون حالت در اومد.
    من دیگه ندیدم بتا بشه ، کسی دیده ؟

در ضمن بزارید یه مقدار دوستانه تر با هم اختلاط کنیم.
    (اصلا همین جمله آخری که گفتم به چند شکل میشه گفت ؟
    بیایید با هم دوستانه تر برخورد کنیم/صحبت کنیم/رفتار کنیم/گپ بزنیم/باشیم/...)
    Last edited by mr6768; 14-09-2009 at 01:25.

15. 2 کاربر از mr6768 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •